Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Red Faction 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
kenedi
jedna z najlepszych strzelaninek zmierza na PS3. Narazie brak jakichkolwiek informacji ale wiadomo ze jest juz w podukcji co mozna przeczytac na tej stronie http://www.next-gen.com.pl/index.php?optio...68&ltemid=0 . Ja musze miec ta gre!
Ural
Nie powiem, Red Faction mi przypasiło, ale czy trzecia część ma szansę z FPS'ami nowej generacji, to ja nie wiem - teraz by zrobić kozackiego FPS'a trzeba mieć olbrzymi team i masę kasiory, ale kto wie, kto wie... zobaczymy.
Master Pain
głownie liczy sie pomysł, a ten nie zawsze potrzebuje wielkich pokładów pieniężnych... ale mogę się mylić.
SZKD
To byla pierwsza gra w ktorej mozna bylo "dewastowac" otoczenie (w malym stopniu, ale zawsze cos). Moze byc dobrze. Czy tylko ja mam wrazenie, ze gatunek FPP opanowuje PS3? Troche przeginaja "/
Dabman
Troche? troche to tak do USA czy jeszcze dalej?
Kurka, ta gra to byla masakra, malo jakiej sciany nie dalo sie zdemolowac... na poczatku wszystko sie dalo!
Klimat mnie zniszczyl w czlonek, konczylem ja pozniej na max poziomach na czas, po 4 godziny i tak dalej!
Najlepszy FPP wg. mnie!
kenedi
Ciekawe czy destrukcja bedzie lepsza niz w betlefieldzie 2, bo tam ma byc kozacko. Ale licze ze Redfaction 3 okaze sie po raz kolejny wielkim hitem!
Ural
Nie no z tą destrukcją to przesadzacie. Można było w Red Faction rozwalać ściany itp, ale tylko w wybranych miejscach. To nie był Black. Oczywiście było to jakieś novum jak na owe czasy i dlatego Red Faction się przebił (zresztą sam kupiłem z tych powodów tę gierkę i ją przeszedłem), ale wcale nie było tak, że można było rozwalać wszystko. Plusem RF było także to, że można było czasem pobawić się pojazdami (batyskaf, maszyna do kopania w ziemi, itp.), no i w zasadzie to wsio. Owszem, w FPS'ach liczy się pomysł, ale pomysł na którym bazował RF (możliwość rozwalania niektórych rzeczy + pojazdy) aktualnie jest obecny w każdym lepszym FPS'ie. Wbrew pozorom RF wcale nie był aż tak zaawansowany technicznie i graficznie, bo sprzęt na to nie pozwalał - natomiast aktualnie aby o FPS'ie było głośno musi oferować wypas graficzny - obecnie głośno jest tylko o kilku FPS'ach takich jak Crysis, UT3, H3, czy K2 - żeby kilka wymienić, a wiadomo jak one wyglądają, co oferują i ile lat i jak liczebne teamy nad tymi tytułami pracują. Po prostu zmierzam do tego, że RF3 raczej nie będzie tytułem, który będzie mógł się równać z w/w, co nie zmienia faktu, że może być niezły i choćby z powodu sentymentu będę trzymał za tę pozycję kciuki.
Dr.Czekolada
Technologia którą się tak cieszyliście nazywa się Geo-mod, i szczerze mówiąc w dzisiejszych czasach jest niczym (RF...... gra miazga, te zabawy w tunele w kopalni.... smile.gif, i bezczelnie pod tym względem okaleczona RF2 confused.gif), myślę że twórcy powinni wymyślić coś nowego, żeby był FPS-em widocznym za coś więcej niż markę.
kenedi
Mi tam sie najlepiej dwojka podobala, a jedynka byla taka sobie.
Dr.Czekolada
Cóż ja tam nie wiem jak na konsolach to wyglądało, ale w przypadku wersji PC, RF2 był lekko głupim żartem, geo mod występował tylko w niektórych miejscach, można było zapomnieć o wierceniu dziur, nie to co jedynka - miała imo walniętą fabułę ale jak dla mnie większą grywalność.
Wiolku
Odświeżamy tematek , mam dla was gameplay KLIK , w niektórych momentach szukałem szczeny autentycznie, możliwość destrukcji to kosmos według mnie slinotok.gif
Mr. Blue
No nie mam pytań. Na trailerze zniszczyć można wszystko. Jeśli tak będzie w rzeczywistości, to będzie absolutny must-have.

W końcu coś na miarę "Kryzysu"...
Dr.Czekolada
Qrde, musze już w to zagrać (TPP, freeroaming), destrukcja zjada na śniadanie chyba tą z BF Bad Company tongue.gif !.
aux
Pamiętam jedynkę, to był pierwszy oryginał jaki kupiłem na PC smile.gif Fajny był tam singiel, do tego te zniszczenia. W dwójkę nie grałem bo miała miażdżące recenzje (przynajmniej na PC) ale chyba sobie przejdę w końcu. Za dużo tych strzelanek na konsolach ale w Red Faction 3 chętnie zagram.
izon
QUOTE(aux @ 25 06 2008, 14:14) *
Pamiętam jedynkę, to był pierwszy oryginał jaki kupiłem na PC smile.gif Fajny był tam singiel, do tego te zniszczenia. W dwójkę nie grałem bo miała miażdżące recenzje (przynajmniej na PC) ale chyba sobie przejdę w końcu. Za dużo tych strzelanek na konsolach ale w Red Faction 3 chętnie zagram.

Jedynka byla swietna i na owe czasy miala dobrą grafike, swietne zniszczenia, klimat, fabule.Dwojki nie tykaj bo to syf jakich malo(duzo?).RE 3 wyglada i zapowiada sie miazdzaco dla mnie must have..kiedy premiera??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.