Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Cold Case
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
AiszA

Odczuwam chłód penetrując wzrokiem zakamarki ruchomych obrazów... Czy to przez niebieską tonację, w której utrzymany jest serial? Czy po prostu jest tak dobry, iż za każdym razem po ciele przebiega niepokojący dreszcz... Prócz tego niesamowity klimat, mimo dużej dawki sentymentalizmu, to jednak nie przynudza i zaskakuje interesujacym wprost motywem zestawienia postaci poprzez pokazanie zmian jakie zaszły także w ich wyglądzie jak i sposób realizacji kiedy przenikają wzajemnie terażniejszość z przeszłością... Każdy odcinek to odrębna i niewyjaśniona sprawa morderstwa... Odsłonom towarzyszą największe i najwspanialsze hity z dawnych lat, w którym detektywi starają się wznowić i doprowadzić umorzone sprawy do końca, aby osoba winna odsiedziała swój należyty wyrok i karę, rozdrapując dawne rany, wydarzenia całkiem już zapomniane... Akcja wciąga mnie całkowicie, po prostu ścisła czołówka obok CSI: Las Vegas, CSI: New York, CSI: Miami, Without a trace, Cold Squad good.gif POLECAM!

C O L D C A S E

music sampler

music

signap
ogladalem pare razy na TVN i mi sie podoba smile.gif
AiszA
CYTAT(signap @ 21 08 2007, 11:49) *
ogladalem pare razy na TVN i mi sie podoba smile.gif

Miło, że chociaż Tobie... jednej osobie wink.gif Co sądzisz o ścieżce dźwiękowej?
Shen87
swietny serial, chociaz niektore odcinki sa jak na moj gust za bardzo naciagane.
AiszA
CYTAT(Shen87 @ 30 08 2007, 23:17) *
swietny serial, chociaz niektore odcinki sa jak na moj gust za bardzo naciagane.

Podobnie jak w życiu wink.gif Chyba nie ma serialu, z którym nie doszukiwano by się plusów & minusów, na miarę gustu oglądającego... Jeden woli delikatny wątek kryminalny aka Sherlock Holmes, inny krwisty befsztyk rodem Dr Hannibal Lecter rolleyes.gif Trudno jest wszystkim sprostać ale ten "obraz", moim zdaniem, spokojnie daje radę spox.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.