Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie można kupić gry na GC?
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
matiz23
Mam zamiar kupić Gamecube, ale obawiam się że nie będę miał gdzie kupować gier. Na allegro jest ich mało. Chciałbym zagrać w takie tytuły jak Metroid Prime 1, 2 itp... Proszę abyście napisali gdzie kupujecie gry na GC.
Super Big Boss
W Polsce słabo z grami na kostke. Pozostają zagraniczne aukcje internetowe ale na allegro też da się dorwać dobre gry.
Vhaeraun
Ja kupuję często na allegro.Metroidy można bez problemu trafić do 90 zł. Jeżeli nie lubisz szukać zawsze możesz kupić w Ultimie, ale ceny mają tam niezłe.Bądź cierpliwy i sprawdzaj aukcje . Czasami można wyrwać niezłe perełki jak Baten Kaitos. Powodzenia w zakupach.
Plugawy
allegro albo norbit.pl tongue.gif
matiz23
a jak to jest z wysyłaniem gier z ebay.co.uk do Polski? zamawiał już ktoś może?
Joocker
Na ogół trafiają do osoby, która zamówiła. Problem jest tylko taki, że część aukcji jest zablokowana dla nas – ludzie sprzedają gry tylko na określonym terenie. sad.gif
Brolly PL
CYTAT(Plugawy @ 9 08 2007, 08:27) *
allegro albo norbit.pl :P

popieram. do norby'ego to najlepiej zadzwonic i się spytac czy są gierki lecz nie w tej chwili bo jest na urlopie. 20 sierpnia powinnien juz byc z powrotem
jamor
u mnie w blackpool sa tanie giery na GC, sklep sie nazywa gamestation. tylko nie wiem czy oni na necie sa.. ostanio mieli 4 gry za 10 funtow.. ja kupilem sobie 4 za dziesiec na ps2.. uzywane ale w dobrym stanie...] pozdro
boryn
Jeżeli chodzi o gry to poszukaj na allegro, w różnych empikach, w mediamarkt, jeżeli chodzi o GC to jest mało popularny w Polsce sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.