Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Moderacja na forumie
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy
banny
Siefka!

Dzis przeglądając trochę forum, pomyślałem sobie, że przydaliby sie modowie, któzy mogliby tu posprzątać, pilnowac prau spraw itp.
Jednakze, proponowałbym jednego moda na dział psp, drugiego na ds, tak by byłóo chyba wygodniej.
Na dział psp, moim kandydatem no.1 jest Coati, człowiek zna się na rzeczy i wiele razy mi pomógł, toteż myślę, że się nada.

Gorzej jednak z modem do działu ds, ten dział jest trochę 'martwy', więc mogłaby go trzymać pod swoją pieczą trochę mniej wykfalifikowana osoba, można poczekać aż ktos by się zgłosił.
Wszelkie pomysły, poprawki itp piszcie tu.
No juz, co o tym myślicie? smile.gif

bla, bla... jak narazie "problem moderacji" jest nieaktualny wink.gif
więc... Jeśli chcecie to w TYM temacie piszcie wszelkie prośby, zażalenia, propozycje, który temat przypiąć, który zamknąć, etc - Coati

consoleboy
No cóż mogę powiedzieć.... Popieram zdanie banny'ego. Coati zna się na rzeczy, ma swój wkład w scenę PSP a i jest dość cięty na spamerów biggrin.gif biggrin.gif W rolę Moderatora pasowałby w sam raz good.gif
banny
no i dobrze:)
czekamy na więcej wypowiedzi, oczywiście czekając na werdykt 'kogos z góry' smile.gif
banny
e no, nie śpimy ;]
Coati
jakby co to ja sie zgadzam xD
banny
hehe XD

no tylko tu chyab nikt nie zagląda SIC :<
ping
jestem na tak wink.gif
Coati
Jeśli chcecie to w TYM temacie piszcie wszelkie prośby, zażalenia, propozycje, który temat przypiąć, który zamknąć, etc
_Milan_
zakladajcie tematy o jakis nowych swietnych grach na psp.
raven_raven
a zamykajcie o tych słabych icon_idea.gif

Nie no, kołti dobrze nam moduje. Problemem jest podforum DS-a, które to w ogóle jakieś puste, ale na forum PSP jest całkiem spoko.
Coati
na podforum ds'a chyba tylko 5os cos tam pisze w porywach 10... jak jest jakas lepsza gra w obiegu/'na tapecie'...

po przypieciu/wywaleniu kilku tematow... za wiele roboty tam nie ma wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.