Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgłupszy film jaki widziałęś
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4
ogqozo
Może Bondy i Bourne'y?
Dark knight
wczoraj mialem watpliwa przyjemnosc ujrzec August Undreground Mordum,
zachwalany przez pewnego usera jako swietny film gore.
otoz nie dosc, ze nie jest to swietny film to w dodatku to nie jest
zadne gore tylko zenada i nuda wyciekajace w ekranu hektolitrami.

cannibal holocaust byl kiepski ale przy tym pasciu wydaje sie byc genialnym filmem z trzema dnami.
Junkhead
CYTAT(firana140 @ 25 02 2008, 00:00) *
Tom Yoom Gung (w każdym razie jakoś tak)

fabuła filmu:
kolesiowi porywają dwa słonie, po trupach i złamanych kończynach koleś przebija się do kwatery sprawców porwania, w ciągu całego filmu wymawiając tylko takie kwestie: "gdzie są moje słonie?!?!" "oddajcie moje słonie!!" "gdzie są słonie!?"

jednak, co trzeba przyznać, sceny walk konkretne

No no, a ciekawe co Ty bys zrobił jakby Ci porwali słonie, już byś tak nie cwaniakował wink.gif .
Hejas
CYTAT(AumaanAnubis @ 24 02 2008, 17:05) *
Zgadzam sie.Tarantino wcale swietnych dobrych nie robi....

Robi za to świetne niedobre. Naprawdę świetne.

I jasne, nie wszystkim muszą się podobać, ale na pewno nie są "głupie".

Podpisuję się pod głupotą Step Up 2. wink.gif Końcówka i przemówienie laseczki na imprezie absolutnie wymiotło w tym temacie. ;P
LiSoQuan
Najnowsza "Mgła"
walt
"Ocean strachu 2", czyli 2h bez jakiejkolwiek akcji.
magelan84
Ojj wiele tu głupich filmów wypisaliście , ale moim numer jeden jest "Jesus Chrystus łowca wampirów" , ex aequo z "Wojownikiem Śmierci" - taka turecka wersja rambo i jamsa bonda w jednym , mni. walczyli na tekturowe miecze ( i to nie był , żart a robiły za realne ) . A "głupim" dla głupoty ,albo tez tak głupim że , ąż świetnym jest dla mnie "Toksyczny Mściciel" zwłaszcza , 4 no i "Poznaj Feeblesów" oraz "Martwica Mózgu" Petera Jacksona dla mnie na poważnie trylogia obrzydliwości jest o niebo lepsza od Trylogi Pierścienia tongue.gif:P
Mendrek
Eurotrip - w sumie tylko końcówka, która jest zbyt poryta, czyniąc ten film totalnie głupim ;p Chociaż i tak film jedzie mocno po stereotypach smile.gif Niestety, pewnie Amerykanie uczą się na nim kulturoznawstwa... ;p
Mordechay
CYTAT(Mendrek @ 29 04 2008, 12:52) *
Eurotrip - w sumie tylko końcówka, która jest zbyt poryta, czyniąc ten film totalnie głupim ;p Chociaż i tak film jedzie mocno po stereotypach smile.gif Niestety, pewnie Amerykanie uczą się na nim kulturoznawstwa... ;p

Za to jak pokazali Słowację (nie jestem pewien, dawno to oglądałem) powinni miec drugi 11.09 confused.gif
rymek1987
A no Eurotrip to Śmieszno - głupia komedyjka.Ale co poradzić.

Mi się nasuwa film o tytule Supermen Return.Ten nowy.Ale syfff beeee
rymek1987
A właśnie.Nie mogę nie wspomnieć o najgłupszym SERIALU na świecie:)
Niniejszym oświadczam że to Moda na Sukces:) ...odcinek 3808...
signap

A jak sie konczy bo nie pamietam? 1 razem mi sie nie podobal ale jak obejrzalem drugim czy 3 film byl ok, filmik dosc dobry z tego gatunku
Mendrek
CYTAT(signap @ 29 04 2008, 22:10) *

A jak sie konczy bo nie pamietam? 1 razem mi sie nie podobal ale jak obejrzalem drugim czy 3 film byl ok, filmik dosc dobry z tego gatunku

Kończy się na podróży do Watykanu, gdzie m. in. kumpel Scotta dla jaj używa dzwonu świętego Marka (który obwieszcza śmierć papieża), co gromadzi tłumy, później jednak zakłada czapkę papieża, która się podpala - więc wrzuca ją do kominka, aż z niego wylatuje biały dym - ludzie wówczas myślą, że wybrano nowego papieża. W zamieszaniu owija się białą szatą i otwiera okno, w którym staje z rozłożonym dłońmi. Z rąk straży watykańskiej ratują wszystkich kibice MU, a film kończy się na seksie w konfesjonale, w którym starsza pani chciała przy okazji się wyspowiadać, lecz przestraszyła się na widok gołego tyłka przy kracie.

A Słowenia bodajże też jest tam masakryczna, pies z ludzką dłonią w zębach, bieda i klimat niczym w Ghost City niedaleko Czernobyla ;p
Mordechay
CYTAT(Mendrek @ 30 04 2008, 15:04) *
A Słowenia bodajże też jest tam masakryczna, pies z ludzką dłonią w zębach, bieda i klimat niczym w Ghost City niedaleko Czernobyla ;p

Ziomek, Bratysława to nie Słowenia tongue.gif
Stachu
a to przypadkiem nie ukraina była?

konkret !

Labik
CYTAT
There will be blood

wa ta fak? Oskary, za(pipi)iste recenzje i komenty a ja znienawidziłem ten film smile.gif

Do tego ten maniak religijny, był tak wkurzający jak ta babka w "The Mist". Nie wiem o co chodziło w tym filmie, myślałem że się jakoś rozkręci.
Colio
jest najgłupszym filmem jaki widziałeś, bo nie wiesz o co w nim chodziło i ci się nie spodobał?
Labik
CYTAT(Colio @ 6 05 2008, 22:21) *
jest najgłupszym filmem jaki widziałeś, bo nie wiesz o co w nim chodziło i ci się nie spodobał?

Bardziej dlatego niż bo nie wiedziałem o co w nim chodzi happy.gif
Może nie najgłupszym ale długim i nudnym, ostatnio go oglądałem i dlatego go tu wbiłem.
_Milan_
teeth

kobieta ma zeby w ci,pie i odgryza nimi kut,asy facetom, oczywiscie uzebionej waginy nie pokazali, tylko tryskajace krwia 3 wacki 4 odgryzione palce pana ginekologa.

kumple nie wierzyli ze ktos nakrecil tak durny film ;/
kempa
ze co kur.wa... ; d

ed.

isteniej naprawde
http://www.filmweb.pl/f378102/Teeth,(2007)

pobieram.

ed2.

nareszcie ktos napisal post na temat ; ]
_Milan_
haha, jakas babka w 2005 roku wynalazla pulapke na gwalcicieli,xD

patrzajta na to xDD
http://www.rapestop.net/gallery/folderview...n+open+position

EDIT:

z Q&A z tej strony:

Won't the rapist kill me?

Sadly, many women have been killed over time, as nobody can guarantee the outcome of any rape! However, the huge plus-factor is that the discomfort and pain is such, that the rapist would be disabled temporarily, (much worse than a kick in the groin that self-defence instructors teach women!) giving you time to get away and get help.

genialne
Diabeu
kurde, a miałem właśnie o Teeth napisać, głupi w cholerę - wbrew zamiarom twórców
hehehehehe
Junkhead
CYTAT(Diabeu @ 10 05 2008, 19:02) *
kurde, a miałem właśnie o Teeth napisać, głupi w cholerę - wbrew zamiarom twórców
hehehehehe

Film tak głupi, że aż śmieszny. Jest kilka fajnych motywów, który w sumie i tak mi wyleciały z głowy.
tmh7
CYTAT(_Milan_ @ 10 05 2008, 00:18) *
teeth
kobieta ma zeby w ci,pie i odgryza nimi kut,asy facetom, oczywiscie uzebionej waginy nie pokazali, tylko tryskajace krwia 3 wacki 4 odgryzione palce pana ginekologa.
kumple nie wierzyli ze ktos nakrecil tak durny film ;/

Tylko czekać aż amerykanie nakręcą film o penisie który ma zęby i po włożeniu do pochwy przebija się przez wnętrzności i wyjada kobietom mózgi biggrin.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.