Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dragunov
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk > Tekken > Postacie w Tekkenie 5: Dark Resurection
Di
Frame data: http://sdtekken.com/t5dr/dragunov-frame-data

Topic poświęcony wyłącznie T5: DR - porady, juggle, frame trapy i inne.
Łukasz sxe
co tak tu cicho, nie podoba się Dragunov???
kilka juggli:
1.qcf+2,u/f+4,d+4,4,d+4,1,3
2.qcf+2,1,d+4,1,d+4,1,3
3.d/b+3,d+4,4,3
4.d/f+2,1,1,1,1,ff,N 2,1,3
5.d/f+2,1,1,1,1~2,1

na ścianie można zrobić : 1~2,1 lub d+4,1,3
Narazie "rozkminiam" tą postać, jeżeli macie jakieś fajne juggle lub inne akcje piszcie biggrin.gif

jeszcze kilka akcji:
CH f,f+2,d/b+2,1,2,d+4,1,3 70dmg
CH f,f+2,ff+4,ws+4,d+4,1,3 71dmg
CH f,f+2,d/f+1,d+4,4,d+4,1,3 72dmg
d/b+3,d+4,4,d+4,1,3
T0MEK
hmmm spoko akcje smile.gif
ide cos se nim pocwicze, kiedys gralem nim na psp, jak se przypomne, cos napisze ;]
Łukasz sxe
fajnie, że ktoś wreszcie wyraził jakies zainteresowanie tą postacią, mam nadzieję, że sobie poradziłeś z jugglami biggrin.gif
T0MEK
nom nie sa trudne, spoko smile.gif
tylko taki standart jak dp+2,f+1,d+4,4,d+4,1,3 malo kroi torche...
co mozna robic lepszego po tej wybitce?
a co po WS+2
i qcb+2 ?
bo po qcf+2 robie f+1+2,d+4,4,d+4,1,3 to w miare spoko...
poradzi ktos cos? ;p
HC_Snake
qcb+2, 1,2,1, d+4,1,3
d/f+2, 2,1,3, d+4,1,3
Po WS+2 siądzie chyba to samo, ale nie jestem pewien.
T0MEK
o dobre smile.gif dzieki wielkie

PS: a jeszcze takie cos... bo po ff+2 na Ch robie dp+1,d+4,4,d+4,1,3 ale to jakos dziwnei siedzi.. jak blisko podejde to tak 8 na 10 razy siedzi ale nie zawze i jakos wogole dziwnie.. jest na to jakis system czy jak to sadzic za kazda proba?
Łukasz sxe
sorry wielkie poprawny zapis wygląda tak :
CH ff+2,SSL(bardzo mały) d/f+1,d+4,4,d+4,1,3 72 dmg!
ważne byś po d/f+1 szybko wklepał d+4,4 bo inaczej też jest lipa!
mam nadzieję, że pomogłem i jeszcze raz sorry za zapis closedeyes.gif
T0MEK
no no wiem, juz se to obczailem ze po lekim ss to ta ostatnia 3 po d+4,1 wchodzi w noge postaci,
git ;]

a ja po ff+2 tez se obczailem t+1+2 i d+3+4 tez ostro kroi kreche, a jak szybko zrobisz to siedzi i fajnie wyglada smile.gif

PS: jakie ten wariat ma gwaranty??
Łukasz sxe
hmm jak na razie wiem, że można posadzić po b+1 na Ch qcf+2 + juggle, a po d+1 siedzi d+3+4
obczajam gwaranciki cool.gif
T0MEK
hmm... to b+1 na Ch... jestem pewien ze po tym siedzi qcf+2 ? bo czasem wchodzi ale czasem nie ...
Łukasz sxe
pewny gwarant cool.gif
T0MEK
hehe spoko smile.gif obczaj jakies inne jak mozesz tongue.gif i nc tez ...
Tundra
Dragunov jest fajny:) własnie go obczajam, tylko ze w sumie nie ma zasilnych juggli, za duzo ma łapanek ma bodajże 12 albo więcej. Szkoda, że nie ma żadnego konkretnego juggla z low"a bo wtedy byłoby ciekawie.
Mastachi
Jak nie ma jak ma smile.gif
db+3, cc, db+2, WS+4, d+4,1,2
Tundra
Wiekszosc jego juggle starterow jest za wolna. qcf+2 jest prawie nie mozliwy do wlozenia podczas normalnej turniejowej walki. Na razie Dragunov jest za slaby, oby zyskal troche w Tekkenie 6 wtedy bedzie mozna nim juz grac na turniejach. Poki co fajna postac ale nie na turniej.
Bażant
Co wy gadacie, świetna postać. Bardzo mocne juggle, zawsze siedzą. Mnóstwo gwarantów. Move list kolesia to same Midy. czego więcej chcieć
Tiny
CYTAT(Tundra @ 3 07 2008, 17:30) *
Wiekszosc jego juggle starterow jest za wolna. qcf+2 jest prawie nie mozliwy do wlozenia podczas normalnej turniejowej walki. Na razie Dragunov jest za slaby, oby zyskal troche w Tekkenie 6 wtedy bedzie mozna nim juz grac na turniejach. Poki co fajna postac ale nie na turniej.

Korean Character Ranking by HelpMe z SD Tekken:

CYTAT
1. Bob
2. Kazuya
3. Devil Jin
4. Dragunov
5. Leo
6. Jin
7. Raven
8. Heihachi
9. Roger Jr.
10. Feng Wei
11. Law
12. Armor King
13. King
14. Nina
15. Bryan
16. Miguel
17. Anna
18. Lili
19. Lei
20. Ling
21. Paul
22. Hwoarang
23. Asuka
24. Steve
25. Yoshimitsu
26. Wang
27. Zafina
28. Julia
29. Ganryu
30. Lee
31. Bruce
32. Jack-6
33. Baek
34. Christie & Eddy
35. Kuma & Panda
36. Marduk

Wg. koreańców zyskał wink.gif
Tundra
No to tak:) Ale na Tekkena 6 sobie poczekamy. Wyczytałem na necie ze gra ukaże sie w czerwcu przyszłego roku...
Nevan
CYTAT(Tundra @ 4 07 2008, 00:46) *
No to tak:) Ale na Tekkena 6 sobie poczekamy. Wyczytałem na necie ze gra ukaże sie w czerwcu przyszłego roku...

Jak zawsze podajesz niesprawdzone bzdury.
Tundra
Jesli dla Ciebie informacje podane przez sklepy ktore maja bezposredni kontakt z dystrybutorem sa nieprawdziwe to ok. Poszukaj sobie na necie sklepow ktore sprzedaja Tekkena 6 w pre-orderze. Data wyslania gry jest bardzo jasno sprecyzowana;] Zdziwilo mnie tylko to ze w dwoch sklepach daty sie roznily. Podalem ta bardziej skrajna date:)

Masz jedną ze stron ^^ http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...e=07-62613908-2
Nevan
CYTAT(Tundra @ 4 07 2008, 17:08) *
Jesli dla Ciebie informacje podane przez sklepy ktore maja bezposredni kontakt z dystrybutorem sa nieprawdziwe to ok. Poszukaj sobie na necie sklepow ktore sprzedaja Tekkena 6 w pre-orderze. Data wyslania gry jest bardzo jasno sprecyzowana;] Zdziwilo mnie tylko to ze w dwoch sklepach daty sie roznily. Podalem ta bardziej skrajna date:)

Masz jedną ze stron ^^ http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?sk...e=07-62613908-2

Data wydania T6 jest TBA 2009.

A temat jest o Dragunovie. Poczytaj sobie regulamin.
Bażant
CYTAT(Nevan @ 4 07 2008, 01:04) *
CYTAT(Tundra @ 4 07 2008, 00:46) *

Jak zawsze podajesz niesprawdzone bzdury.

Dokładnie, niemożliwe żebyśmy na T6 czekali 2 lata. Była by nizła chu'jnia z grzynią. Prorokuję że w tym roku będzie na pewno ;p
Tundra
Wiem o czym jest temat smile.gif Tak mimochodem lekko odeszlismy od tematu:) W każdym razie, też watpie, żeby ta ta data była prawdziwa. Ale napisałem tylko co znalazłem w necie. Nevan domagałes się żebym poparł informacje to poparłem:) No ja juz chce tego Tekkena 6 bo bardzo wzmocnili Dragunova;p I będę mógł nim w końcu normalnie grać smile.gif
Nevan
CYTAT(Tundra @ 5 07 2008, 13:23) *
Wiem o czym jest temat smile.gif Tak mimochodem lekko odeszlismy od tematu:) W każdym razie, też watpie, żeby ta ta data była prawdziwa. Ale napisałem tylko co znalazłem w necie. Nevan domagałes się żebym poparł informacje to poparłem:) No ja juz chce tego Tekkena 6 bo bardzo wzmocnili Dragunova;p I będę mógł nim w końcu normalnie grać smile.gif

Nie domagałem się żadnych dowodów na poparcie tez, o których wiem że nie są prawdziwe.

Ja chcę, żebyś przestał spamować to forum. Jak do tej pory w żadnym z Twoich postów nie znalazłem użytecznych informacji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.