Ukyo_Tachibana
6 08 2007, 14:58
Od 10 Sierpnia w Kinach
Zapowiada sie nam kolejna dawka smiechu kaskaderskich popisow Emeryta Chana ... i oczywiscie debilne dialogi

Jak tylko Wejdzie do Kin w UK to wam zdm relacje

Jezeli ktos juz widzial ( nie wiem skad ... xD ) niech da znac i zda jakas relacje
http://www.apple.com/trailers/newline/rush...er1/medium.htmlPo obejrzeniu trailera moge tylko powiedziec ze fim napewno będzie grubaśny i się na nim nie zawiodę xDDD A ten staruszek na początku trailera zakładający gumowa rekawiczkę... Roman Polański xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ogólnie akcje i teksty złe nie są, i film napewno obejrzę
o ile chan nie będzie walczył z f16 to może być sprawna komedia sensacyjna, no ale to się zobaczy
Ukyo_Tachibana
22 08 2007, 22:29
Wkoncu poszedlem do kina ... i coz mozna powiedziec
Fabula z dupy Tucker jest gruby ... ale film smieszny

stare patenty masa nowych jezeli spodziewasz sie czegos wiecej niz lekkiego filmu to najlepiej idz na inny sens ale jak maz ochote zajarac lolka i ogladnac cos relaksujacego to polecam ... mimo wszystko najgorsza czesc serii 7/10 dla fanow 6/10 dla osob tzecich
Anyway, może ktoś powedzieć jak nazywa sie ta piosenka którą Chan nucił w pierszej albo drugiej cześći?
Gdyby nie Tucker, nie było by sensu wogóle odpalać części III. Film dał rade, ale moje obawy o sceny ala f16 niestety się sprawdziły, ech ta ta walka na wieży eifla i sposób jej opuszczenia, mogli sobie to darować, przemilcze przerośniętego Chińczyka.
Osobiscie zawiodlem sie, spodziewalem sie czegos wiecej. Zdecydowanie najgorsza ze wszystkich czesci. Smieszne teksty Tuckera ratowaly ten film, za to Chan wyjatkowo nie przypadl mi do gustu i slabo wypadl - a za masa jego filmow przepadam. Typowy sredniak jak dla mnie - do obejrzenia na raz.
Ja filmu jeszcze nie obejrzałem, ale po trailerach jedna scena utkwiła mi w pamięci i pozostanie tam na zawsze, mianowicie rozmowa Tuckera z chińczykiem xD
-Who are you?
-You
-No, not me. You
-Yes, i'm you
itd. xD za kazdym razem płacze przy tej scenie, jest tak głupia że aż śmieszna
Ja jako fan filmów z Chanem i Tuckerem oceniam ,,trojke'' wysoko, tak dałbym 8/10.
Czy lepsza czy gorsza od dwóch poprzednim części tego nie wiem bo dawno je oglądałem ale 3 częśc polecam wszystkim miłośnikom lekkich komedii sensacyjnych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.