Mam zamiar kupić Gamecube, ale obawiam się że nie będę miał gdzie kupować gier. Na allegro jest ich mało. Chciałbym zagrać w takie tytuły jak Metroid Prime 1, 2 itp... Proszę abyście napisali gdzie kupujecie gry na GC.
Super Big Boss
9 08 2007, 07:56
W Polsce słabo z grami na kostke. Pozostają zagraniczne aukcje internetowe ale na allegro też da się dorwać dobre gry.
Vhaeraun
9 08 2007, 08:16
Ja kupuję często na allegro.Metroidy można bez problemu trafić do 90 zł. Jeżeli nie lubisz szukać zawsze możesz kupić w Ultimie, ale ceny mają tam niezłe.Bądź cierpliwy i sprawdzaj aukcje . Czasami można wyrwać niezłe perełki jak Baten Kaitos. Powodzenia w zakupach.
allegro albo norbit.pl
a jak to jest z wysyłaniem gier z ebay.co.uk do Polski? zamawiał już ktoś może?
Na ogół trafiają do osoby, która zamówiła. Problem jest tylko taki, że część aukcji jest zablokowana dla nas – ludzie sprzedają gry tylko na określonym terenie.
Brolly PL
9 08 2007, 15:41
CYTAT(Plugawy @ 9 08 2007, 08:27)

allegro albo norbit.pl :P
popieram. do norby'ego to najlepiej zadzwonic i się spytac czy są gierki lecz nie w tej chwili bo jest na urlopie. 20 sierpnia powinnien juz byc z powrotem
u mnie w blackpool sa tanie giery na GC, sklep sie nazywa gamestation. tylko nie wiem czy oni na necie sa.. ostanio mieli 4 gry za 10 funtow.. ja kupilem sobie 4 za dziesiec na ps2.. uzywane ale w dobrym stanie...] pozdro
Jeżeli chodzi o gry to poszukaj na allegro, w różnych empikach, w mediamarkt, jeżeli chodzi o GC to jest mało popularny w Polsce
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.