Zna ktoś może strony z których można ściagnac muze z tego gatunku?. Czesto w reckach mowi sie ze to jest niedoznesienia ale z tego co slyszalem mi sie podoba.
Zna ktoś może strony z których można ściagnac muze z tego gatunku?. Czesto w reckach mowi sie ze to jest niedoznesienia ale z tego co slyszalem mi sie podoba.
http://www.anime.diaspora.ru/ost/ost.shtml...?ost=X%20Japan#
Znajdziesz tutaj utwory zespołu X-Japan(ok 700 MB).Zespół ten naprawde fajnie gra i warto posłuchać.
Obsolete
13 02 2003, 17:57
Hmm ja mam duzo japonskiego metalu i musze powiedziec, że jest to niezly wyczes.Początkowo sciagalem mp3 by sie posmiac z takiej muzy, a potem okazal sie, że japonczycy bardzo dobrze sobie z tym gatunkiem radzą(noo moze czasem japonski nie pasuje w metalowych piosenkach, a ballady są naprawde żalosne;p).Najlpeszym japonskim zespolem jaki slyszalem jest Sex machineguns dostepny...na soulseeku.Warto sprawdzic gdyz od dzis SS wznawia dzialanie!!jak ci nie znajdzie tego zespolu to tu masz usera, od ktorego mozesz zassac duzo japonskiej muzyki(metal, rock, hip-hop).Po prostu go sobie dodaj do listy userow.Jego nick to djb.
Thanxy dla Was. X-Japan gra fajnie ale to nei dokonca to co chciałem. Przynajmniej to co na arzie sciagnałem. Ale jest fajne.

dżapoński grind i thrash są konkretne - młócą jak zboże - podobać się - tylko cholera wie o czym tam oni ryczą
kaloryfer
14 02 2003, 11:43
8O

wiele mozna dostac na stronie lokiego
Dobrego jrocka na stronach raczej sie dostac nie da, a przynajmniej calkiem malo. Soulseek, Kazaa- tu jest calkiem niezle. Kapelki- zalezy co kto lubi. Luna Sea jest zaje (szczegolnie Sugizo- wirtuoz @_@) i dali sobie spokoj z visual key co lepsze (szkoda ze sie rozpadli XD). Dir en Grey jest srednie mocno, Pierrot nawet fajne (ale bardzo sporadycznie). To chyba te bardziej znane (X'ow sobie daruje). (pipi) jest natomiast japonski black- taki Sigh i "Curse of Inzaghi" daje rade maksymalnie :wink:
Antares
15 02 2003, 12:40
Glay-może i jest to lekki rock ale zawiera w sobię pewen power.
harlock
19 02 2003, 21:07
warto zagladac na
Frukto's JMusic Site. czesto mozna cos ciekawego zassac stamtad :]
jezeli zas chodzi o sex machineguns, to chlopcy graja konkretna muze O_o
Yeeea!J-Rock to je to!NIe słucham nałogowo ale X-Japan i Perrot są debest
Ja słucham jak na razie tylko Eve of Destiny, Malice Mizer czy Gackta ^^'
No i jeszcze coś ostatnio ten J-Pop (Hikki, Ayu, Mai K.)
o zesz w morde, a obrazek w podpisie to masz konkretny O_o
nawet tresci posta nie widac ;D
Hide rządzi
To się nazywa "blend" ^^'
Ayu na nim wyszła śliicznieee!! Uwielbiam te zdjątka ^^'
To się nazywa \"blend\" ^^'
dla mnie obojetne jak to sie nazywa. uwazam, ze nie powinno sie tego dawac do sygnaturki.

Nie podoba Ci się? Nie wszystko musi Ci się podobać. Mi też nie wszystko się podoba.
nie chodzi o to, czy mi sie podoba czy nie. uwazam, ze nie powinno to byc dozwolone. ale to nie ja tutaj o tym decyduje.
uwazam, ze dolaczanie takich olbrzymich obrazkow jest niepotrzebne i wkurzajace. forum robi sie malo przejrzyste.
i nie jestem jedyna osoba, ktora takich sigow nie lubi. ale chyba o tym wiesz :P
Ach no tak. A nie wkurzają Cię na przykład te animki, gdzie jeden ma ze 100 kb?
Ich się jakoś nikt nie czepia.
Dlaczego Hide nie jest takim kultem jak Presley?!
Dlaczego Hide nie jest takim kultem jak Presley?!
Jest mniejszym kultem.
Ach no tak. A nie wkurzają Cię na przykład te animki, gdzie jeden ma ze 100 kb?
tez, ale one nie zaslaniaja mi polowy ekranu x.X
Ich się jakoś nikt nie czepia.
nie wiem, ja tu nie sprzatam ;D
Hide rządzi
hide, przez male "h".
to weś se ustaw większą rozdzielczość ekranu ^^'
to weś se ustaw większą rozdzielczość ekranu ^^'
to idz se na inne forum, gdzie nikomu takie tapety nie przeszkadzaja :P
a moze obydwoje sie stad wyniesiecie? spamujcie sobie na PRIVA.
a moze obydwoje sie stad wyniesiecie? spamujcie sobie na PRIVA.
przepraszam...
hide, przez male \"h\".
Nie obchodzą mnie te przestarzałe konwenanse, nawet jeśli wiem, że jestem w błędzie
BTW- Mucc 8O
deph // 0Z0
9 03 2004, 18:12
"crescent" dziwki ... znaczy gackta- mile zaskoczenie, szczegolnie "mind forest" i "lust for blood".
harlock
12 03 2004, 17:11
\"crescent\" dziwki ... znaczy gackta- mile zaskoczenie, szczegolnie \"mind forest\" i \"lust for blood\".
hm... pierwsze slysze, zeby gackt byl dziwka @@
deph // 0Z0
12 03 2004, 18:43
to raczej moje prywatne okreslenie dla niego :]
Rei Kashino
10 05 2007, 17:14
Posłuchajcie sobie L'arc-en-ciel albo Hyde(solo wokal z L'c-E-C) Szczególnie solowego utworu hyde'a Countdown albo coś z albumu 666 albo reontgen. Ostro wymiata jak dla mnie. Mi z japoni pasi wszystko. Orange Range, Flow, nawet Kimura Kaela tyylko zeby cos tam brzęczało w uchu
Ölschmitz
25 06 2007, 20:52
mamma mia
ale to abba spiewala...
_Raven_
23 07 2007, 12:30
Polecam zespół "Rival" szczególnie piosenke "Mint Jam". Wpiszcie na youtube to będzie.
Ayumi Hamasaki szególnie album "Cyber Trance"
Nie pamietam tytułu piosenki, ale świetna leci podczas traileru Disgaea: HoD. Wystarczy poszukać w jutub.
Killabien
29 07 2007, 16:30
Ja ostatnio słucham abingdon boys school. L'arc en ciel też ma fajne piosenki, ale głównie mi sie te z anime podobają.
^^^^ Drivers high z GTO było świetne
Killabien
29 07 2007, 16:50
Lub Ready steady go z drugiego op do FMA
Kiedyś na blogu Mazziego znalazłem info o kapeli Spitz, potem pogadałem z Mazzim i przysłał mi kilka piosenek. Świetne jednym słowem. Mój ulubiony kawałek- Hotaru (Świetlik).
spodobało Ci się Spitz? zatem poszukaj też Elephant Kashimashi, Scoobie Do, くるり, HY, Sambomaster, レミオロメン, Bloodthirsty Butchers, Lunkhead, Guitar Vader (tylko nie pomyl z Guitar Wolf bo to drugie to rasowy garage punk) i prawdziwe objawienie japońskiego rocka czyli Overground Acoustic Underground
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.