Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: naprawa konsoli u kogo;/
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Misiek282866
No wlasnie padlo znajomemu ps2 nie wiadomo co sie stalo nagle laser przestal czytac plyty konsola jest juz po gwarancji szukam kogos kto naprawde jest godny zaufania i zna sie na rzeczy
signap
google, pchli targ,
Plugawy
jeśli sam nie chcesz sie bawić w wskrzeszanie mimo poradników, to moge polecić Norbiego, norbit.pl ^^
Fenrir2
Tak popieram przedmówce najlepiej w Norbicie www.norbit.pl
Tuczek
Jak jesteś z wawy to polecam Dax Box Service www.daxboxservice.com
KaszaTusTus
A tak btw, znacie jakis sposob na reanimacje slimki, cos ala krecenie zebatka w duzej wersji? Moj glupi brat pozyczyl ps2 debilowatemu kumplowi i stalo sie to co przewidywalem. Laser nie lapie plytki, slychac to tepe cykanie. Help anyone? mellow.gif
sizacz
Taki sam post dałem w dziale Hardware ale z uwagi na brak odzewu wklejam tutaj.
Może ktoś się spotkał z takim przypadkiem:
Od kilku dni mam problem z konsolą polegający na tym że nie chce się ona uruchomić.
Nie jest przerobiona, gram cały czas na oryginałach.
Problem polega na tym że po uruchomieniu jej nie pojawia się ekran startowy tylko cały jest czarny. Jeśli płyta jest w konsoli laser rusza, tzn płyta kręci się w środku. Raz na kilka prób konsola uruchamia się i działa normalnie. Czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim ? Jeśli tak to proszę o pomoc jak temu zaradzić. Do tej pory nie miałem z nią problemów.
Aha, konsola to model slim.
Za wszelkie informacje które mogę mi pomóc wielkie dzięki
Lucass
Z doświadczenia mogę polecić http://www.serwiskonsol.com/.
Lukaszeq
Z autopsji polecam ROBSON w Warszawie i BestComputer w Suwałkach. I Suwałki, i warszawskie Bemowo to za(pipi)a, ale warto. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.