Ja juz odebralem swoja EK od kuriera (najlepsze jest to ze jako sposob przesylki przy skladaniu zamowienia wybralem poczte, a ostatecznie dostalem kuriera w cenie poczty)

Najpierw to co wyszlo nieprzyjemnie, mianowicie figurke BigDaddiego dotknely trudy transportu - swider odpadl

To chyba wina pakowania EK, bo czytalem gdzies juz ze to sie zdarza. Cale szczescie ze mialem pod reka odpowiedni klej:

Wiec w sumie nic sie nie stalo, ale za takie pieniadze moglo by to byc lepiej zabezpieczone.
Plytki z OST i "Making of" pomine, bo nie wyrozniają się niczym niezwyklym w gaszczu podobnych materiałów. Filmy są ciekawe i w bardzo dobrej jakości. OST jeszcze nie sluchalem

Teraz miesko. Solidny, piekny, wspanialy

steelbox z wypuklym logo BS od razu przyciaga uwage

Instrukcji dokladnie nie czytalem, ale wydaje sie bardzo dobrze przygotowana. Instalacja samej gry przebiega bezproblemowo, automatycznie sciagane sa najnowsze patche, proces aktywacji przebiega w ciagu kilku sekund i jest w 100% bezbolesny.
Co do samej gry to pogralem na razie 10 minut (musialem przerwac, bo zadania domowe czekaja, grrrr) i po prostu zabija. Grafa i audio to pierwsza liga. Polecam dla tej gry zainwestowac w X-Fi i zestawik 5.1, bo doslownie urywa łeb a wystraszyc potrafi chyba lepiej niz F.E.A.R. i Doom 3. Co ja wlasciwie bede pisal, po pierwszej chwili z gra juz wiem ze oceny jakie dostaje w recenzjach sa w 100% zasluzone. Koncze to pisanie i zabieram sie za zadania, im szybciej skoncze tym szybciej bede mogl zanurzyc sie w glebiny oceanu i pozwiedzac Rapture.
Podsumowujac jeszcze opinie o EK - w ogolnym rozrachunku było warto wydac tyle forsy, juz nie mowiac o tym ze taka gre trzeba miec w oryginale