Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: czy opłaca się kupić ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
devil162
konsolę PS2 slim SCPH-77004 CB zakupioną w grudniu zeszłego roku z 12 miesięczną gwarancją. Wszystko w firmowym pudelku i z pełną zawartością [oryginalną] (kable, przejściówki, pad, konsola). Dodatkowo dodaję kabel RGB, Memory Card (8MB) oraz grę Devil May Cry 3 Special Edition [oryginał].
Wszystkie wymienione przedmioty są [ORYGINALNE] oraz w stanie bardzo dobrym.

Cena za wszystkie wymienione przedmioty wynosi 350zł + koszty wysyłki

oplaca sie ?

kupic taki zestaw za ta cene
Senshi
Zobacz czy kolor konsoli jest taki jak chcesz. Z tego co wiem te modele na poczatku byly rozowe a pozniej takze czarne. Oplaca sie ale nic nie zaszkodzi stargowac do 300 ;]
devil162
mam fotki i oknsola jest czarna smile.gif czemu az do 300 zl ? ten model jak taki zły ?

jakies gry nie bede chodzic na tej konsoli ?
DiS666
CYTAT(devil162 @ 2 08 2007, 19:33) *
mam fotki i oknsola jest czarna smile.gif czemu az do 300 zl ? ten model jak taki zły ?

jakies gry nie bede chodzic na tej konsoli ?

Wszystko śmiga, ja mam ten model i nawet na swap magicu wszystko swietnie dziala
taki zestaw bralbym w ciemno jesli oczywiscie konsola nie ma zadnych ukrytych wad.
devil162
wiec nic nie negocjowac ?

cholera gosciu juz sprzedal ;/

temat do zamkniecia
devil162
kto posiada model SCPH-70004 i jak go oceniacie ?

sry ze post pod postem
Senshi
ja mam. Podobno stwarza jakes problemy i jeden z bardziej wadliwych modeli ale u mnie nic juz od 2 lat wszystko cacy. NIe mialem nawet najmniejszego problemu
devil162
ktore lepiej kupić ?

http://allegro.pl/item222367651_ps2_slim_7...ny_gra_box.html

czy

http://allegro.pl/item218309312_konsola_pl...tis_r_s%5D.html

ktore wedlug was bardziej oplaca sie kupic ? wedlug mnie oferta numer 2 nie jest zla a jest praktycznie to samo tylko ze jeden pad jest
icaros7
CYTAT(devil162 @ 3 08 2007, 20:23) *
jest praktycznie to samo tylko ze jeden pad jest

nie jest praktycznie to samo, bo jest jeszcze memorka - do drugiego zestawu dolicz pada i memorke i zobacz ile ci wyjdzie. to raczej jasne, ze drozszy zestaw jest lepszy. oprocz tego dolicz wymiane kabla na euro, bo podstawowy kabel jest gorszy, a ta przejsciowka to taka zmylka.
devil162
poczekam na inne opinie

nie rozumiem ze przejsciowka to zmylka ? tnz ?
Coati
podstawowy kabel to nie RGB.. tyle.
icaros7
CYTAT(devil162 @ 4 08 2007, 16:12) *
poczekam na inne opinie

nie rozumiem ze przejsciowka to zmylka ? tnz ?

zmylka gdyz ta przejsciowka nie polepsza sygnalu, to tylko inne wejscie - uwierz mi, jest widoczna roznica pomiedzy kablem dodawanym do konsoli, a przewodem rgb.

zanim sie doczekasz na opinie innych, sprawdz sobie ile kosztuja oryginalne pady i memorki - wtedy porownywanie ofert ma sens, bo bedziesz wiedzial, ile by trzeba dolozyc do poszczegolnych aukcji.
devil162
kurde obydwie akucje sie zakonczyly ;/ akurat ta aukcje co byla memorka itd jakis gosciu kupil sad.gif wiec musze poczekac na jakies nowe aukcje
Senshi
Moze bys nie pierd.olil na forum tylko bral xD. Juz 3 aukcje straciles smile.gif.
devil162
wlasnie nie iwem czy kupoiwac sobie ps2 czy cos innego sad.gif mam 550 zl
Coati
a jakie gry cie interesuja??
i czy napewno otrzebujesz konsoli... chodzi mi o to czy to nie jest tylko taka zajawka na ten sprzet...
alCatraz
CYTAT
wlasnie nie iwem czy kupoiwac sobie ps2 czy cos innego sad.gif mam 550 zl

Albo PS2 albo Nintendo DS. Jeżeli chodzi o mnogość świetnych tytułów to nic innego nie wchodzi w grę.
devil162
no wlasnie nie wiem napewno nie chce kupowac zadnych ciuchów butów nic takiego cos z RTV AGD wink.gif
Senshi
Wiesz ja kupilem i dla mnie ps2 sluzy jako maszynka do pes'a. Oczywiscie przesedlem pare gierek ale mowie jak jest. Mam taki sam problem bo nie wiem czy kupowac ps3. Ale dla pesa wydac 2 i pol tysia to za duzo. Jak sie interesujesz grami to bierz ps2. Konsola ma bardzo duzo gier. DS nie polecam bo mimo iz konsola swietna to mam pewna awersje do handheldow Zwlaszcza jesli sie porownuje z ps2 ;]
devil162
no wlasnie mam problem bo mama dry.gif mi nie chce pozwolić kupic ps2 i mam problem
DiS666
CYTAT(devil162 @ 6 08 2007, 10:38) *
no wlasnie mam problem bo mama dry.gif mi nie chce pozwolić kupic ps2 i mam problem

Co to za domowe przedszkole, chyba jesteś dzieciaku niepoważny
Coati
weźcie zamknijcie ten temat albo przeniescie do pomocy...

devil162@ postaw mamę przed faktem dokonanym smile.gif pozlosci sie troszke, zapuścisz jej lumines lub bust a move i moze ci nawet dolozy do tego sprzetu kasy xD
devil162
no ok smile.gif myslalem jeszcze nad dozbieraniem kasy i zakupienia psp
Senshi
Mam pytanie. Jak nie mozesz kupic to po co ten temat? Zamknijcie go ;/
devil162
moge smile.gif postawie przed faktem dokonanym biggrin.gif
tomek1906
CYTAT(devil162 @ 6 08 2007, 10:38) *

a to dlaczego mellow.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.