Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: King
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk > Tekken > Postacie w Tekkenie 5: Dark Resurection
Di
Frame data: http://sdtekken.com/t5dr/king-frame-data

Topic poświęcony wyłącznie T5: DR - porady, juggle, frame trapy i inne.
Bati
hoho, właśnie się "zorientowałem" że w DR king ma silniejszego juggla po CH t+1 niż w t5 ;P
w T5 najwięcej co udało mi sie wyciągnąć po tym js to CH t+1 SSR p+3, 1, 1, 1, 1, iSW (69 DMG)
a w DR da rade zrobić cuś takiego ... CH t+1, d/p+2 1, 1,1,1, iSW (71 DMG)
Nie wiem czy konieczne jest wsadzenie SSa między t+1 a d/p+2 1 ale ja chyba malutkiego zrobiłem... narazie ten juggl wyszedł mi tylko raz tongue.gif więc raczej nie opłaca mi się go robić w zamian za ten pierwszy tongue.gif ale może da rade go dopracować smile.gif
-ReN-
CYTAT(Bati @ 22 08 2007, 21:18) *
hoho, właśnie się "zorientowałem" że w DR king ma silniejszego juggla po CH t+1 niż w t5 ;P
w T5 najwięcej co udało mi sie wyciągnąć po tym js to CH t+1 SSR p+3, 1, 1, 1, 1, iSW (69 DMG)

hm, siedzi w T5 spokojnie np. ch b+1,SSR f+2,2, 2,f,f,n,1,iSW za 70
pod dobrym kątem siedzi też ch b+1 f+1+2, f+3,1, iSW za 74 chyba
Bati
No faktycznie.... za 70 jest też CH t+1, SSR p+3, 1 2, 1, iSW ... a proboje właśnie wsadzić tam jeszcze jedną jedynke..... co bo dało 73 DMG ;P z tym jugglem z p+1+2 to chyba jest tak że wchodzi tylko na niektóre postacie.. ale nie jestem pewien... napewno wchodzi na fenga ;P
Keii
W dr po d/f 2,1 siedzi d+3+4, 2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.