jedna z najlepszych strzelaninek zmierza na PS3. Narazie brak jakichkolwiek informacji ale wiadomo ze jest juz w podukcji co mozna przeczytac na tej stronie
http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...68<emid=0 . Ja musze miec ta gre!
Nie powiem, Red Faction mi przypasiło, ale czy trzecia część ma szansę z FPS'ami nowej generacji, to ja nie wiem - teraz by zrobić kozackiego FPS'a trzeba mieć olbrzymi team i masę kasiory, ale kto wie, kto wie... zobaczymy.
Master Pain
3 08 2007, 10:03
głownie liczy sie pomysł, a ten nie zawsze potrzebuje wielkich pokładów pieniężnych... ale mogę się mylić.
To byla pierwsza gra w ktorej mozna bylo "dewastowac" otoczenie (w malym stopniu, ale zawsze cos). Moze byc dobrze. Czy tylko ja mam wrazenie, ze gatunek FPP opanowuje PS3? Troche przeginaja "/
Troche? troche to tak do USA czy jeszcze dalej?
Kurka, ta gra to byla masakra, malo jakiej sciany nie dalo sie zdemolowac... na poczatku wszystko sie dalo!
Klimat mnie zniszczyl w czlonek, konczylem ja pozniej na max poziomach na czas, po 4 godziny i tak dalej!
Najlepszy FPP wg. mnie!
Ciekawe czy destrukcja bedzie lepsza niz w betlefieldzie 2, bo tam ma byc kozacko. Ale licze ze Redfaction 3 okaze sie po raz kolejny wielkim hitem!
Nie no z tą destrukcją to przesadzacie. Można było w Red Faction rozwalać ściany itp, ale tylko w wybranych miejscach. To nie był Black. Oczywiście było to jakieś novum jak na owe czasy i dlatego Red Faction się przebił (zresztą sam kupiłem z tych powodów tę gierkę i ją przeszedłem), ale wcale nie było tak, że można było rozwalać wszystko. Plusem RF było także to, że można było czasem pobawić się pojazdami (batyskaf, maszyna do kopania w ziemi, itp.), no i w zasadzie to wsio. Owszem, w FPS'ach liczy się pomysł, ale pomysł na którym bazował RF (możliwość rozwalania niektórych rzeczy + pojazdy) aktualnie jest obecny w każdym lepszym FPS'ie. Wbrew pozorom RF wcale nie był aż tak zaawansowany technicznie i graficznie, bo sprzęt na to nie pozwalał - natomiast aktualnie aby o FPS'ie było głośno musi oferować wypas graficzny - obecnie głośno jest tylko o kilku FPS'ach takich jak Crysis, UT3, H3, czy K2 - żeby kilka wymienić, a wiadomo jak one wyglądają, co oferują i ile lat i jak liczebne teamy nad tymi tytułami pracują. Po prostu zmierzam do tego, że RF3 raczej nie będzie tytułem, który będzie mógł się równać z w/w, co nie zmienia faktu, że może być niezły i choćby z powodu sentymentu będę trzymał za tę pozycję kciuki.
Dr.Czekolada
4 08 2007, 18:17
Technologia którą się tak cieszyliście nazywa się Geo-mod, i szczerze mówiąc w dzisiejszych czasach jest niczym (RF...... gra miazga, te zabawy w tunele w kopalni....

, i bezczelnie pod tym względem okaleczona RF2

), myślę że twórcy powinni wymyślić coś nowego, żeby był FPS-em widocznym za coś więcej niż markę.
Mi tam sie najlepiej dwojka podobala, a jedynka byla taka sobie.
Dr.Czekolada
5 08 2007, 13:32
Cóż ja tam nie wiem jak na konsolach to wyglądało, ale w przypadku wersji PC, RF2 był lekko głupim żartem, geo mod występował tylko w niektórych miejscach, można było zapomnieć o wierceniu dziur, nie to co jedynka - miała imo walniętą fabułę ale jak dla mnie większą grywalność.
Odświeżamy tematek , mam dla was gameplay
KLIK , w niektórych momentach szukałem szczeny autentycznie, możliwość destrukcji to kosmos według mnie
Mr. Blue
25 06 2008, 09:26
No nie mam pytań. Na trailerze zniszczyć można wszystko. Jeśli tak będzie w rzeczywistości, to będzie absolutny must-have.
W końcu coś na miarę "Kryzysu"...
Dr.Czekolada
25 06 2008, 12:30
Qrde, musze już w to zagrać (TPP, freeroaming), destrukcja zjada na śniadanie chyba tą z BF Bad Company

!.
Pamiętam jedynkę, to był pierwszy oryginał jaki kupiłem na PC

Fajny był tam singiel, do tego te zniszczenia. W dwójkę nie grałem bo miała miażdżące recenzje (przynajmniej na PC) ale chyba sobie przejdę w końcu. Za dużo tych strzelanek na konsolach ale w Red Faction 3 chętnie zagram.
QUOTE(aux @ 25 06 2008, 14:14)

Pamiętam jedynkę, to był pierwszy oryginał jaki kupiłem na PC

Fajny był tam singiel, do tego te zniszczenia. W dwójkę nie grałem bo miała miażdżące recenzje (przynajmniej na PC) ale chyba sobie przejdę w końcu. Za dużo tych strzelanek na konsolach ale w Red Faction 3 chętnie zagram.
Jedynka byla swietna i na owe czasy miala dobrą grafike, swietne zniszczenia, klimat, fabule.Dwojki nie tykaj bo to syf jakich malo(duzo?).RE 3 wyglada i zapowiada sie miazdzaco dla mnie must have..kiedy premiera??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.