CYTAT(estel @ 5 08 2007, 20:17)

Ja osobiscie uwazam, ze dawanie w kaciku jakis tipsow, faqow czy innych dupereli jest calkowicie niepraktyczne. W dobie internetu wystarczy wejsc na gamefaqs.com i wszystko wiadomo. Chcialbym za to wiecej ciekawostek, felietonow, "dyskusji" itd. Dlatego uwazam, ze znikniecie Mitomanii to krok w tyl ;]
Mnie tam średnio to interesowało, choć nawet napisałem kilka haseł do Mitomanii. Najlepsze jest to, że niektóre w ogóle się nie ukazały, mimo że uczciwie poszedłem do biblioteki ale co tam.
CYTAT(Berion @ 6 08 2007, 10:58)

A skoro już jesteśmy przy kąciku RPG to przyznam, że przestałem go czytać po chyba półrocznej serii opisów do FFX. Wszystkich bossów z Monster Areny można rozłupać w kilka wieczorów, ale w kąciku to się przewijało przez tyle miesięcy, że...
Jeśli ktoś się zapnie i wie co robi, to może stuknąć większość bossów na MA w 1-2 dni. Ale czymś trzeba było zapełnić kącik przecie...
Także ostatni kącik z faqiem do SH:FtNW uważam za małą pomyłkę. Mogę postawić 3 babole z nosa, że zamieszczone tam informacje można uzyskać czytając pierwszy lepszy faq. Nie, brak dostępu(w domu) do neta to nie jest wytłumaczenie.
Dlatego jestem za jakimiś zmianami w formule kącika. Newsy, tipsy przysłane przez czytelników, felietony nt. jRPG no i stałe 2 strony(to się tyczy też całej reszty kącików tematycznych).