Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Julia
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk > Tekken > Postacie w Tekkenie 5: Dark Resurection
Di
Frame data: http://sdtekken.com/t5dr/julia-frame-data/

Topic poświęcony wyłącznie T5: DR - porady, juggle, frame trapy i inne.
fawola
co sadzicie o nowych dodatkach dla Juli , wiemy ze max łakci to osiem ale mi chodzi o nowe ciosy U/f+4,3,1 _ 4~2,1 _ f+2,1,2 _ i samo d/b+1 jak dlamie d/b+1 jest ok daje stuna i mozliwosc JG , 4~2,1 wzuca na sciane i mamy napewno pare mozliwosci na scianie niesprawdzałem tego i mam pytanie czy tak jak w 5 tekkene wchodza tam takie zeczy jak f+3~1, u/f+4,3 z mozliwoscią dodanie jedynki ,co jeszcze b+1+2 i oczywiscie 1+2,4,b/f+1+2 i jescze dwie zeczy f+1+2 _ f,f+1+2 to mnie ciekawi , jakie jeszcze nowosci wsumie jedno mi przychodzi na mysl w 5,0 f,f+1+2 i f+1+2 wybijały tylko na CH teraz f,f+1+2 wybija na normal chicie i ma tylko -3 na bloku ale jega wada jest to ze idzie na high . co ciekawego jescze nowe mozliwosci JG po b+1+2 np f+3,2 ,f,f+1,f,f+1,d,d/f+1,2 lub 4~2,1 czy CH d/b+1 i f,f,u/f+4,3 i jedziemy dalej niesprawdzałem co po tych wszystkich udogodnienich wchodzi najwiecej ale jak troche pogram to napisze tylko ze gram na psp i zacholere mi nieidzie tak jak na padzie a gwozdziem tego powodu jest zmora wiekszosci posiadaczy tego cacka smile.gif i pruby zrobienia JG z d,d/f1~4 są dlamnie zmorą a wiemy ze ta kombinacja jest teraz kluczowa bo wsumie zmieniła troche i dała wiekszy dmg w JG np cos takiego znalezione w necie 1~1,1, ddf+1, ddf+1~4, ff+1, ddf+1~4, ff+1, ff+1, ff+1, ff+1 = 82 biggrin.gif ładnie kroi jak dlamnie ale i wykonaie niejest proste jestem ciekaw ilu ludzi potrwafi to wykoac na dziesiec razy dajmy nato 3 smile.gif jezeli ktos ma jakies ciekawe linki do filmików takich z chardcorami to chetnie bym obejzał ale inne tez są mile widziane oczywiscie czekam na jakies opinie co do nowosci i JG pozdro FUCK nie muj muj nick fawola zaj cie za niewylogowanie sie biggrin.gif i jeszcze ta geba zmien to pozdro jeszcze raz
Bażant
CYTAT(Snake. @ 24 09 2008, 18:25) *
df+3, f,f+1, d,df+1,3, f,f+1, d,df+1,2 (65-66 dmg zależy od wybitki) - to jest standard? tongue.gif Sam mi mówiłeś żebym takich juggle'i nie robił, bo to strata dmg.

Fakt zagapiłem się, miało być w TDR tongue.gif Ja nie napisałem że to standard, tylko napisałem najmocniejszą opcję. Ten wymaga niezłej precyzji i w stresie można spaprać.
df+3, f,f+1, d,df+1,3, ta część jest banalna, najciężej wsadzić łokcia po spinie, trzeba wyczuć kiedy kończą się recowery spina.
Muszę ci powiedzieć że jestem zawzięty i uparty, po jakimś miesiącu będę robił go bez problemu w walce. Wystarczy odrobina dobrej woli.

A tak mimochodem, wymyśliłem coś takiego: CH 4, d,df+1,3, f,f+1, d,df+1,3, f,f+1, d,df+1,2 za 69 dmg, mocarne ale w walce nie ma co robić, musisz wiedzieć że wejdzie 4 na CH. Osobiście polecam CH 4, ff+1, d,df+1,4,1, ff+1,ff+1,ff+1...ile kto zmieści biggrin.gif No i dużo prostsze biggrin.gif

Mówiłeś wcześniej o 1~1,1 dla mnie to strasznie ssie pałę, żadna zgadywanka bo każdy lepszy gracz zbije ci 4. A w T6 nie będziesz miał tam jugga tylko jakiś niedorozwinięty stun.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.