Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: F1
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Hide999
Witam, która gra o F1 jest wedlu Was najlepsza
pozdro
Amatorek
F1 2003 od Sony na PS2. Potem 2005 też od Sony, jednak ta druga to już kierunek arcade niestety.
sir_ryszard
Moim skromnym zdaniem to Formula One 2003 Official Licensed Product od Sony. Dokładnie to samo co pisze mój poprzednik. Mimo iż upłynęły 4 lata, gierka rajcuje mnie po dziś dzień. Reszta części niespecjalnie do mnie trafia. Nie wiem czy do końca żywota czarnulki , cokolwiek się w tej materii zmieni. Jak na razie nie widzę lepszej Formuły, ba! ścigałki na PS2. Model jazdy jest iście piekielnie grywalny. Widać że nie pierwsza osoba na forum wymienia ten tytuł, więc chyba musi być coś na rzeczy. Aktualnie cały czas jest u kumpla który prawdopodobnie wyjechał na dwa-trzy miesiące do Niemiec. Kuźwa mać. Sezon trwa, oglądam wyścig za wyścigiem w TV i chodzę wpieniony, bo nie mam gierki ani pada, którego brachol rozwalił. Krótko mówiąc. Jestem ubity i uziemiony. closedeyes.gif
Wieslawa
wersja na PS3 wymiata.
plecak
a która "formuła" na psx'a jest Waszym zdaniem najlepsza?
PiotrB
Gamera pisał, że F1 Championship Season 2000 od EA.
Grzehoo
No jest, tylko grafika z PSX'a dzisiaj może odstraszyć. Zaraz za tą grą plasuje się F1 2003 od SONY.
sir_ryszard
CYTAT(PiotrB @ 10 09 2007, 14:09) *
Gamera pisał, że F1 Championship Season 2000 od EA.

Również w nią ciorałem. Piękna gierka i jedyna F1 w której kamerę robiłem zza bolidu. W tych od Sony to już umiejscawiam 'na kasku'. A dokładnie w edycji 2003. Reszta zbyt bardzo mi nie podchodzi. xD
Ofeck
Mam f1 2003 OLP i to prawda ze jest bardzo dobra, ale piekielnie trudna do tego. Nie moge nigdzie na necie znalezc zadnych ustawien do bolidow na poszczegolne tory wiec probowalem metoda prob i bledow.
zajman
A jest w którejkolwiek kubica? biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.