Konar$ky
29 07 2007, 11:08
Ostatnio dorwałem tę grę (już drugi raz, gdyż grałem jeszcze w to na pececie) żeby sprawdzić jak się w wormsy gra na padzie........i niestety magia wormsów zrobiły swoje. Nacinam teraz tylko w tę grę, aż jej całej nie złamę. I teraz pytanko: grał w to ktoś??
Cała gra jest moim zdaniem doskonała, z typowym klimatem wormsów, ale ma jedną wade: bardzo łatwa. Sorry, ale jak masz połowe gry w 2.5 godz. to coś jest nie halo, szczególnie że to są wormsy, które poprzednio były dużo dłuższe.
Tryb customizacji też jest dobrym pomysłem, wkońcu jakiś powiew świażości w wyglądzie naszych kochanych robaczków.
I teraz pytanko: grał w to ktoś?? Jakie są wasze wrażenia z gry, przemyślenia?
No więc.. Gra wyśmienita, przeszedłem całą, potem z kumplem graliśmy w multi sporo. Naprawdę fajna.... ale jesli ma się wybór to TYLKO PC. Niestety na PS2 gra się dużo gorzej

Gra niby nie jest pokrojona jak dawne konsolowe Wormsy, graficznie też nie ma duzej różnicy... ale na PS2 gra chodzi jakby miała permamentnie zapodane slo-motion (sloooo-moooo xD). Tak więc polecam ale na PC.
Konar$ky
30 07 2007, 09:28
CYTAT
slo-motion (sloooo-moooo xD)
Faktycznie. Sam zauważyłem takie akcje np. przy granatach kidy jest ścinka tuż przed wybuchem. Ale i tak niejest źle, pewnie bym miał to samo z moim 3-letnim kompem
Paulek L
30 07 2007, 22:46
W "Robale" zawsze lubię pograć, ale ta część jakoś do mnie nie przemawia. Sam nie wiem czemu, bo w "trójkę" to bardzo lubię grać
Według mnie Wormsy po przeniesieniu w świat 3D straciły cały swój urok i grywalność.
A mi się podobają Wormsy w trójwymiarze. Bardzo przyjemne - Przynajmniej demko.
Sunderland
20 11 2007, 22:05
Dla mnie Wormsy w 3D,a te w 2D to dwie różne gry o totalnie innym klimacie.Mayhem jest całkiem fajny choć nie spędziłem przy nim tyle czasu co przy Armagedonie na PSX.
CYTAT(minion @ 14 11 2007, 22:33)

Według mnie Wormsy po przeniesieniu w świat 3D straciły cały swój urok i grywalność.
Heh, uwielbiam je

Jakie by nie były 2d, 3d... wyśmienita i urocza rozrywka... W planach szykuję zakup Worms 4: Mayhem, dla milusińskich pod choinkę, przy okazji sama z przyjemnością się skuszę