Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bioshock
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Stron: 1, 2, 3
pawel3569
No dokładnie. Co ciekawe ja mam komputer mniej więcej podobny do tego na którym był pokazany bug z teksturami na YouTube tzn nieco słabszy procesor i karta gt zamiast gs. U mnie dzieje się tak tylko po wczytaniu stanu gry-a i tak tekstury na "wrócenie do siebie" potrzebują 1-2 sekundy.
signap
jakie jest 3 zakonczenie? Bo niemoge znalesc go w necie (w formie filmiku) Evil i Good widzialem i prawdopodonie jest 3 (jesli zabijamy co druga Lilsister)
ako
CYTAT(signap @ 11 10 2007, 12:22) *
jakie jest 3 zakonczenie? Bo niemoge znalesc go w necie (w formie filmiku) Evil i Good widzialem i prawdopodonie jest 3 (jesli zabijamy co druga Lilsister)

Jest takie samo jak złe, tylko ton głosu Tenenbaum jest inny (mowi spokojniej, z mniejszym wyrzutem)

Bioshock Wiki - http://bioshock.wikia.com/wiki/Main_Page
ako
BIOSHOCK ACTIVATION REVOKE TOOL AVAILABLE NOW

http://www.2kgames.com/cultofrapture/revoketool.html
Mariusz_83
Gra jest świetna, klimat to mistrzostwo świata, jest tak sugestywny i gęsty, że szok, bioszok biggrin.gif Nie pamiętam też w jakiej innej grze chodziłem sobie i oglądałem miejscówki, reklamy, automaty, dzienniki itp. bez ciągnięcia z fabułą do przodu. Pierwsze spotkanie z siostrzyczką robi wrażenie, i każe nam się zastanowić jak mamy postąpić, uratować ją i zdobyć mniej ADAMa czy wziąć wszystko dla siebie co nierozerwalnie wiąże się końcem życia siostrzyczki. Gra robi wrażenie. Więcej napisze jak przejdę całą biggrin.gif
Gallas
athlon64 3000+,512 ram,radeon 9550 128mb-jest sens odpalać?
Mejm
CYTAT(Gallas @ 15 11 2007, 21:19) *

Jest demko mozna przetestowac. Moim zdaniem masz konfig w miere ok poza tym ze brakuje ci 512mb ramu i bedziesz musial z kilku bajerow graficznych zrezygnowac co w przypadku bioshocka postawi cie przed paroma dylematami hehe.
Gallas
CYTAT(Mejm @ 15 11 2007, 23:26) *
CYTAT(Gallas @ 15 11 2007, 21:19) *

Jest demko mozna przetestowac. Moim zdaniem masz konfig w miere ok poza tym ze brakuje ci 512mb ramu i bedziesz musial z kilku bajerow graficznych zrezygnowac co w przypadku bioshocka postawi cie przed paroma dylematami hehe.

ok zabieram się za sciąganie demka.
bez bajerków sie obejdzie,chce tylko przejść to cudo tongue.gif
signap
cudem tej gry nie mozna nazwac, oceny troche zawyzone gdyz brak jakiej kolwiek rewolucji pod wzg gameplay i niby gra ma miec ocene bliske 100%? Zeby tyle uzyskala musiala by sie czyms wybic bo klimat fajny, oprawa rowniez, ciekawe plazmidy ale idzemy po sznurku, brak jakiej kolwiej alternatywnej drogi do wyboru oraz to ze jestesmy niesmiertelny sad.gif (kto gral to wie o co chodzi)
stona
Dla mnie w tej grze liczy się przede wszystkim OPTYMALIZACJA. Pokazali że można robić ładne gry które nie wymagają kompa za 4k smile.gif Imho gra na 9 w skali z PE smile.gif
Dawido
CYTAT
Dla mnie w tej grze liczy się przede wszystkim OPTYMALIZACJA. Pokazali że można robić ładne gry które nie wymagają kompa za 4k smile.gif Imho gra na 9 w skali z PE

Optymalizacja optymalizacją ale przecież tu nie ma żadnych otwartych przestrzeni żeby się aż tak cieło.
Mejm
Wyszedl pacz do Bioshoka. v1.1. Wiecej info tutaj: http://www.2kgames.com/cultofrapture/home.html

Kto sledzil forum 2k ten wie ze gromy posypaly sie na tworcow za opieszalosc. Troche to smieszne ze na pacza ktory zajmuje 27MB przyszlo czekac ludziom ponad 3miesiace xD (sam czekalem 2 miechy na poprawienie yebaney synchronizacji napisow..). Teraz dobrze sie 3 razy zastanowie zanim kupie gre zaraz po premierze.
poeta16
jak dlamnie gra jest super ale czemu przy 4 godzinach gry musze 2 razy zresetować kompa mam w ustaweniach wszystko na maxa

komp ma 2 GB ram procesor 4 800 GHz i karte graficzna GeForce 8600 z 512mb

dlaczego tak icon_cry3.gif
firana140
kup oryginał
signap
ale dlaczego musisz?
skrzypol88
poeta 16 mam takiego samego kompa jak ty tylko słabszą kartę 8600 256 mb i orginalna gre i nie mam takich problemów jak ty jak dobrze poszukasz to orginalnego bioshocka kupisz za grosze
xiii-13
Macie moze gdzie zgrane scenki z polskimi napisami? Gralem na xboxie i nie wszystko do konca zrozumialem.
LegionPolski
CYTAT(skrzypol88 @ 23 04 2008, 15:32) *
poeta 16 mam takiego samego kompa jak ty tylko słabszą kartę 8600 256 mb

neprawda, GF8600 256 MB ma pamięć DDR3, a 512 MB ma DDR2 i z tego też powodu 8600 256MB jest mocniejsza.

a i nie bardzo rozumiem skąd firany durny komentarz "kup oryginał" - gdzie gość napisał, że ma pirata? ohmy.gif
bajej
@poeta
CYTAT
procesor 4 800 GHz

pewnie Ci sie procek przegrzewa xD
gianbuffon
pilne! szukam save'a z konca fort frolic lub poczatku hefajstos. bez patcha i najlepiej sredni poziom. bede bardzo wdzieczny za pomoc:)
gekon
Miał ktoś tak, że przy każdej probie włączenia V-sync w ustawieniach, albo zmiany rozdzielczosci na wiekszą gra sie wieszała;/?

stona
Niet.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.