Naprawdę wpisujecie tu produkcje pokroju Borat, głupi i głupszy 1 i 2.
^^^^ Ali-g miał chyba tylko jeden film reszta to jego serial/program telewizyjny/talkshow.
A najgłupsze co widziałem to film "Dzień ż życia Snoop Dogga" cholernie głupie.
Hide999
10 08 2007, 20:36
Film "zejście" nazywa sie horror nie polecam
wortigern
10 08 2007, 22:16
Czas Surferów czy coś takiego, JEDYNY FILM którego nie obejrzałem do końca, nawet go nie przewinełem, po prostu wyłączyłem. Gra aktorska na takim poziomie że m jak miłość to arcydzieło przy tym, poza tym totalna zżynka ze stylu Tarantino czyli kibel.
zolwik777
10 08 2007, 22:19
Pootie tang czy jakoś. Taka głupia komedia, że aż śmieszna w ch.uj. Głupota raczej w niej celowa, wszędzie zbiera niskie noty, a ja wyłem jak poje.bany.
Shadow of Nobody
10 08 2007, 23:09
Trzecia i czwarta część "Zemsty frajerów" - debilne do bólu, tylko dla telewizyjnych masochistów.
STRETCH
11 08 2007, 00:29
testosteron - bardzo glupi
Zoolander - nie widziałem głupszego/gorszego filmu.
pulp fiction, blair witch project i requiem dla snu, to trzy najgłupsze i najgorsze filmy jakie widziałem
titanic camerona
ali g - straszne gó.wno
wortigern
11 08 2007, 13:59
CYTAT(przema @ 11 08 2007, 14:22)

pulp fiction, blair witch project i requiem dla snu, to trzy najgłupsze i najgorsze filmy jakie widziałem
nie mam pytań
MasterShake
11 08 2007, 14:03
dom śmierci czy jakoś tak
CYTAT(wortigern @ 11 08 2007, 14:59)

nie mam pytań

subiektywne zdanie ma dlatego swój urok, że nikt nie musi się z nim zgadzać.
Shadow of Nobody
11 08 2007, 18:00
Temat tego nie wymaga, ale tak kontrowersyjne zdanie wypadałoby jakoś uargumentować.
kiedy dzwoni nieznajomy,job
Mendrek
12 08 2007, 09:39
Francuski numer - chyba każdy gag, skecz, czy śmieszna scena zostały zmarnowane, nie wiem czy przez głupotę reżysera, czy przez poprawność polityczną, w każdym bądź razie film głupi, infantylny, nierealistyczny do bólu. Niby kreuje się na wzór polskiej komedii gangsterskiej, a powstaje coś na wzór głupich filmów amerykańskich z przygłupimi bohaterami i jeszcze głupszymi, dającymi się przez nich wydymać przestępcami...
Nieuchwytny - głupi film akcji ze Stevenem Seagalem (a on miał jakiś niegłupi film? ;p ), gdzie scenarzysta przeszedł samego siebie i w scenariuszu zapisał scenę, gdzie Steven Seagal zabija ludzi... kartą kredytową. Idzie się polać ze śmiechu.
Rybki z ferajny - każdy kto myślał, żeby oglądać to z kobietą, czy z dziećmi, niech oszczędzi im ziewania, no chyba że chcesz uśpić ich czujność, albo kobiecie z nudów zaproponować łóżko - to się może sprawdzić, z braku laku wybierze alternatywę, bo oglądać tego się raczej nie da.
Zemsta frajerów powyżej 1 - to jakaś klapka, film dla nastolatków.
Jason X - profanacja "Piątek trzynastego", żywotny Jason kopie zadki ludziom i cyborgom, a potem sam się staje cyborgiem, żeby kopać w tyłki jeszcze mocniej. Żenua

Wing Commander - profanacja Wing Commandera, szkoda gadać, popłuczyna po wszelkich Battle Starach Galactica, Space Troopers, Star Warsach, czy też Space Troopers.
No dobra a jaki film widzieliście celowo głópi
Shadow of Nobody
12 08 2007, 17:11
CYTAT(MasterShake @ 11 08 2007, 15:03)

dom śmierci czy jakoś tak
Też to widziałem (dwa razy

), ten film na pewno został celowo zdebilniony.
wiekszosc filmow podanych tutaj
Szopeninchainz
13 08 2007, 12:33
Filmy z seagalem, czakiem N. i kuźwa Jackiem Chamem...profanacja stylów walki...14 salt 140 kopniakow w powietrzu milion okrzyków i hordy przeciwników, a wszystko w niecałe 3 s.
Wszystkie nowe "horrory" ktore mozna zaliczyc do koategorii komedia. Horror ze snoopem-Bones haha śmiech na sali ten film.Ale przynajmniej kilka fajnych dup wrzucili zeby sie sprzedało:D
"Maksymalne przyspieszenie"
spn_sosnowiec
14 08 2007, 09:59
dzien swira O_O
wortigern
14 08 2007, 15:40
CYTAT(spn_sosnowiec @ 14 08 2007, 10:59)

dzien swira O_O
to nie film dla kazdego
Shadow of Nobody
14 08 2007, 16:47
Każdy film jest "nie dla każdego".
'Dzień świra' głupi hmm... chyba raczej inteligentny, ale może dlatego uważany za głupi.
ChOomik
14 08 2007, 18:23
job
wortigern
15 08 2007, 12:11
CYTAT(Shadow of Nobody @ 14 08 2007, 17:47)

Każdy film jest "nie dla każdego".
nie prawda, oczywiscie jeśli pomijamy ludzi upośledzonych.
"Ed Gein: Butcher of Plainfield".
Dobra wiadomość: reżyser tego dzieła (Michael Feifer) bardzo lubi seryjnych morderców i kręcenie filmów w 10 dni. Ostatnio nakręcił "Chicago Massacre Richard Speck". Muszę to dorwać.

to temat 3 najglupsze a nie 3 najlepsze
zalatuje prowokacja
DOA najglupszy
wortigern
15 08 2007, 14:34
wczoraj oglądałem NEXT. Może jakoś wybitnie głupi nie był ale po prostu całkowicie nie spełnił moich wymagań. No i ogólnie akcja w tym filmie jest z d.upy na maxa
puszkin
15 08 2007, 14:40
z takich głupich ze az fajne to chłopaki na ibizie
a z głupich i żałosnych to szybcy i wsciekli tokyo drift ;f , a ostatnio jeszze spiderman 3
Kolejny piątek (Friday After Next)
pierwsza część miała śmieszne motywy, ale trójka to już porażka, co chwila gubiłem wątek bo nie wiedziałem co ja w ogóle oglądam, o czym jest ten film. Chyba tylko motyw z mikołajem - włamywaczem był fajny
CYTAT(daras @ 15 08 2007, 15:27)

to temat 3 najglupsze a nie 3 najlepsze
zalatuje prowokacja
DOA najglupszy

absolutnie to nie jest prowokacja.
na pulp fiction nastawiałem się 3 razy, dwa razy zasnąłem, a była godzina 21, trzeci raz się zmusiłem i stwierdziłem, że większej bzdury nie widziałem, dopóki nie obejrzałem blair witch, zupełna klapa z kręceniem filmu z ręki, zero klimatu i hmm zero treści. A requiem jest przereklamowany i zwyczajnie głupi i o niczym. Teraz mi ktoś zarzuci, że jestem fanem otępiałego kina dla mas, a ja wręcz przeciwnie
^^^ Requiem jest o niczym ? Ciekawa teoria.
Co do głupich filmów trzeba dodac jescze Battlefield Baseball -absurdalne to to strasznie, rodzina się nie rozpoznaje,syn zabija ojca bo za silnie rzuca,drużyna która zabija przeciwników i do tego zombie w pewnym momencie lol
Wiele tego było, szczegolnie dwa mi utkwiły w pamięci: Krwawa łąźnia (Zombie Bloodbath) i Biodome. Może jeszcze dorzucę horrory o Reanimatorze (ktoś widział?) Filmy z czasów kiedy na każdym osiedlu były ze 3 wypożyczalnie Video z kupą filmów klasy B,C,D... i kartami do Pegasusa Oglądało się wszystko co akrat kolo nowego na pólkę postawił.
Dzięń Świra, nie dam deptać tego filmu! Podrośniecie, zaczniecie żyć na własny rachunek to zrozumiecie! Nikomu nie życzę pracy w budżetówce!
Kung Pow: Wejście wybrańca oraz Jezus Chrystus Łowca Wampirów. Ale obydwa filmy miło wspominam.
ja tam nie widzę prowokacji w poście przema. Requiem jest w sumie bardzo efekciarski, Tarantina nie każdy trawi, a BWP to bardziej zjawisko niż dobre kino. Chociaż absolutnie się nie zgadzam że to głupie filmy i na pewno przema widział w życiu głupsze ;]
ja nie rozumiem, czemu ludzie tak jadą po dniu świra, przecież to jeden z najlepszych polskich filmów
wortigern
17 08 2007, 10:48
CYTAT(przema @ 17 08 2007, 00:24)

ja nie rozumiem, czemu ludzie tak jadą po dniu świra, przecież to jeden z najlepszych polskich filmów
bo są za głupi na takie filmy
czyli wychodzi na to, że ja jestem, za głupi na reqium, a ktoś inny na dzień świra, hmmm myśle, że to jednak działa troche inaczej i subiektywny gust, przesłania obiektywne postrzeganie danego filmu.
Podobno głupi jest film pt. ''Sarnie żniwo''? Widzał kto?
wi3wiorqa
17 08 2007, 13:08
Dla mnie to chyba bedzie eXistenZ. Normalnie to lubie takie filmy ale ten to mnie powalił, nie podobał mi sie, zamotał mi we łbie
Jeszcze co do Dnia Świra...
Nie jest tak, że ktoś nie rozumie, jest za głupi, czy się nie zna... Walne tu może trochę truizmem, ale każdy film musi znaleźć swojego odbiorcę. Co do Dnia Świra to niestety w naszym społeczeństwie jest masa ludzi, którzy problemy Adasia Miałczynskiego znają że tak poweim z autopsji. Zarówno tych starszych, trochę rozczarowanych przełomem, vide nasi starzy, jak i całkiem młodych, którzy wchodząc w dorosłość i widzą jak nienormalne jest momentami życie w tym kraju. Film o życiu, wyrażający frustrację, pozwalający oddetchnąć i spojrzeć na otaczający nas absurd a dystansem. Po obejrzeniu filmu, ze znajomymi wymyśliliśmy hasło, któro opisuje za razem: "złamanego" na trawniku psa, wdepnięcie w jego leżące na chodniku gó.wno, autobusowe pylony czające się jak sepy na twoje miejsce, wypłatę której połowe następnego dnia oddajesz w formie najróżniejszych opłat i wiele innych tragicznie/komicznych sytuacji z otaczającego nas życia, na które zwraca uwagę Koterski: ABSURDOKAŁ!
A co do tematu to dorzucą Las Vegas Parano - kiepski to na pewno nie jest (mi się np. zaje.biście podoba) ale głupi to jest na MAXA!
No i możę jeszcze Rysia. Pełen Szacun dla Tyma, ale jego najnowszy film z nielicznymi b.dobrymi gagami to jedna wielka gorzka mizeria!
wortigern
17 08 2007, 15:50
jasne ze ktos moze nie do konca rozumiec przeslania dnia swira albo po prostu mu nie przypasił ale wpisywac go do najgłupszych filmow to jest zwykla prowokacja. To samo z requiem, sam pisalem o tym ze nie lubie tego filmu i uwazam ze jest przeceniany ale umieszczenie go w tym watku to jakas pomylka. Co do eXistenZ to gdyby mial wiekszy budżet, wyszedł by całkiem przyzwoity film, mi sie osobiscie bardzo podobał ale rozumiem to ze niektorym mogl nie przypasic.
_Milan_
17 08 2007, 16:01
"how high"
najgorszy film jaki widzialemw zyciu, zarazem najglupszy.
nie slyszalem jeszcze zadnego madrego argumentu broniacego ten film, wszystkie cpuny tylko powtarzaja w kolko :" bo trza sie spalic ziąąą"
dla idiotow od idiotow
Junkhead
17 08 2007, 16:10
Najgłupszy film jaki widziałem, a proszę bardzo - Bułgarski Poscikk i wszystko jasne (chociaż, napewno widziałem coś głupszego w życiu, ale nie mogę sobie nic innego przypomnieć).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.