Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Oddworld
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Paulek L
Dziwaczny Świat wykreowany przez ekipę z ODDWORLD INHABITANTS zachwyca wiele osób. Jak jest na forum? Piszcie, co zapamiętaliście z tych dwóch gier. Innowacyjne sterowanie? Piękne lokacje? Niecodzienne rozwiązania?
hdx
Gra jest przednia. Bardzo fajne sterowanie, dużo fajnych kombinacji ruchowych. Fabuła jest niebywale interesująca. Poziom trudności moim zdaniem zachwyca, trzeba się w niektórych miejscach nieźle namęczyć. Bardzo podoba mi się system rozmawiania z innymi "niewolnikami fabryki", Abe wydaje dziwne odgłosy biggrin.gif . Gram z kolegą na dwóch w Odyssey od wczoraj i dzisiaj działamy dalej. Coś czuję, że ta gra przyciągnie nas do PSX'a na dłużej.
Jinxters
Mi jak myślę o tej serii przychodzi na myśl specyficzny humor i dużo kminki jak tu nie dac sie np. zjesc tym potworom śmiesznym...za(pipi)ista gierka!!!
Beck
Dorwalem wersje francuska i zastanawiam sie czy mozna zmienic jakos jezyk na angielski albo chociaz podpisy ang. zeby byly. Wie ktos?
jaroz
bez ingerencji w ISO sie nie da.

od dawna szukam tych gier w PALu i oczywiscie orginalnych.jedyna gra w tym stylu,ktora przebija serie oddworld jest neverhood.
f5k
Kupiłem jakieś pare miechów temu Abes Oddysey na allegro i fajny klimacik, wogóle fajnie sie gra ale sie zaciołem w jednym miejscu: oczywiście uciekłem z tego zakładu co Abe pracował i jestem w jakimś lesie i jakąś brame mam otworzyć i jakieś dzwony są, coś kombinowałem z tym ale nie wiem co robić. Pomoże kto?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.