Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wygraj lige
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
stona
Dolha - Arboleda , Choto , Kumbev , Tanevski - Biskup (?!kto to XD ), Batata , Injac , Quinteros - Micanski, Reiss

Jak widać połowa z Lecha ale taki już ze mnie lokalny patriota ( a jednak (pipi)ki z Legii też się zalęgły wink.gif )
W sumie Reiss i Dolha mi zjadli pół budżetu .. i do tego Dolha nie zagra(?) w pierwszym meczu :|
Kmiot
Wg mnie podstawą jest Arboleda, Rui Miguel i Costly. Na nich też początkowo oparłem swoją jedenastkę, ale po wkur'wieniu mnie dałem sobie spokój i wróciłem do hattricka.
Kriseh
Chlabinskiego na razie nie radzilbym kupowac... Koles jest po kontuzji i troche czasu moze potrwac zanim wroci do skladu i strzelania bramek. Uwazam, ze poki co szkoda na niego kasy.
Saunter
Dlatego też nie polecam kupować Niedzielana za 3 mln, pewnie się chłop rozegra, ale nie na początku.
Lorack
Po weekendzie zobaczymy kogo warto było polecać. U mnie Costly i Chinyama nie zagrają, chociaż patrząc na "siłę" naszej ligi jeszcze się okaże, że takie grojki tu zarządzą.

Kmiot grasz jeszcze w hattricka? Nową drużyną?
Kmiot
CYTAT(Lorack @ 27 07 2007, 12:49) *
Kmiot grasz jeszcze w hattricka? Nową drużyną?

No czekam na drużynę. Nie wiem na ile mi starczy samozaparcia (pewnie na niewiele), ale nabrałem ochoty, więc się zarejestrowałem znowu.
Saunter
50 min w Grodzisku, 0-3 a ja Przyrowskim bronięconfused.gif
Obsolete
Spoko, ja mam 2 obroncow groclinu, za duzo razy w to gralem, by sie nagle zdziwic, ze moj misterny sklad na wstepie daje dupy;] A nad Fabusem sie zastanawialem....Lokalni patrioci z Chorzowa, ktorzy obsadzili swoj sklad zawodnikami Ruchu niezle sobie zbija punktow & zarobia, bo pilkarze tej druzyny byli calkiem tani (ja w ostatniej chwili sprzedalem W.Grzyba z pomocy, mam nadzieje, ze nie asystowal;]).
Saunter
Tylko zobaczymy co będzie jak Ruch zacznie dawać ciała:)
ogqozo
Faak, trzy gole puszczone i porażka. W tej chwili mam jakieś -30 punktów, mam nadzieję chociaż, że Zagłębie nie da dupy.

Ale generalnie chyba nie będę więcej zmieniał 3/4 składu w nastawieniu na konkretne mecze, bo potem w(pipi)ienie jest podwójne. Myślałem, że co jak co, ale goli za dużo nie straci Groclin.
Musiolik
CYTAT(Obsolete @ 27 07 2007, 20:20) *
(ja w ostatniej chwili sprzedalem W.Grzyba z pomocy, mam nadzieje, ze nie asystowal;]).

jak na razie jedna asysta i bramka z karnego wink.gif
Ruch prowadzi 4:1 tongue.gif
Saunter
Obsolete - 5 + 2 biggrin.gif

4 bramy w tył...
Senshi
yeah Napoleoni gola strzelil banana.gif bunny.gif dance.gif co sie oczywiscie przelozy na moja wygrana haha smile.gif
Kriseh
Iwanski gol + asysta, moj kapitan smile.gif
Musiolik
Ah, szkoda, że ostatecznie zdecydowałem się na Łobodzińskiego zamiast Iwańskiego, ale co tam.
Saunter
Już mi podliczyli Przyrowskiego, dostałem za niego -4. Świetnie, walnął 4 bramy w tył, karny spowodowany i żółta:D

Jarek Lato +2:)
Musiolik
38 po dwóch meczach ... hm... będę musiał potem chyba dokonać pewnych korekt w zespole wink.gif
Marcin$
No jak dla mnie bomba te 2 mecze ;d

Zawodnicy którzy dzisaj grali:
- Arboleda 3
- Stasiak 3
- Telichowski -1 (sad.gif )
- Lato 2
- Napoleoni 7 (ciesze sie z toba Senshi dance.gif )
- Łobodziński 2
- Sikora (k) 6

CYTAT
38 po dwóch meczach ... hm... będę musiał potem chyba dokonać pewnych korekt w zespole wink.gif

38 O_o Ilu gosci od Ciebie gralo w tych meczach? smile.gif
Musiolik
CYTAT(Marcin$ @ 27 07 2007, 22:32) *

CYTAT

9 z 18 wink.gif

miałem nosa co do niektórych, w ostatniej chwili zmieniłem Łudzińskiego na Fabusa, szkoda tylko Piszczka, zamiast którego dałem Łobodzińskiego.

Mioduszewski - 3
Tiago Gomes - 3
Arboleda - 3
Baran - 6
Rui Miguel - 5
Łobodziński - 2
Napoleoni - 7
Sadlok - 2 (rezerwowy tongue.gif)
Fabus - 7
Marcin$
Co w końcu z tą ligą prywatną? Może trzeba od nowa to założyć? Wciąż widze tylko siebie, no chyba, że zmieni to się po 1 kolejce smile.gif

Trzej najczęściej kupowani piłkarze:
1. Costly Molina Carlo 13432
2. Pietrasiak Dariusz 10844
3. Pawełek Mariusz 10417 O_O
Senshi
CYTAT(Marcin$ @ 27 07 2007, 22:32) *

Zawodnicy którzy dzisaj grali:
- Arboleda 3
- Stasiak 3
- Telichowski -1 (sad.gif )
- Lato 2
- Napoleoni 7 (ciesze sie z toba Senshi dance.gif )
- Łobodziński 2
- Sikora (k) 6

CYTAT

myslalem nad sikora ale wygral rocki ktorego i tak zmienie niedlugo. Wogole mojemu napadowi nie zycze sukcesow
stona
No po tych meczach na razie mam 2ptk (+3,+1,-2 ) sad.gif Czekam na meczyk Lecha ,bo mam połowę jego składu biggrin.gif
Lorack
Podliczą kolejkę, wszystkie klasyfikacje i będziemy widoczni na liście. Co ci ludzie z tym Costly'm, no ja nie wiem ;]
Mendrek
Telichowski -1
Jezierski (z rezerwy) - 11 Oo'

Budżet na minusie 0.4 Oo'

Nie wiem po co wziąłem Ekwueme, skoro nie ma go chyba w 11 Legii ...
Senshi
u mnie 10 pkt ;/ Moglo byc lepiej. Zobaczcie kto ma pierwsze miejsca w ogolnej xD
Saunter
Same blue powery:) Ale zobaczymy jeszcze smile.gif

A właśnie, Lechici, myślicie że Pitry zagra w pierwszej 11?smile.gif
Mendrek
A ja się jedynie cieszę, że w ostatniej chwili wymieniłem Przyrowskiego na Lecha, bo bym dopiero był na minusie ;p

Eh, jak myślicie? Z Ekwueme nie będzie teraz zbyt dużego pożytku, to może kogoś innego wziąć?
janol
CYTAT(Saunter @ 28 07 2007, 01:16) *
Same blue powery:) Ale zobaczymy jeszcze smile.gif

A właśnie, Lechici, myślicie że Pitry zagra w pierwszej 11?smile.gif

Tak. Chyba, że Bosacki jest w pełni zdrowy i zgodzi się grać na lewej obronie. Wtedy w pomocy wystąpi Wilk, a Pitry będzie na ławce.
Ale na 90% zagra.
Saunter
To Bosacki nie gra?! F@#K:)
janol
Ma kontuzję a dodatkowo nie chce grać na lewej obronie gdzie wystawia go Smuda.
Senshi
A wilk i dolha?
janol
No Wilk zagra. Niestety najprawdopodobniej w obronie.
Dolha jest na razie nieuprawniony do gry i nie będzie go nawet na ławce. JEśli zagra to w następnej kolejce.
Senshi
A to jak mam wilka na pomocy to i tak bedzie punktowany tak? No bo zmienic sie na obrone go i tak nie da ;/
Z dolha tak jak myslalem ale kupilem go na nastepne kolejki i mam nadzieje ze bedzie dobrze.
OsciBosci
3-5-2

Skaba
Baszczynski
Cecot
Kiełbowicz
Zajac
Quinteros
Edson
Kaczmarek
Klepczarek
Ćwielong
Chinyama

No ładnie, nie znosze Lecha, a tu mam dwoch z Poznania...
stona
Ale ten serwis cienko działa. Meczyki już dawno pokończone a tu zero updateów z punktami :|
Obsolete
CYTAT(stona @ 28 07 2007, 23:36) *
Ale ten serwis cienko działa. Meczyki już dawno pokończone a tu zero updateów z punktami :|

Ten serwis dziala lepiej niz jakikolwiek przedtem;] Do tej pory na podliczenie wszystkich punktow czekalo sie do poniedzialku/wtorku, a tu juz zaraz po wczorajszych meczach byl update 0o
stona
Mi jakoś punktów za Reissa nie dodało sad.gif
ogqozo
Tak z ciekawości zobaczyłem, jacy piłkarze są najczęściej kupowani... okazało się, że pierwsza czwórka to goście z mojego składu. Szok. Tak więc nie mam się co cieszyć z gola Costlyego czy pustego konta Pietrasiaka.
Za to jeden z moich czarnych koni (cena 0,9 mln) zdobył wczoraj 10 pkt, co jest już lepszym wynikiem.
Obsolete
Tak w ogole to Piotr Lech bedzie gral w bramce Belchatowa? W meczu z Korona nie gral. Kontuzja?
Musiolik
CYTAT(Obsolete @ 29 07 2007, 12:52) *
Tak w ogole to Piotr Lech bedzie gral w bramce Belchatowa? W meczu z Korona nie gral. Kontuzja?

Raczej Lenczyk dał mu odpocząć przed meczem z Gruzinami, swoje lata już przecież ma.

+13 punktów za wczorajsze mecze, szkoda, że Costly dostał tę żółtą kartkę.
Saunter
A ja mam pytanie, bo za Reissa jako kapitana dostałem tylko 7 punktów, a strzelił gola i asystował. Czy jeśli zrobił karnego, czyli -2 to to też mnożymy razy 2 jako kapitan i mam -4, czy raczej -1?
Senshi
wydaje mi sie ze jak strzelil gola i asystowal - (nie wiem ile pkt zalozmy) 7 potem dostal - 2 czyli to jest 5. 5 x 2 = 10
stona
cholera wysłałem smsa żeby zmienić skład. Zauważyłem wtopę. Wziąłem 2 napastników z Lecha a przecież rzadko kiedy grają obaj naraz sad.gif
Saunter
Hmm, chyba nie, policzę punkty Reissa:
4 za gola
2 za asytstę
2 za udział w meczu całym
1 za wygraną

Czyli 9 na plus

- 2 za spowodowanie karnego

To razem daje 7, tyle też mam puntktów za Reissa
Mam przy Reissie czerwone K, więc dla mnie to jasne, że to kapitan.
Senshi
ch.j tam takesure czinjama gola walnal smile.gif

Mam nadzieje ze po zakonczeniu kolejki i po podliczeniu wszystkich punktow bedzie tabela ligi psxextreme
ogqozo
Niech mnie, w tej kolejce najlepsi napastnicy to... Costly i Chinyama. Aktywni, na pewno jeszcze niejedną bramkę ustrzelą. A przede wszystkim - ponad dwukrotnie tańsi od Reissa.

Saunter - w tej tabelce nie mnoży się punktów kapitanowi, u każdego tak jest. Ale policzą ci.
Marcin$
Czy teraz, żeby kupić/sprzedać piłkarza, zmienić kapitana/taktykę muszę wysłać durnego smsa ? huh.gif
stona
Tak, ja już wysłałem. Pierwszego i zarazem ostatniego. Ale mnie wkurza ten ich server :|
Senshi
Teoretycznie jest juz poniedzialek. Chinyama jescze nie podliczony. W dodatku nie zanosi sie na to zeby byla jakas tabela psxextreme. W dodatku serwis kuleje wywalajac mi raz po raz ze nie mam zawodnikow
ogqozo
Teraz pora pomyśleć nad składem, wyslać sms-a i tylko patrzeć, co zrobią wybrańcy. Niniejszym okazuje się, że posiadanie rezerwowych ma sens - zwłaszcza w obliczu wielu kontuzji, np. Garguły, czy też niedyspozycji Gizy (musi się zaadoptować do nowego klubu).
Na pewno rezygnuję z bramkarza i obrońców Groclinu, po tym co pokazali ostatnio nigdy już im nie zaufam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.