Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TV LCD sprowadzany z usa
Forum PSX Extreme > Inne > HD
jontas
Zastanawiam się nad sprowadzeniem LCD z usa, ale czy wszystko będzie z nim ok??? Cena kusi, wiem ze nici z gwarancji....ale ogolnie pytam o to czy wszystko bedzie u nas cykało.
Vhaeraun
Witam.jakiej firmy ten tv?Full Hd czy HD Ready i za jaką cenę? Na twoim miejscu upewnił bym się czy odbiera oprócz amerykańskiego NTSC ,europejski PAL [inaczej mówiąc telewizja bedzie czarnobiała].Pozostaje również kwestia gwarancji. Jezeli coś ci sie z nim stanie,to masz wtedy pecha,pomyśl ile bedzie kosztować wysyłka do serwisu USA. O zakupie Lcd możesz poczytać na www.hdtv.com.pl.
jontas
no zdaję sobie sprawę ze o gwarancji mozna zapomniec...chodzi mi o Lcd 32 cale hd ready, cos od sony mogłoby byc...do PS3 mi potrzebny:)...wiem o HDTV forum, jestem tam zarejestrowany, ale wpisuję coś w wyszukiwarkę i nie znajduje mi zadnych pomocnych tematów.

CYTAT(jontas @ 31 07 2007, 23:56) *
no zdaję sobie sprawę ze o gwarancji mozna zapomniec...chodzi mi o Lcd 32 cale hd ready, cos od sony mogłoby byc...do PS3 mi potrzebny:)...wiem o HDTV forum, jestem tam zarejestrowany, ale wpisuję coś w wyszukiwarkę i nie znajduje mi zadnych pomocnych tematów....a jesli chodzi o kase...wiadomo, tam duzo taniej:) 900 dolarów za Sony Bravia...mi pasuje:)
Vhaeraun
Witam.Wejdż na strone ktora ci podałem www.hdtv.com.pl. , napisz nowego posta " jaki kupić lcd do kwoty... i poczekaj na odpowiedź ,ja sam nosiłem sie 5 miesięcy z kupnem LCd do PS3 .Właśnie tam znalazlem Full HD Sharp 37 GE1E ktory kupilem 30.06 za 5199 zł. Teraz mozna go już kupić za 4959 zł.Jak widać szybko spadają ceny Lcd.Rozważ moze zakup na raty,z 32 " modeli wszedł teraz nowy model SONY KDL 32D3000 bravia za 4189 zł.Popatrz też na www.skapiec.pl ,tam znajdziesz aktualne ceny.Powodzenia w zakupie.
jontas
Jeju, kupa kasy....ale bede musiał jednak zdecydowac się na zakup w polsce...poczekam i kupie Full HD, do PS3 nie widzę innego wyboru... narazie moje zarobki jeszcze mi na to nie pozwalają. Może na święta mi się uda zrobic sobie fajny prezent pod choinkęsmile.gif. To dzięki, poszukam jeszcze na HDTV forum...Kończę temat:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.