Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SPV M3000 i podobne 'wynalazki'
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
Arkady
No właśnie ma/miał ktoś SPV M3000 poleca ktoś, cena jest odpowiednia do możliwości, co wogóle sądzicie o takich kombajnach?. Bo powiem, że zainteresowały mnie takie rozbudowane bajerki, no i fakt posiadania czegoś nowego w zalewie Nokii i SE smile.gif

SPV M3000
Sidekick II
Sidekick 3
Ukyo_Tachibana
SPV to dobry wybor ale koniecznie trzeba wywalic software orange i zainstalowac oryginalny HTC ...

Sidekicki sa do dupy nie da sie ich modyfikowac zbytnio

z SPV Polecam SPV M3100 very nice

SPV E650 taniutki SPV o ciekawych parametrach
ambasadororientu
sidekick jest fajny ale zapomnij o jakiejś większej ingerencji, taki młodzieżowy wynalazek przyjemny i prosty. Ja po zabawie z P800 i telami symbianowymi mam zamiar przesiąść się na ten qwert phone smile.gif
linc
Jeśli już chcesz SPV, to poleciłbym Ci ppc, nie smartphone. Mam C600 i nie jestem z niego zadowolony - grzybek szwankuje, mało gier i programów.
Na ppc masz wszystko - szczególnie staroszkolnych gierek rpg - chociażby doskonałe Legacy (na smarcie qvga nie pograsz - wyszła tylko wersja pod qqvga) i Quest (na smarty w ogóle nie pojawił się).
wybór zależy od tego, czy wolisz posługiwać się stylusem, czy przyciskami (ale zarówno e650 jak i m3000,3100 mają wbudowane klawiatury qwerty). Ja bym brał w ciemno 3100 (emulacja, qwerty, procek 400mhz, pełno software), wizard (m3000) na drugim miejscu, ale tutaj procek 200mhz nie jest jakiś specjalnie wydajny (bodajże mam taki sam w c600)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.