Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Głośniki 2.1
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
konstant
Szukam jakichs fajnych glosnikow 2.1, co moglibyscie polecic?
Bardziej zalezy mi na czystosci dzwieku niz glosnosci.
Max. 200zł.
wilku00034
2.1? słyszałem że ten model jest taki W MIARE ale bez żadnych fajerwerków, po prostu gra czysto i powinieneś zmieścić się w 140-170zł (CREATIVE INSPIRE 2.1 T3030). Ja mam creative 5.1 i nie narzekam, może pomyśl lepiej nad czymś takim? ja dałem za swój 230PLNów thumbsup.gif
konstant
nie ma sensu kupowac 5.1 bo bede je podlaczal do ps3, a z samych glosnikow nie uzyskam Dolby Digital (potrzebny dekoder).
Coati
kolega ma starsza wersje tych glosnikow http://allegro.pl/item222325736_logitech_z..._raty_fvat.html i graja super. cena tez jest przystepna wink.gif
genetyk@
logitech:

5.1 model x-530

2.1 model x-230

w miare tanie jakosc dzwieku i wykopnania naprawde seper.mialem te glosniki i polecam w 100%
doki
logitech dodaje do tych głośników przejściówkę chinch to jack można bezpośrednio podłączyć do nich pleja
C1REX
Dziś się nieźle zdziwiłem i w(pipi)iłem zarazem.

Spory już czas temu kupiłem głośniki Logitech'a z3. Po prostu mistrzostwo. Niezły sub i rewelacyjne satelity, które są niemal w całości wykonane z aluminium - łącznie w membraną. Ładnie wygląda, ładnie waży i gra przepięknie.

Tak się spodobały mi te głośniki, że do nowego kompa zdecydowałem się na topowy model z 2300 z symbolem jakości THX.
No i.... załamka. Gra to IMHO bardzo źle. Głównie, przez jakieś gówniane, plastikowe satelity z tekturową membraną. No co, to ku.rwa jest?

Jak to możliwe, że znacznie wyższy model, który ma tak dobre oceny w testach tak ch.u.jowo gra? Jak to możliwe, że droższy model ma tak z(pipi)ane głośniki?
Cerb
Tez kilka miechow temu sprawilem sobie te glosniki i po jakis 2 tygodniach od zakupu wyladowaly na allegro. Dla mnie to one w ogole nie graly, najgorsze bylo to ze przesiadlem sie na nie z dobrego zestawu stereo (Yamaha, Paradgrim). Dzwiek plaski, dudaniacy subwoofer, nie pomagaly zadne korektory, bez nich tez graly slabo. Owszem w filmach bylo ok ale do muzy sie nie nadaja. Teraz mamm Creative T40 i mimo ze nie sa za mocne to sa wrecz stworzone do muzyki, w filmach tez daja rade - oczywiscie o jakms konkretniejszym basie nie ma co marzyc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.