Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kengo:Master Of Bushido
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
_Raven_
Pamiętacie a może gracie w tą gre? Fani Samurajów, katan i innych tego rodzaju rzeczy będą zachwyceni! gra stara 2000 rok (7 lat na karku) ale jara! Grafika nie najlepsza ale przecież chodzi o grywalnoś.Duży realizm , fajne i ciekawe ćwiczecznia treningoowe w dojo, sparingi i wielki turniej! Zajefajna gra! o co wy o niej sądzicie
_Raven_
Temat do zamknięcia.Już nikt nie pamięta tej gry?
BaRt-ek
Miałem tą grę, ale sprzedałem, bo była do bani, wkurzała mnie.
Di
Tematu nie zamykam, ale jeśli następne posty będą podobne do tych które właśnie skasowałem, to tym razem na kasowaniu się nie skończy.
Seph
No ja pamietam Kengo, gra w pyte fajna, niewazne, ze stara, najbardziej to mi sie te treningi podobaly. Szkoda tylko, podobna hhistoria z ta gierka co z Bushido Blade czyli nie przeszla bez echa, ale dla fanow garunku smakowity kasek smile.gif
Super Big Boss
Grałem w to troche niedawno i średnio mi się podobało. Za mało krwi i nie można już zabić jednym uderzenie ani złamać ręki lub nogi tak jak w jedynce. Gierka fajna ale za mało realistyczna w porównaniu z częśćią pierwszą. Za to mninigierki są super.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.