Frame data:
http://sdtekken.com/t5dr/armorking-frame-data/Topic poświęcony wyłącznie T5: DR - porady, juggle, frame trapy i inne.
Mam pytanie. Czy tym parry counterem (czy jak to sie tam nazywa ) chodzi o f+1+2 mozna wszystki rodzaje punchow przerywac? : ) Calkiem dobrze sie tym gra na mishimy bo z GF's nie ma problemu.
CYTAT(Gizi @ 30 09 2007, 14:39)

Mam pytanie. Czy tym parry counterem (czy jak to sie tam nazywa ) chodzi o f+1+2 można wszystkiw rodzaje punchow przerywasz? : ) Całkiem dobrze sie tym gra na mishimy bo z GF's nie ma problemu.
Jak to wszystkie rodzaje punchów ? Dla mnie AR to bardzo mało skuteczna postać na Mishimy . . . Jedyne co ma w DR dobrego to silne juggle, d/f+4, ARS no i oczywiście iSW
moglby ktos wypisac kilka juggli i zagran dla tego typa? bede wdzieczny
Mastachi
29 10 2007, 10:52
WGF (uf+4), b+1, 1, 1+2,2, d+3+4 (chyba najmocniejszy standard, na bigi zamiast d+3+4 wchodzi f+1+4)
hmm.. jakie jeszcze zagrania dla tego rycerzyka warto stosowac? cos nie moge znalesc dobrych walk na necie AK.
jak chcesz dobre walki, piszesz Aromor King Tekken Korea, cala filozofia szukania dobrych walk i tak z kazda postacia. mowie o szukaniu na youtube.
no juz co nieco widzialem thx..
ale chyba bede gral kingiem, jeszcze sie zastanawiam, ale z tego co czytam to king jest lpeszy... ?;>
jest lepszy ale z tego co zauwazylem to ty chcesz kazda postacia
CYTAT(T0MEK @ 7 12 2007, 00:30)

no juz co nieco widzialem thx..
ale chyba bede gral kingiem, jeszcze sie zastanawiam, ale z tego co czytam to king jest lpeszy... ?;>
jak chcesz grac najlepszym to graj Fengiem, Heihachim albo Devil Jinem
gra heniekm albo fengiem mi sie nie podoba.. djem cos probowalem ale tez mi nie podszedl.. raven juz lepszy.
szyper nie chce kazda postacia, tylko kazda chcialem poznac, wiec chociaz podstawy, moje ulubione postacie do gragunov lili bryan rav yoshi i chce jeszcze sie nauczyc jakims "łamaczem" typu marduk ak albo king... i chyba padlo na kinga.
to zle ze chce poznac wszystkie postacie? przynajmniej bede wiedzial jak z jaka grac..
łamaczem jest tez anna i nina w pewnym stopniu, moze ktoras z nich sprobuj
a jak masz wybierac z tych 3ech: ak king i mardon to bierz marduka i tackle, tackle, tackle!!!
marduka jest najlatwiej przyswoic na poczatku przygody z tekkenem...
CYTAT(Masorz @ 7 12 2007, 14:34)

łamaczem jest tez anna i nina w pewnym stopniu, moze ktoras z nich sprobuj
?? Paul jest "łamaczem" a nie anna. Jeśli brać to w takich kryteriach to świetnym łamaczem jest Bob który ma 1 000 000 razy więcej rzutów niż Paul.
mówiąc "łamaczem" chodzilo mu zapewne o multipartsy, wiec sie nie wymadrzaj jak nie wiec o co chodzi
Mój własny skrót na EWGF bo nie chciało mi sie tego EW dopisywac : ) i wyszlo GF's czyt. god fists
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.