CYTAT(Machel @ 8 12 2007, 15:39)

CYTAT(Amer @ 3 12 2007, 15:47)

odebrał ktoś już swoją sztukę? ciekawy jeste opinii (+ czy warto becelować to 350zł).
Wlasnie wrocilem z Saturna z pudlem. 349 pln za gitarke do ps3 i gre. Jako, ze dopiero zaczynam przygode z GH porownywac nie mam tej czesci do czego, zabawa jest przednia, gitarka dziala jak nalezy a w pudle znalazlem komplet naklejek, ktore zaraz porwala siostra

Moim zdaniem warto, bezprzewodowa gitara daje "niezle" mozliwosci szalenstwa

A i ciesza patche z dodatkowymy kawalkami na ps store. Foo Fighters packa lykam za kilka minut.
Ja też dzisiaj kupiłam w saturnie w tej samej cenie

Gra jest superowa, ale strasznie mnie palce bolą po kilku godzinach gry, chyba trza będzie na moment odłożyć i pograć w karty (eye of judgment).
Podoba mi się czujnik wyhylenia gitary no i sama zasada działania gitary, malutki minus natomiast za to, że do konsoli podłącza się dodatkowy badziew bo nie dali rady się dogadać z Sony i zrobić tego normalnie.
No i te naklejki są dosyć cienkie, ale pewnie musieliby płacić za prawo do używania znaków różnych zespołów

(Jest naklejka Guns'N'Roses, ale raczej jej nie nakleje mając w pamięci slowa Axela, że "nienawidzi Polaków i Żydów i dlatego nigdy dla nich nie zagra") Ural wyjaśnił, że to mit powstały w bravo...
EDIT: warto za to dać te 350 zeta