Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bullet for my valentine
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > Rock
neon111
Stosunkowo świeży zespół z dopiero jedną płytą na koncie - The Poison. Fajnie brzmią, w sumie mi podoba się każdy utwór z ich płyty. Jeżeli ktoś chce posłuchać niech sobie w pisze w YT albo włączy Burnout: Revenge bo tam jest Hand of Blood w soundtracku happy.gif
tk
taki niezbyt wyrazisty metalcore wg. schematu growl w zwrotce/czysty wokal w refrenie wnioskując bo tym co widziałem w czteryfun. śmierdzi kupą ogólnie.
Royal
Geje.
LUBINAI
Jasne, darcie ryja...

Moim zdaniem jest to jeden z lepszych zespołów metalowych, , mają 2 płyty, oraz naprawde niezłe brzmienie, moim zdaniem niedoceniany zespól...
golab
CYTAT(LUBINAI @ 29 09 2007, 19:20) *
zespołów metalowych,

buahahahaha
metalu nie słyszałeś
pspkowiec
mega zarypisty zespól jestem ich fanem od okolo roku. jak dla mnie sa najlepsi. 28 stycznia bedzie wydana ich druga plyta "scream aim fire"
co do gier "hands of blood" zagoscilo rowniez w grze need for speed most wanted.
tylko czekac az przyjada do polski na koncert. pozdro

link do scream aim fire http://www.youtube.com/watch?v=nVZy92Up8SI...feature=related
Figlarz
Scream Aim Fire wypaśna. Polecam wink.gif Moja ocenka to 8/10
Mr. Blue
To bardziej podchodzi pod Aluminium niż Metal, ale to nic.

A tak na serio da się tego słuchać, i nawet wpada w ucho. Zespół całkiem, całkiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.