Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions League 2007/2008
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Grabol
Szykuje się walkower dla Milanu. Bezcenni są tacy idioci! Dida chyba przebił nawet Rivaldo z meczu z Turcją na Mundialu 2002.
janol
Jakiś link na potwierdzenie tego walkoweru?
Przypominam:
CYTAT
Włoski klub w czwartek poinformował, że nie będzie się domagał weryfikacji wyniku i walkowera, a trener Carlo Ancelotti przyznał, że zachowanie Didy "nie było poważne".
Grabol
O walkowerze usłyszałem w serwisie sportowym w TV, tylko nie pamiętam która to była stacja. Nie chodzi o to czy Milan wniesie jakieś zarzuty, czy nie. Celtic złamał regulamin Uefa, grożą za to konkretne konsekwencje. Kara finansowa, walkower, mecze bez publiczności, czy nawet wykluczenie z rozgrywek.
Obsolete
No dokladnie. Niewazne jest to jak sie zachowal Dida, czy padl komicznie, czy bieglby i pobil tego goscia, czy zrobilby cokolwiek innego. Kara jest za fakt, ze kibic wpadl na boisko, co zdarzyc sie nie powinno. CO jezeli mialby noz, albo cos innego? Zachowanie Didy nie ma tu zadnego znaczenia, znaczenie ma wies i skrajna nieodpowiedzialnosc, jaka zaprezentowal Celtic.

Z tym, ze szczerze mowiac walkowera bym nie chcial. Zaraz potem, a juz najbardziej w razie zdobycia 2 raz z rzedu pucharu, byloby wypominane jaki to Celtic biedny, ze go kiedys, w pazdzierniku, w fazie grupowej walkowerem potraktowali i ze Milan zdobyl tytul dzieki ukladom blablabla;]
janol
Kiedyś Milan przegrał walkowerem z AEK Ateny za rzucenie butelką bodajże w bramkarza Greków. Potem musieli grać bez publiczności kilkaset kilometrów od Mediolanu.
tak mi się przypomniało.
Mendrek
Fakt, że chciałem napisać że Real Madryt męczył się z 10 fryzjerów przez prawie cały mecz, ale Grecy pokazali przecież że nie są chłopakami do bicia. Ich kontry bardzo przypominały te finlandzkie z meczu w Polską. Szybkie, celne i wyćwiczone do bólu podania, bez problemu rozmontowywały obronę Hiszpanów. Casillas sr.ał szczęściem na lewo i prawo, by Grecy nie trafiali mu do bramki. Było wszystko co miało niezbyt dobrze w tym meczu zorganizowanemu Realowi pomoc. Czerwona kartka przeciwnika, karny dla nich... a jednak byli o krok od porażki. Naprawdę żal mi Olympiakosu, oni zasłużyli na zwycięstwo, nie mają przecież potężnego budżetu by kupować czarnych z Brazylii, a mimo to grali jak równy z równym. Gdyby nie Robinho, to Real by tego nie wygrał, czyli można powiedzieć że wygrała kasa. W sumie jednak jakoś nie podobało mi się jego wcielenie baletnicy, który miesza, dostaje lekko w nogę i przewraca się na 10 metrów. Trochę to cwaniactwo wyszło, ale nie zrobił nic niezgodnego z regulaminem. Po prostu obrońcy Olympiakosu byli nieokrzesani w takim czymś... wink.gif Czwarta bramka padła po kontrze, kiedy Olympiakos mocno się odkrył, a Żewłakow dał ciała. Brawa dla Olympiakosu, że na terenie przeciwnika grając w 10, potrafili w 2-3 przyprawić stołecznych kibiców niemalże o zawał... wink.gif
janol
Patrząc na grę pana Lua Lua stwierdzam, że widocznie każda liga ma swojego Chinyame.
Nawet zrobił tą samą akcję jak zawodnik Legii, tzn wyszedł sam na sam tylko na chwilę wyłączył mózg i za daleko wykopnął sobie piłkę ;]
ogqozo
Mecz kapitalny, niepewność do samego końca (cudowna parada Casillasa w doliczonym czasie!), zabójcze, niespodziewane kontry i kilka zwrotów akcji. Piękne dryblingi Robinho, świetne tempo gry. Chyba najlepszy środowy mecz.

Olympiakos jest jedną z sensacji tej edycji LM. Zwycięstwa z Lazio i Werderem, a teraz walka jak równy z równym na Santiago Bernabeu.
W ogóla obecna edycja wydaje się być tą przełomową, kiedy do czołówki zaczną wchodzić drużyny spoza kilku największych lig. Marsylia i Besiktas rozbijają Liverpool (1 pkt po 3 meczach!). Rangersi idą krok w krok z Barceloną. Rosenborg pokonuje Valencię i remisuje z Chelsea. Świetnie radzą też sobie Szachtar Donieck i Fenerbahce.
Zobaczymy, czy po następnych 3. kolejkach wszystkie te zespoły awansują, ale faktem pozostaje, że nabijaczy punktów jest faktycznie coraz mniej. Ciekawe tylko, kiedy do tej stawki dołączy ktoś z Polski...
Kubaa__
dobrze, ze chociaz raz tvp udalo sie trafic i pokazali dobry mecz.
Real mimo wszystko zagral troche ponizej oczekiwan, chociaz fakt, ze Grecy postawili o wiele wiekszy opor niz mozna bylo sadzic, po golu na 2:1 widac bylo, ze hiszpanie mają bobka w spodniach. tragicznie grał Salgado, słabo Gago - dwa najsłabsze punkty w Realu. Robinho za to pieknie, udzial przy kazdej bramce i wywalczenie karnego (troche sciema). no i Iker - Karolu, Casillas nie s.ra szczesciem, jest po prostu b.dobry, imo najlepszy bramkarz w Hiszpanii, czołowy na swiecie - taka prawda.
Mathiu
Janczyk od pierwszych minut na boisku :]
Obsolete
CYTAT(Mathiu @ 27 11 2007, 18:36) *
Janczyk od pierwszych minut na boisku hyh.gif

Kto z dwojki Love-Jo nie gra?;/
ogqozo
Kurczę, 2 minuty temu skończyłem pisać artykuły i stwierdziłem, że pójdę se zrobić herbaty i poustawiam przez 1,5 godziny idealny skład na dzisiejszą kolejkę... jakże ciemny się okazałem. Kto w ogóle wymyślił Rosję?
Mathiu
CYTAT(Obsolete @ 27 11 2007, 18:42) *
CYTAT(Mathiu @ 27 11 2007, 18:36) *
Janczyk od pierwszych minut na boisku :]

Kto z dwojki Love-Jo nie gra?;/

Oboje nie grali. CSKA, które musiało wygrać, by myśleć o UEFA wystawiło jednego napastnika (Janczyka - grał 90 min. miał kilka sytuacji, ale żadna 100%, żeby można go było winić za nie strzelenie).
Do tego jeszcze w 75 min.(stan 0:1 dla PSV), przy atakach moskwiczów, w polu karnym znajdowało się 2, max 3 graczy w czerwonych koszulkach vs. 7-8 graczy z Holandii. Widocznie średnio im zależało, żeby rzucić wszystko na jedną szalę.

CYTAT
Kto w ogóle wymyślił Rosję?
Chyba Rus z baśni o Lechu, Czechu i Rusie ;)
Sarge
Ciekawie mieliśmy w meczu Celtic-Szachtar, ale trzeba powiedzieć, że główną rolę odegrali fatalnie grający obrońcy. Pierwsza stracona bramka Celticu to ewidentny błąd defensora (gdzie on wybijał tą piłkę?), a w przypadku wyrównującej bramki wcale nie było lepiej - kolejny "prezent"... Coś mi mówiło, że emocje będą do samego końca i rzeczywiście - Donati strzela w doliczonym czasie gry gola i mamy 2-1 dla Celticu biggrin.gif .

Pochwalić trzeba grę Polaków w tym meczu - Boruc nie zawiódł kiedy trzeba (w sytuacji sam-na-sam na początku meczu nie miał większych szans), a pozytywnie zaskoczył mnie Lewandowski - był bardzo widoczny, rozgrywał piłkę, czasem nawet postraszył Boruca strzałem z dystansu tongue.gif ... Jedynie Żurawski jak zwykle cały mecz na ławce rezerwowych rolleyes.gif ...
alienator
Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów

Celtic Glasgow - FC Barcelona

Olympique Lyon - Manchester United

Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto

FC Liverpool - Inter Mediolan

AS Roma - Real Madryt

Arsenal Londyn - AC Milan

Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn

Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC
Undertaker777
Celtic - Barcelona

Celtic to chyba mimo wszystko najsłabszy team w tej stawce a więc dla mojej Barcy to raczej dobre losowanie. Dodatkowo znając uwielbienie dla "polskich" klubów panów z Woronicza mogę liczyć że obejrzę sobie Barce w TVP a nie przez internet. W pozostałych parach myślę że awansują: Manchester, Porto, Inter, Real, Arsenal, Chelsea i Fenerbahce.
Obsolete
Uuu liczylem na Celtic, albo Schalke jako przeciwnikow dla Milanu, a tu od razu Arsenal...
Do lutego duzo czasu i nie ma co wyrokowac, ktory zespol awansuje. Teamy z dobra forma na jesieni, moga ja stracic po przerwie i vice versa. Pewna awansu jest tylko Barca, no i powiedzmy, ze FC Porto raczej tez.
ogqozo
Celtic Glasgow - FC Barcelona
Mecz, który bez wątpienia będzie emitowany w każdej możliwej stacji. Niezbyt mnie to cieszy, bo sam Boruc, choćby był moim kolegą z ławki, nie zapewni mi wysokiego poziomu meczu. W każdym razie, Artur powinien mieć dużo okazji do popisów i jest raczej skazany na porażkę.

Olympique Lyon - Manchester United
Mimo całej sympatii dla Lyonu - przyznaję, że znowu źle wylosowali. A wręcz - najgorzej, jak mogli. Spodziewam się wielu goli, przy czym kilku więcej po stronie MU.

Schalke 04 Gelsenkirchen - FC Porto
Schalke znalazło się w tym gronie raczej przez pomyłkę. Najsłabsza para, w której bez problemu powinno sobie poradzić Porto.

FC Liverpool - Inter Mediolan
Jeden z przebojów. Liverpool w LM może pokonać każdego, ale Inter jest rozpędzony i na pewno chce w końcu przełamać niemoc na europejskim polu. No i jest Ibrahimovic, lider strzelców - zarówno pod względem ilości strzelanych bramek, jak i ich jakości. Z jego powodu trzymam kciuki za Włochów, choć patrząc na chłodno - faworytem jest Liverpool.

AS Roma - Real Madryt
Na pewno jedna z par, które zapowiadają się szlagierowo. Najbardziej ofensywna drużyna z Włoch oraz najbardziej ofensywna z Hiszpanii. Jako wisienka na torcie wystąpi Robinho, czyli nowy pretendent do miana najefektowniejszego Brazylijczyka na świecie. Żaden wynik mnie nie zaskoczy, nudno nie będzie.

Arsenal Londyn - AC Milan
Hit nr 1, absolutnie. Wenger odpuszczał sobie kolejne mecze, wystawiał rezerwowy skład, i to się na nim zemściło - zamiast na Turków, trafił na Milan. Na zespół, który w fazie pucharowej LM zmienia się nie do poznania i gra jak młodzi bogowie. Z drugiej strony, tradycją Ligi Mistzów jest to, że triumfator rozgrywek w następnym sezonie wypada słabiej. Według mnie fifty-fifty.

Olympiakos Pireus - Chelsea Londyn
Olympiakos niby jest sensacją, ale czy można uznać za taką bezbramkowy remis z Realem? Absolutnie nie wierzę, by Grecy byli w stanie opierać się przeciwnikowi tej klasy przez 180 minut.

Fenerbahce Stambuł - Sevilla FC
Dwie nowe siły na mapie Europy, mało doświadczone w starciach ze starymi potęgami. Stawiam na Sevillę, która nadal jest dla mnie jednym z faworytów całych rozgrywek.
Fan
CYTAT(Obsolete @ 21 12 2007, 16:55) *
Uuu liczylem na Celtic, albo Schalke jako przeciwnikow dla Milanu, a tu od razu Arsenal...
Do lutego duzo czasu i nie ma co wyrokowac, ktory zespol awansuje. Teamy z dobra forma na jesieni, moga ja stracic po przerwie i vice versa. Pewna awansu jest tylko Barca, no i powiedzmy, ze FC Porto raczej tez.

+ Chelsea i Sevilla . Strasznie eksytujące będą pojedynki włosko angielskie . Niewykluczone ,że ktoś z tej czwóreczki sięgnie po główną nagrodę . Bo Real i Chelsea nie dojdą za daleko w tym sezonie . Jeszcze nie teraz .
ozzy69
CYTAT(Obsolete @ 21 12 2007, 16:55) *

Na Celtic to nie mogli trafic poniewaz grali razem w grupie smile.gif
Jesli Milan jako pierwszy chce obronic puchar LM to musi sobie poradzic z mlodzianami z Arsenalu i na to licze. Mysle, ze wbrew pozorom bedzie to latwy mecz dla Milanu, bo Arsenal to niedoswiadczeni gracze i profesorowie z Milanu ich pojadą!!
ogqozo
Real z "najlepszej drużyny w historii ligi" obecnie stał się... jedną z lepszych, ale ma zdecydowanie większe problemy. O ile bowiem w lidze można przegrać mecz czy dwa, i nadal jest przewaga, tak w LM jeden słaby występ może oznaczać koniec przygody. Już jutro mecz z Romą na wyjeździe i rywal na pewno nie zlituje się nad Królewskim tylko dlatego, że Robinho jest kontuzjowany. Mało tego, uraz ma Ruud Van Nisterlooy (powinien zagrać, ale wątpliwe, czy da z siebie 100%). Tym sposobem Real jest osłabiony brakiem dwóch najlepszych w tym sezonie strzelców i asystentów. Mało? To co powiecie na to, że pod znakiem zapytania stoi występ Raula? Dodatkowo kontuzjowana jest dwójka stoperów, Pepe i Metzelder. I lewy obrońca, Marcelo. Szpital.

Roma ostatnio też nie jest w wybornej formie, brakuje Vucinicia i Juana, ale z 1/3 Realu powinna sobie poradzić u siebie. Pytanie, jaką przewagę mogą sobie wypracować Rzymianie. Czyżby Real znowu miał odpaść w 1/8 finału LM? To by był już chyba czwarty rok z tak finalnym wynikiem na polu międzynarodowym.
Obsolete
CYTAT(ogqozo @ 18 02 2008, 19:54) *
Real z "najlepszej drużyny w historii ligi" obecnie stał się... jedną z lepszych, ale ma zdecydowanie większe problemy. O ile bowiem w lidze można przegrać mecz czy dwa, i nadal jest przewaga, tak w LM jeden słaby występ może oznaczać koniec przygody. Już jutro mecz z Romą na wyjeździe i rywal na pewno nie zlituje się nad Królewskim tylko dlatego, że Robinho jest kontuzjowany. Mało tego, uraz ma Ruud Van Nisterlooy (powinien zagrać, ale wątpliwe, czy da z siebie 100%). Tym sposobem Real jest osłabiony brakiem dwóch najlepszych w tym sezonie strzelców i asystentów. Mało? To co powiecie na to, że pod znakiem zapytania stoi występ Raula? Dodatkowo kontuzjowana jest dwójka stoperów, Pepe i Metzelder. I lewy obrońca, Marcelo. Szpital.

Roma ostatnio też nie jest w wybornej formie, brakuje Vucinicia i Juana, ale z 1/3 Realu powinna sobie poradzić u siebie. Pytanie, jaką przewagę mogą sobie wypracować Rzymianie. Czyżby Real znowu miał odpaść w 1/8 finału LM? To by był już chyba czwarty rok z tak finalnym wynikiem na polu międzynarodowym.

Przenioslem do tematu LM, tu bardziej pasuje. Tez sie ostatnio zapedzilem i zalilem sie w temacie Serie A, odnosnie kontuzji w Milanie w perspektywie meczu z Arsenalem.

Plaga kontuzji w Realu to niezla kicha. Jak dla mnie byli calkiem powaznym faworytem do finalu.. Ostatnie sezony nie byly dla nich najlepsze, wiec sie utarlo, ze nie jest to jeszcze druzyna do zwyciestwa w LM, ze jeszcze nie teraz.
Jak dla mnie to wlasnie w tym sezonie, szczegolnie w pelnej formie, dawali ostro popalic. Niepokonany Iker na bramce, wyczyniajacy cuda, a z przodu mordercze trio Robinho, Ruud, Raul, zawsze gotowe strzelic te jedna bramke wiecej, gdyby komus, jakims cudem udalo sie pokonac Casillasa.
Zobaczymy, czy Roma to wykorzysta.

Jezeli chodzi o Milan, to w jutrzejszym meczu wystapi prawdopodobnie jakis tam 38 letni bramkarz, bo z powodu kontuzji nie ma kogo wystawic. Chyba, ze Kalac sie wykuruje, ale Ancelotti dzis wypowiadal sie o tym dosc sceptycznie.

A reszta? Inter jak zwykle odpadnie;] Barca i Porto musza przejsc dalej. Olympiakos i Fenerbahce to troche takie niewiadome, druzyny mogace sprawic niespodzianke, ale na pewno nie naleza do faworytow.
Man U jest chyba na gazie po ostatnim zdemolowaniu Arsenalu. W dodatku Ronaldo w tym meczu nie gral i podobno nie byl z tego powodu zadowolony, wiec jezeli jego chec gry, przelozy sie na efekt na boisku, to Lyon musi bardzo uwazac, by nie pozegnac sie z cwiercfinalem juz po pierwszym meczu.
ogqozo
Moje typy obecnie:

Barca
Manchester
Porto
Inter (Liverpool dawno tak słaby nie był, jak teraz. Inter zaś teoretycznie powinien być faworytem LM. Myślę, że przejdą)
Real (mimo wszystko - mają rewanż u siebie i są w stanie odrobić, ponadto w historii zawsze im dobrze szło z Romą)
Milan (bo im zależy na tych rozgrywkach)
Chelsea
Sevilla (obie drużyny nie są obecnie supermocne, nie zdziwię się, jak Fenerbahce zrobi psikusa, kasy na nikogo ne stawiam)
Figlarz
Ja dziś obstawiłem kuponik na 3 mecze:

Liverpool - Inter x2
Arsenal - Milan 1
Lyon - Manchester United 2

za 5 do wzięcia 30 z drobnymi. wink.gif

Ogólnie to dzisiaj mam nadzieję, że Roma rozgromi Real.
Mathiu
CYTAT(figlarz89 @ 19 02 2008, 18:50) *
Ja dziś obstawiłem kuponik na 3 mecze:

Liverpool - Inter x2
Arsenal - Milan 1
Lyon - Manchester United 2

za 5 do wzięcia 30 z drobnymi. ;)

Ogólnie to dzisiaj mam nadzieję, że Roma rozgromi Real.

No i wtopiłeś, bo Inter był żałosny dzisiaj. Ile to razy przekroczyli linię środkową boiska? 2? Lpoolowi brakowało siły ognia (przerzucanie z jednego skrzydła na drugie to trochę za mało), ale koniec końców weszły dwa strzały i Inter nie ma szans z taką grą na San Siro. inna sprawa, że od 30 min. grali bez Materazziego. Generalnie flaki z olejem.
Jutro ciekawsze mecze :]
Obsolete
CYTAT(Obsolete @ 19 02 2008, 17:24) *
A reszta? Inter jak zwykle odpadnie;]

bul bul bul icon_twisted.gif Czyli wszystko w normie.

Najbardziej zawiodlo mnie Porto, no nie wierze, ze Schalke ich wyeliminuje;x
Grzehoo
Inter powinien sobie poradzić z Liverpoolem w rewanżu, byleby nie grali na remis ;].

Chociaż od miliardów lat niczego nie wygrali, więc faworytami nie są.
Ludwa07
CYTAT(Obsolete @ 20 02 2008, 00:22) *
CYTAT(Obsolete @ 19 02 2008, 17:24) *
A reszta? Inter jak zwykle odpadnie;]

bul bul bul icon_twisted.gif Czyli wszystko w normie.

Najbardziej zawiodlo mnie Porto, no nie wierze, ze Schalke ich wyeliminuje;x

No ale tym sezonie coś czuję, że wrócą za rączkę z ACM tongue.gif

Tragiczny mecz Interu ale wyrzucenie Matrixa to częściowo spowodowało. W 10 na wyjeździe to się można tylko bronić zwłaszcza z taką drużyna jak LFC. No nic jako wierny kibic wirzę, że mogą się jeszcze wziąść w garść i wygrać biggrin.gif

Dziś ACM przegrywa (powód: kłopoty z kadrą - z tego co wiem to mają tam szpital) Boruc zatrzymuje Barcelonę a Sevilla małą różnicą przegrywa z Fener. ManU wydaje mi się, że wygra.
Kmiot
Szalke z przebiegu meczu powinno wygrać przynajmniej 2:0, 3:0. Jednobramkowa zaliczka nie wystarczy na Porto.
Real niezasłużenie przegrał, bo był stroną wyraźnie dominującą, pomimo solidnych braków. Roma nie ma raczej szans w Madrycie.
Pozostałe wyniki sprawiedliwe.
Obsolete
CYTAT(Ludwa07 @ 20 02 2008, 13:09) *
Dziś ACM przegrywa (powód: kłopoty z kadrą - z tego co wiem to mają tam szpital) Boruc zatrzymuje Barcelonę a Sevilla małą różnicą przegrywa z Fener. ManU wydaje mi się, że wygra.

"Na papierze" Milan wystapi w prawie, ze podstawowym skladzie. Problemem jest tylko forma zawodnikow, bedacych dopiero co po kontuzji. Ma grac Kalac, druga linia w najmocniejszym skladzie Kaka, Seedorf, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, z przodu pewnie jeden zawodnik, czyli beznadziejny Gilardino. Jeszcze nie wiadomo, czy wystapi Pato, ale dotyczy to tylko dylematu, czy od 1 minuty, czy wejdzie potem.
Moze nie bedzie tak zle. W Arsenalu na bramce Lehmann, brak Van Persiego tez cieszy. Zobaczymy jak poradza sobie z Fabregasem i Adebayorem.

Wedlug bukow faworytem meczu jest Arsenal, jednak juz do awansu ich faworytem jest Milan.
Jak dla mnie remis, albo dobra porazka (2-1, 3-2, 4-3 itp) Milanu dzisiaj, sprawia, ze Arsenal sie zegna z LM. Na San Siro nie maja szans. Martwi mnie, ze jednak moga przewalic wysoko, oby nie;f Musza zagrac swietnie taktycznie, pewnie beda sie non stop bronic, by wywiezc dobry wynik. Sratenaczio musi byc perfekcyjne, dobre akcje ofensywne pewnie bedzie mozna policzyc na palcach jednej reki.

Najlepszy scenariusz to pierwszy gol dla Milanu i obserwowanie jak Arsenal tonie, probujac wyrownac, odlaniajac swoje tyly;]
Mathiu
No ja stawiam, że Nesta weźmie na siebie Adebayora, Gattuso pokopie po kostkach Fabregasa, a w ataku Inzaghi, który co mecz ma jedną jedyną akcję - jeśli ją zje.bie, to może być nieciekawie. W drugiej połowie wejdzie Pato i pozamiatane :P
Nie no jak zwykle jestem niepoprawnym optymistą i obstawiam bramkowy remis :]

Edit: Oficjalne jedenastki:

ARSENAL: Lehmann; Sagna, Gallas, Tourè, Clichy; Ebouè, Flamini, Fabregas, Hleb; Eduardo, Adebayor;

MILAN: Kalac; Oddo, Nesta, Kaladze, Maldini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Pato;
firana140
Aj aj!

Strachan zaszalał wystawiając Caddisa na stronę Ronaldinho

ale ten znowu nie błyszczy ostatnio więc może okaże się że Gordon miał dobre wyczucie sytuacji.

Zobaczymy za 90 minut
blazej10
A po 45 minutach jest 2 do 1 dla walecznych Celtów.Raz Boruc popisał się efektowną paradą i uratował Celtic ,ale potem schrzanił przy rożnym nie łapiąc piłki.
firana140
sad.gif

3-2

w każdym razie niezły mecz.

sad.gif

a wiedziałem że jak znów zacznę oglądać futbol to nic dobrego z tego nie będzie :|
Słoik
Obrona Celtiku jest tragiczna. Wolalbym stoperow Wisly Krakow, na miejsce tych durnych Szkotów. Gdyby nie Boruc, mogloby sie skonczyc 5-2 dla Barcelony. Celitk juz odpadl, bo nie wierze, ze strzela gola na Camp Nou, nie mowiac juz o zwyciestwie.
Mathiu
0:0... jeszcze nigdy się tak nie cieszyłem z takiego wyniku. Co Milan wyprawiał w obronie (nawet bez Nesty), to głowa mała.
luk_ash
CYTAT(Mathiu @ 20 02 2008, 22:50) *
0:0... jeszcze nigdy się tak nie cieszyłem z takiego wyniku. Co Milan wyprawiał w obronie (nawet bez Nesty), to głowa mała.

a co robił arsenal w ataku???!!!

masakra... ogólnie dzisiaj i wczoraj to jak ktoś trafił jakiś kupon to dużo kasy zgarnął... działo sie trochę i dobrze.

a co do boruca to dla mnie przesada... nie wiem jak na nsport komentowali, ale na tvp2 to robią z niego jakiegoś boga...
prawda, że gdyby nie on to by było z 6:2, ale po to jest bramkarz... większość strzałów w środek... gdyby barca była w formie to by artur nic nie poradził.
Słoik
Tak obiektywnie, to powinno sie skonczyc 3:0 dla Barcelony i faktycznie Boruc, nie mialby i tak nic do gadania. Celtik oddal chyba dwa celne strzaly w meczu, strzelajac 2 bramki. W dodatku jedną przy ogromnym udziale szczescia. Rzadko sie widuje gola, po lobie z 11 metrow główką.
Obsolete
"Wielki" Arsenal zegna sie z LM;] Znowu sie okazalo, ze liga to liga, a LM to juz co innego;] W pubie byly 4 mecze naraz wiec z podzielnoscia uwagi bylo slabo...

W meczu Lyon - Man U widzialem tylko brame malpy, wiec nie wiem, jak to wygladalo w przekroju meczu, ale spodziewalem sie wiekszej demolki. Oczywiscie 1-1 to i tak dla Lyonu sprawa nieciekawa.
Fenerbahce vs. Sevilla w ogole nie ogladalem, wiem, ze po 1 polowie bylo 1-1. Ogolnie to nie spodziewalem sie, ze Barca da sobie 2 gole strzelic...
Ukyo_Tachibana
Turki wygraly 3-2 a R.Carlos popisal sie otrzymaniem zoltej kartki biggrin.gif mecz slaby bramek duzo ...
dr_hakenbusz
CYTAT(Słoik @ 20 02 2008, 23:09) *
Tak obiektywnie, to powinno sie skonczyc 3:0 dla Barcelony i faktycznie Boruc, nie mialby i tak nic do gadania. Celtik oddal chyba dwa celne strzaly w meczu, strzelajac 2 bramki. W dodatku jedną przy ogromnym udziale szczescia. Rzadko sie widuje gola, po lobie z 11 metrow główką.

Święte słowa. Obrona Celticu to jakaś przypadkowa zbieranina - nie miałbym do nich pretensji, gdyby to był mecz na Camp Nou, ale u siebie tak ganiać jak trampkarze...? A boruc póki nie trafi do klasowgo zespołu to ciężko go ocenić. IMO gdyby miał przed sobą czterech połapanych defensorów, to nie ustępowałby takiemu np. Casillasowi. Bo - jak wiadomo - "kiedy wrogów kupa, i Herkules dupa". Bramkarz nie jest po to, żeby wygrywał mecze. Jest po to, żeby rywale musięli się zdrowo napocić, żeby strzelić gola.

P.S. Tevez chyba po to się urodził, żeby grać w ManU.
Ludwa07
Graty zza miedzy dla ACM -serio to się niespodziewałem - szacunek się należy. ManU troszkę zawiódł. Barca jednak wygrała ze szkotami. Widać to wyjście z grupy to górna granica dla Celtów. Sevilla przegrała tak jak myślałem - jednak wg mnie w rewanżu wygrają i awansują
Grzehoo
CYTAT(Obsolete @ 20 02 2008, 23:19) *
"Wielki" Arsenal zegna sie z LM;] Znowu sie okazalo, ze liga to liga, a LM to juz co innego;]

Już? Jaki był wynik rewanżu?
Tytek
4-1 dla milanu
Kakax2
seedorf i inzaghi

arsenal jest bez szans na San siro
alienator
No no ;]
Fan
Milan odpada już w 1/8 . Raz na 10 lat mogą . Za rok powrócą w glorii i chwale cool.gif
Zwyrodnialec
No i po Milanie. Bardzo dobrze się stało! biggrin.gif
kopaa
Lyon, Mlian, Fenerbache i Celtic zegnają sie z liga mistrzów. Oglodalem Manchester-Lyon i czerwone diabły jak najbardziej zasłuzyly na sukces, sporo sytuacji, kapitalna gra Ronaldo, zgranie i opanowanie, kibice lyonu powinni sie cieszyc ze nie dostali wiecej bo taki wynik moglby spokojnie wyjść, napastnicy mistrza Francji pozostawiają wiele do życzenia, w ogole niewidoczni w polu karnym, czasem tylko dzuninio cos pyknol z dystansu i tyle.
Dobry mecz.
Musiolik
E tam Milan, mnie martwi kontuzja Messiego, znów miesiąc pauzy ;/ chłopak ma pecha .. http://pl.youtube.com/watch?v=yR1UZ5d-268
szumi
CYTAT(kopaa @ 4 03 2008, 23:02) *
Lyon, Mlian, Fenerbache i Celtic zegnają sie z liga mistrzów...

Niestety, albo stety ale to Sevilla odpadła po karnych

FC Sevilla 5 - 5 Fenerbahce
1. część meczu 3 - 1
Koniec 3 - 2
1. Extra 3 - 2
Po dogrywce 3 - 2
Po karnych 2 - 3
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.