Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gamecube dla dzieciaków
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Plugawy
Planuje dzieciarni siostry kupić GameCube'a. W związku z tym chciałbym sie dowiedzieć jakie gry polecacie dla nich? Aha wiek dzieciaków to 7 lat i 5 lat, przy czym są obeznane jako tako z ps2 i grami na nie. Dajmy na to siedmiolatek przeszedł Ratcheta 3, poza tym grał w Crasha 3 i CTR, a pięciolatka tez próbuje ;D.
pozdro
Aem
W sumie to wg mnie prawie wszystkie sie nadadzą dla maluchów biggrin.gif (TIP: Polecam gry na licencjach kinowych bajek, zazwyczaj dobrze sie sprawdzają w roli zabawiacza młodych Graczy tongue.gif)
dziki_dziku
moim zdaniem bardzo dobry będzie Wind Waker, mój brat przeszedł te grę w wieku 5 lat
Sokolov
Wszelkiej maści mario, to na pewno. Co do Zeldy to myślę, że to nie jest najlepsza gra dla 7 latka, można się tam pogubić.
Plugawy
dzięki za posty, pewnie jakieś mario party pójdzie w ruch i mario kart.
sokol
Ten Mario Party to moim zdaniem strzał w 10. Powinno sie podobać. Ja bym jeszcze z serii o Marianie dorzucił tą piłkę nożną. Ona chyba się nazywała Super Mario Strikers, albo Smash Footbal. Jakoś tak. Dzieciaki powinny być zadowolone i miec ubaw po pachy.
Wieslawa
Słaby pomysł kupować komuś na prezent konsolę do której w sklepie nie kupią żadnej gry...
Coati
IMO przy pario party mozna zasnac... przerwa [czas kiedy inni gracze losuja i przemieszczaja sie po planszy] miedzy kolejnymi minigierkami jest tak dluga, ze spokojnie mozna isc do kuchni zrobic popkorn, polowe zjesc i przyjsc spowrotem pograc 2min...

do gacka dla malych dzieci polecam Luigi's Mansion, mario sunshine, jakies crossovery, windwakera, mario kart, pikminy i moze soul calibura [dzieci lubia masherke] chytry_.gif
Plugawy
CYTAT(Wieslawa @ 21 08 2007, 08:55) *
Słaby pomysł kupować komuś na prezent konsolę do której w sklepie nie kupią żadnej gry...

Wypadło na NGC bo jest najmniej awaryjny i w starciu z dzieciarnią powinien wytrzymać wink.gif A jeśli chodzi o gry to ja im będę załatwiał przez allegro czy sklep PSXE albo u Norbiego który zawsze coś znajdzie ciekawego.

Coati dzięki za podanie nowych gier na pewno wezme pod uwage^^
sokol
Coati myślę, że nie masz racji. Super Mario Sunshine jest za trudny dla dzieciaków, nawet na tym forum "dojżali" gracze wypowiadali się na temat wysokiej trudności jaką ce(pipi)e sie ten tytuł. Pamietam jak zapodałem go mojemu kuzynowi (10 lat). Musiałem przy nim cały czas siedzieć bo jak byłem w innym pokoju to ciągle mnie wołał że nie może czegoś przejść, no i sterowania w tej grze nie mógł opanować nawet po 2 godzinach ciorania. Pikminy moim zdaniem też będą za trudne. Luigi pasuje moim zdaniem najlepiej, Soula można też zapodać....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.