Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Endless Ocean
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
jaszczoor
Troche zasmakowałem przyjemnosci nurkowania i powiem wam że jak zobaczyłem filmiki z tej gry to poczułem się przez chwile jak bym znów był w egipcie i sobie pływał wśród raf. Jest to chyba tak naprawde pierwsza gra na wii w którą szczerze bym chciał sobie zagrać. Zresztą obadajcie sobie sami filmiki. Poezja poprostu wub.gif
Figaro
Dokładnie, gra która w polsce zostanie ominięta i nie zauważona. Japonia już gra, więcej info na www.wii-mote.net hły hły.

Warto będzie w to zagrać.
chrno-x
Samo famitsu dało note 35/40 więc gier musi być naprawde dobra, co niewątpiłem od początku gdy zobaczyłem krótką urywke z E3 2006, uważam że to jest hit na wzór ICO czy Killer 7, tytuły bardzo dobre ale mało osób będzie w to grało( chociaż przekonamy się jak wyjdzie). Ja licze że w Europie dostanie tą note 8/8+ i będe happy. Bo giera jest naprawde wciągająca(już od samego oglądania). Kolejnym plusem tej gry to muzyka, chyba każdy słyszał na filmiku w tle leciał taki boski kawałek który normalnie powodował że człowiek jeszcze bardziej chce posiedzieć przy tym tytule i wogóle. ja czekam na niego z niecierpliwośćią.
jiloo
hehe. ja kiedys zasnalem grajac w Ecco the Dolphin na Dreamcasta. dzwiek wody mnie uspil ;-)

a EO wyglada naprwde ladnie ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.