Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wspomnienia z Vigilante8
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Paulek L
Vigilante 8 to bardzo dobra gra. Wielka szkoda, że nic podobnego nie wychodzi na nowsze konsole...Zostaje tylko pocinanie na PSOne. Proszę o wypowiedzi związane z wspomnieniami z tej gry wink.gif
Dante Alighieri
Stary dobra gierka. Swego czasu naparzalem w nią ostro smile.gif. Szczególnue utkwily mi takie lokacje jak (nazyw nadane przeze mnie bo nie pamiętam jak się nazywały w oryginale smile.gif) kanion, wioska (jakieś tam sady były wink.gif) czy kowbojskie miasteczko. Fajna giera to była i faktycznie szkoda,że nie wychodzi jej kolejna część (chyba nie ma co na to liczyć).
Berion
Na PS2 od biedy można łyknąć Twisted Metal Black.

V8 był świetny i zdecydowanie zdeklasował TM-e. V8-SO już niestety zasysał (IMO ofkoz).
Ofeck
No mi w bani utknelo takie wspomnienie jak skakalem na skoczni fura na ktorejs planszy (nie wiem czy to byla jedynka czy dwojka) - pamietam wtedy malysz byl na topie hehe cos okolo 2000 roku
Shadow of Nobody
Do V8 mam ogromny sentyment, była to pierwsza gra która wpadła do paszczy mojego szaraka. Pamiętam te wielogodzinne sesje multiplayer z moim braholem i całe steki bluzg podczas grania ("ty ku*wiszonie!, teraz ja zapi*rdole ci ze specjala!). Ech, aż łezka w oku się kręci.
arkossss
taaaa bardzo milo wpsominam multi z ziomkami w ta szpile slinotok.gif
lukasmaru
v8 taak kiedyś 20 godzin w multi bez przerwy spędziłem
ghost.
V8 second offense był zaje.bisty, nie potrafie okreslić ile godzin czasu mi na to zeszło, ale wymaksowałem w niej wszystkie (15 czy 16 bodajze) samochodów, aż do całkowitej zmiany karoserii - no ku.rwa radocha straszna...

Ale wiąze sie z tą grą równiez jeden z przykładów mojej najwiekszej frustracji zwiazanej z grami - w kampanii Drifters'ów, w planszy tej z latarnią i portem towarowym, jednym z zadan było zatrzymanie cieżarówki na moście - a ze nie był to czas pod tytułem "ghost + internet", wku.rwiałem sie niemiłosiernie, szukajac po kolegach i po wszystkich mozliwych czasopismach, jak zatrzymac tą je.baną ciezarówke na moscie ;D A jak sie skapnałem, ze trzeba dac sie kilkakrotnie uderzyc, i za kazdym razem ona odrobine zwalnia, to myslałem ze jajo z radosci zniose biggrin.gif

Swietna giera, swietna fabuła, gdybym dzisiaj miał psx'a to bym chetnie znowu popykał ;]
Mr. Karma Clown
Spędziłem masę czasu z V8, pamiętam że można było w trakcie rozgrywki wyciągnąć płytę z grą i włożyć audio CD ze swoją muzyką smile.gif Szkoda, że ani na PS2 ani póki co na PS3 nie ma podobnych gier na dobrym poziomie confused.gif
Lukas_AT
Również wiele godzin spędziłem przy Vigilante. Uważam jednak, iż pierwsza odsłona była lepsza. W drugiej nie podobały mi się "misje", które było trzeba wykonywać podczas walki z przeciwnikami.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.