Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero III: Legends of Rock
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Amer
Wczoraj po odpaleniu GH gra poczęstowała mnie 13-to megowym updatem. Wiecie może co naprawiał/dodawał?

i jeszcze jedno: znajdą się jacyś chętni na potyczki online?
Musiolik
CYTAT(Amer @ 11 01 2008, 09:35) *
Wczoraj po odpaleniu GH gra poczęstowała mnie 13-to megowym updatem. Wiecie może co naprawiał/dodawał?

Jeśli dziś przyjedzie kurier, to przez weekend potrenuję i moźemy pograć w przyszłym tygodniu.
Amer
świetnie, ślij inv. na Amerazzz smile.gif
albz74

CYTAT
Guitar Hero III on the Playstation 3 console has been patched! Below are a few of the changes:

- Improved Online Quick Match results and reduced "Failed To Connect To Server" message

- Introduced calibration screen improvements which in turn help users with high lag AV systems and Dobly Digital enabled systems.

- Added Co-Op Quickplay mode.

- Enabled Hyperspeed to work in online games.

- Include various stability improvements as well as fixes.
YETI
CYTAT(Amer @ 11 01 2008, 11:35) *

a gdzie tam masz listę przyjaciół?
Katana
a lista na PS3 to lista wrogów czy co?tongue.gif

PS.

Mogliby dodać wszystkie piosenki ze starych Guitar Hero (I i II) na PSN smile.gif , tylko po rozsądnej cenie tongue.gif
Skoro tą gitarą nie można grać w GH I lub II, to albo patch albo piosenki niech rzucą (wolałbym patch'a, byłoby pewnie taniej nawet kupując obie gry smile.gif )

PS2. Na jakim poziomie trudności dajecie radę? Ja na Hardzie stoję przy "Stricken" (i kolejnych), "Before I Forget" już zrobiłem, ale coś mnie nie ciągnie do dalszego grania, no może w ten weekend znowu spróbuje:D
Podobno bardzo pomaga znajomość HO-PO ale chociaż wiem o co chodzi (tak sądzę tongue.gif ) to jednak ciężko mi to wykorzystać w praktyce. Teraz uczę się grąc piątą fretkę bez przeskakiwania palcami (próbuje je rozciągać tongue.gif ), bo wcześniej przeskakiwałem i często nie wracałem na czas tongue.gif
Amer
w GH3 brak, z tym że tu akurat chodziło mi o zaproszenie na PSN (czyt. dodanie do listy friendsów), dzięki któremu łatwiej będzie można zgadać się na online. Coś nie tak?
YETI
No tak, tylko jak zagrasz z kims z listy w GH3 jak sama gra nie ma listy przyjaciół. To jest w ogóle jakaś maksymalna porażka.

Co do poziomu trudności, ja obecnie wyciskam wszytskie soki z poziomu medium, na hardzie kilka kawałków ukończony ale zazwyczaj na 3 gwiazdki.
Amer
u mnie podobnie, masteruje madium i ew. staram się ugrac też coś na hard (ale lekko nie jest). Poziom trudnosci w tej grze jest raczej kiepsko wyważony, więc chwilami można się solidnie zdziwić.
Katana
Z niewywazonym poziomem to jak najbardziej prawda, jest okropnie wywazony i czasem grac sie odechciewa sad.gif
Pod tym wzgledem wolalem GH2 (choc gralem w niego tylko tydzien tongue.gif ), gitarka z GH3 za to swietnie sie sprawuje z Frets on Fire biggrin.gif Bez dodatkowych sterownikow chodzi hyh.gif
Machel

Jestem jak najbardziej chetny.
Ja na hardzie zatrzymalem sie na Aerosmith, odlozylem gitare i czekam na przyplyw pozytywnego samopoczucia tongue.gif
Sephirath
Czy GH2 PS2 bedzie dzialalo na PS3 z kontrolerem z Gh3? smile.gif
albz74
CYTAT(Katana @ 12 01 2008, 02:40) *
Z niewywazonym poziomem to jak najbardziej prawda, jest okropnie wywazony i czasem grac sie odechciewa sad.gif
Pod tym wzgledem wolalem GH2 (choc gralem w niego tylko tydzien tongue.gif ), gitarka z GH3 za to swietnie sie sprawuje z Frets on Fire biggrin.gif Bez dodatkowych sterownikow chodzi hyh.gif

No shit, gitara z PS3 ?
Katana
CYTAT(Sephirath @ 14 01 2008, 10:41) *
Czy GH2 PS2 bedzie dzialalo na PS3 z kontrolerem z Gh3? smile.gif

Nie będzie, niestety.
Może kiedyś Activision wypuści jakiegoś patch'a, ale jest to mało prawdopodobne, bo za bardzo im kasa lata przed oczyma i nie na rękę będzie im wypuścić takowego patch'a

CYTAT
No shit, gitara z PS3 ?

No shit. Ta gitara może nie jest doskonała, ale jednak z FoFem sprawuje się jak należy smile.gif
Sephirath
/ Nie będzie, niestety.
/ Może kiedyś Activision wypuści jakiegoś patch'a, ale jest to mało prawdopodobne, bo za bardzo im kasa lata przed oczyma i
/ nie na rękę będzie im wypuścić takowego patch'a

Biednie... No ale okej, może tego pacza się doczekamy wink.gif
/ No shit. Ta gitara może nie jest doskonała, ale jednak z FoFem sprawuje się jak należy smile.gif
Noob pytanie, mam takie wrażenie, ale co to jest ten FoF?
Katana
Frets On Fire

Taka freeware'owa wersja GH na PC z gorsza grafa, ale za to wieksza iloscia piosenek smile.gif i mozna wrzucac wlasne piosenki.
Sephirath
CYTAT(Katana @ 14 01 2008, 21:32) *
Frets On Fire
Taka freeware'owa wersja GH na PC z gorsza grafa, ale za to wieksza iloscia piosenek smile.gif i mozna wrzucac wlasne piosenki.

Poszukam, zobaczę. Pisał ktoś wyżej, że gitara z PS3 chodzi pod PC, fajnie :-)

Będzie 2*tyle zabawy wink.gif
Katana
To ja pisalem biggrin.gif hehe
Ciekawi mnie czy gitara z GH3 PC dziala z PS3 hyh.gif
Sephirath
Okej, mam smile.gif

Jestem dopiero po treningu (nie zaszkodzi sobie przypomnieć podstaw wink.gif ) i Barracudzie na easy i medium. Wieczorem zapuszczam karierę tongue.gif

Kurde, wzrósł poziom trudności w stosunku do poprzedniej części, ale jest, to się akurat nie zmieniło, miodność rozgrywki na poziomie highendowym wink.gif
Cisek
Ten Co-Op quickplay nie ma nic wspólnego z karierą Co-Op on-line?
Butcher
GH3 nie ma kariery co-op online.
pack
Aktualizacja europejskiego PStore

“Warner track pack” :

- Die Fantastischen Vier’s “Ernten Was Wir Saen”
- Extremoduro’s “So Payaso”
- Trust’s “Antisocial”
maxi
nie wiecie moze czy gitara od guitar hero 3 z PC bedzie dzialac z ROCKBAND na PS3 ?
marcin0903
wg. mnie nie ma szans.
Czy szykują się jakieś nowe paczki z piosenkami? Bo coś cicho o nich.
YETI
W ten czwartek wyszło kilka nowych paczek.
amadeus91
a ja mam takie pytanie:
jak chce sobie zagrac z kumplem multi ale nie on-line, tylko na 2 gitary, to czy jest możliwośc, aby gitarka z PS3 ruszyła na PS2?
kumpel ma GH3 na PS2, ja bede miał na PS3 i nie wiem, czy da sie takie pojedynki prowadzić na PS2?
Katana
Sie nie da. Activision to ch.uje i kazda mozliwosc gry, ich zdaniem niepoprawna i nieprofitowa, zostala zablokowana.
Co innego Harmonix, oni chca, zeby do ich gry wychodzily inne, niz ich, modele gitar i zeby gracz mial wybor. Nie zdziwie sie jak peryferia z RB na PS2 i PS3 beda wspolpracowac tongue.gif

Activision ma to w D U P I E, taka prawda smile.gif
Sephirath
Orientujecie się, czy gitara do GH3 z wersji na PC 'zrozumie się' z PS3 gdy ją podłączą jako second-guitar do duela?

Bo wiem, że gitara z PS3 do PC pasuje jak ulał, nie wiem tylko czy w drugą stronę to śmiga.
YETI
Pograłem dziś trochę przez sieć i zauważyłem, że jest dostępnych kilka nowych kawałków min. Red Hot Chili Peppers. Jak je odblokować, aby były dostępne w single player.

ps. lub niech ktos poda kod na ich odblokowanie.
Amer
o ile mnie pamięc nie myli są też dostępne w trybie kariery w co-opie (a póżniej można startować z nimi w quickplay).
Katana
Na easy w zasadzie mozna je odblokowac bez drugiej osoby smile.gif
Najczesciej nie ma wystarczajaco wiele Fret'ek, zeby zginac przy piosence na Easy. Szczegolnie jak drugi gracz gra na Basie tongue.gif
Machel
Jestem swiezo po ukonczeniu co-op'a. Gitarke trzymal kumpel ja z poswieceniem gralem na padzie, ale 6 dodatkowych kawalkow jest smile.gif Granie na padzie w GH to normalnie powrot do Frequency/Amplitude tongue.gif
YETI
A ja obecnie męczę Slayera, Metallice i Ironów na przynajmniej 98% - poziom medium. Niedługo zabieram sie za hard smile.gif
Katana
Świetny filmik biggrin.gif Chciałbym tak umieć tongue.gif
A komentarze jeszcze lepsze, większość to same debile tongue.gif

Świetny filmik! biggrin.gif
Sephirath
CYTAT(XM16E1 @ 3 02 2008, 16:46) *

Zarąbisty koleś, troszkę to psuje koncepcję, że w "Gh3 trzeba grać ze skupieniem" ;-P
YETI
To jest lepsze
http://www.youtube.com/watch?v=7_koQxaC16k
ten sam typ
Machel
CYTAT(YETI @ 3 02 2008, 17:28) *

Heh oczywiscie, ze nie zrobil 100% tongue.gif Bardziej interesuje mnie jak zdobyc enter sandman tongue.gif
wendiego
W najnowszym extreme, w teście gitary Sojer napisał, że współpracuje ona z RB. Natomiast do mnie dochodziły zewsząd
informacje zupełnie temu przeczące. Czy ktoś z was już testował kompatybilność gitary z GHIII z RB i może w końcu jasno powiedzieć jak jest naprawdę?
Musiolik
Nie wiecie czy Europa dostanie ten darmowy track Aerosmith? W USA jest, na EU nie widzę.
Sephirath
CYTAT(Musiolik @ 16 02 2008, 14:07) *
Nie wiecie czy Europa dostanie ten darmowy track Aerosmith? W USA jest, na EU nie widzę.

Też szukałem, chyba ten bajer dotyczy tylko US confused.gif
adi
Czyli z Pal-owską wersja gry nie działa? sad.gif
Sephirath
CYTAT(adi @ 16 02 2008, 14:35) *

Czyli znowu olano EUPSS tongue.gif
YETI
CYTAT(adi @ 16 02 2008, 16:35) *

Chyba nie, zassałem dzis ten dodatek i nigdzie go nie widać, chyba że źle szukałem.
Sephirath
Ty masz zarejestrowane PSS pod USA?

Bo u mnie na Polskę nigdzie nie ma tongue.gif
YETI
Tak mowa o amerykańskim PS Store.
Wieslawa
Poprzedni darmowy dodatek jak się ściągnęło z US to też nie działał na EUR.
pack
PStore PL

Claissic Track Pack - cena 22zł
YETI
CYTAT(pack @ 17 02 2008, 12:06) *
PStore PL

Claissic Track Pack - cena 22zł

Boston - “Piece of Mind”
Foreigner - “Juke Box Hero”
Journey - “Any Way You Want It”
boski_karol
Wczoraj zakupiłem swoją kopię tej gierki i to jest jakiś obłęd! Włączyłem na 30min koło 21.30, zanim sie obejrzałem była 0.30... happy.gif
Mam pytanie, na rewersie pudełka (tego dużego) są zdjęcia zamiennych blatów gitarki, ktoś wie gdzie je dostać i jaki to jest koszt?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.