Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dobry pistolet do ps2
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
xbor
Kupiłem niedawno ps2 i mam pytanie jaki pistolet najlepiej kupić?? Mam telewizor 29cali 100HZ (nie LCD). Chcę aby działaly na tej spluwie te gry:
* Death Crimson OX
* Resident Evil: Dead Aim
* Resident Evil Survivor 2: Code Veronica
* Starsky and Hutch
* Time Crisis: Crisis Zone
* Time Crisis II
* Time Crisis 3

Na forum szukalem ale znalazlem tylko temat grach na pistolet

Coati
pistolet musi obslugiwac gun con 2, a co do marki to... im drozszy tym lepszy wink.gif poszukaj oryginalnego od Namco
bamas
odradzam ten:
http://robson.pl/index.php?p=16&id=332...zukana=pistolet
gubi polaczenie, przy krawedziach ekranu cierpi na "syndrom alkoholika" - celownik skacze tak, ze niemozliwe jest trafienie (chyba, ze fartem). zero przyjemnosci z grania confused.gif
Labik
To teraz jaki polecacie? smile.gif
Coati
na ebay.com sa dosyc tanie g-con'y2 od namco
skyblue
pytanie ile z nich jest orginalnych?
czy na ps2 jest pistolet z force feedbackiem, tak, żeby odrzucało? wiem, że na psone był taki, ale ps2?
Coati
g-con'y maja napewno, a co do reszty to trzeba szukac w specyfikacjach danego sprzetu
ashka
GunCon (1) podobno nie obsługuje 100Hz. Nic niw wygooglałam w kwestii G-Con'a2 - czy ktoś wie, czy będzie działał z telewizorem 100Hz?
wiki1993
CYTAT(Coati @ 27 11 2007, 16:33) *
g-con'y maja napewno, a co do reszty to trzeba szukac w specyfikacjach danego sprzetu

G-con 2 nie ma mellow.gif No chyba, że mam jakiś wadliwy egzemplarz (oryginalny na 100%), albo zależy od gry - w Crisis Zone nie mam wibracji, zobaczę jak będzie z Time Crisis 2, o ile do mnie w końcu dojdzie >.<
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.