Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bruce
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk > Tekken > Postacie w Tekkenie 5: Dark Resurection
Di
Frame data: http://sdtekken.com/t5dr/bruce-frame-data/

Topic poświęcony wyłącznie T5: DR - porady, juggle, frame trapy i inne.
Gizi
F F+1+2 na rollujacych wykonywane po:

1) ss 4,1
2) ss 3
3) ws 2,1
4) ch ss 1

Ładnie wybija na juggle i można posadzić np b+4, 3, f+1, 3,3 wrzucajace na sciane smile.gif Jak ktos gra Brucem to moze zobaczyc czy sie to sprawdza, bo na kompa dziala idealnie tongue.gif
Bażant
CYTAT(Gizi @ 17 12 2007, 15:03) *
F F+1+2 na rollujacych wykonywane po:

1) ss 4,1
2) ss 3
3) ws 2,1
4) ch ss 1

Ke ??? Nie rozumiem
Gizi
A czego tu nie rozumiesz ?biggrin.gif Wsadz ss1 i jak wejdzie jako counter to oponent jest na twarzy nogami do ciebie i przykladowo jak bedzie odruchowo wstawal to przy jednoczesnym wyprowadzeniu ff 1+2 zostanie wybity w powietrze i potem nauka latania tongue.gif Nie znam sie na legendzie za bardzo i stad te bugi :_) Troche litosci dla mojej nieudanej tworczosci tongue.gif

PS Moze kiedy pojme te gre i tu maly cyt. z Areny odnoönie karania hop kickiem " Ja to wiem ty to wiesz ale on (czyli ja) tego nie wie " smile.gif Pozdrawiam
Bażant
Spoko przecież cie nie uderzyłem biggrin.gif A jeśli miałbym to Mariusz dużo wcześniej był by już martwy . . .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.