Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Naruto
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
red2000
widzial ktos 176 ep? jak wiecie mialo byc jeszcze 3 tygodnie zapychaczow i lecim za manga a tutaj w openingu takie cos:
"hope you didn't get your hopes up because...there are 26 more weeks of filler"
omg omg omg!
jezeli to jest prawda to ide sie pochlastac.nie maja co robic tylko jakies glupie dodatkowe guesty wrzucac(do tego wiekszosc nudnych i z badziewna animacja)
sam niewiem co myslec bo w koncu w nastepnym ep (177) wraca jiraya ale... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
edit: ! drugie zrodlo mowi :
"the filler end's in episode 178,
the opening and ending will change
and episode 179 is not a filler"
hmmm a moze jednak DB robilo sobie jaja smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Dante
zobaczymy jak to będzie ale licze że w końcu powróci główny wątek
Flik
170 ep'ów xD
Skąd bierzecie chęci i czas żeby to ogladac 0_o
Arkady
Bo do 120 epa (gdzieś tak tongue.gif ) Naruto kopało zad, dopiero te zapychacze zaczeły ryć psyche. Jeżeli nie widziałeś, musisz to nadrobić cool.gif
Hela
Jeszcze jeden sezon fillerow? Nie moga tego zrobic... Po prostu nie moga... To juz bedzie gwalt na wyglodnialych fanach...
_Alek_
A ja rzekłem: Do diabua z tobą dokurobei! I czekając na anime czytam sobie mangę dalej smile.gif
red2000
QUOTE(Hela @ 18 03 2006, 00:40) *

Jeszcze jeden sezon fillerow? Nie moga tego zrobic... Po prostu nie moga... To juz bedzie gwalt na wyglodnialych fanach...

a jednak...177 ep i dalej DB wspomina o nastepnych 25 tygodniach zapychaczow...
dla mnie to juz sie w glowie nie miejsci jak co oni robia z fanami...to jest juz bezczelnosc totalna mad.gif
bede musial sobie przerwe zrobic z naruto jakas bo nie bede mogl wytrzymac ogladajac te beznadziejne "questy"... naruto = dead
mario87
jak stoi sprawa nadzień dzisiejszy z fillerami? dalej lecą i czy to co pisał red2000 o kolejnym sezonie fillerów to prawda czy DB sobie jaja robiło?
Hela
Fillery ciagle leca i wszystko wskazuje, ze bedzie ich jeszcze z 18 odcinkow...
Jakim
niesamowite jak można spieprzyć ogladanie świetnego anime:/
ja nie wiem po kij taki zabieg?

dajcie znac jak juz poleci główny watek z Sasuke.
Hela
dajcie znac jak juz poleci główny watek z Sasuke.

W sensie jak sie fillery skoncza, tak?

niesamowite jak można spieprzyć ogladanie świetnego anime:/

heh... Naruto... swietny... Chyba malo anime ogladales, albo lubujesz sie w tasiemcach, bo naruto nigdy nie byl swietny, ot byl calkiem znosny ;p
Ale fillery to jest na prawde porazka.

ja nie wiem po kij taki zabieg?

Zeby autor mangi mogl nadrobic jakies 100chapterow, zeby anime nie dogonilo mangi, mozesz sie spodziewac, ze za kolejne 100iles odcinkow znowu nastpia sezon/dwa/trzy fillerow, niestety. Tak juz jest z tasiemcami, wystarczy spojrzec na blicza, ktorego tez niszcza fillery, chociaz one przynajmniej trzymaja sie jednego watku, a nie sa jak w naruto, kazdy o czym innym, mini-saga 3epy, kilka epow zupelnie ze sobia nie powiazanych itp. itd.
Flik
Hela po twojej wypowiedzi pokemonem zajechalo xD
Na razie obejrzałem pierwszego epa. Powiem tylko tyle, że fajny ending to ma. Ale nic pozatym. Kreska dziwna, bohater koślawy. Pozatym animacja niezaspecjalna.
Jakim
helu drogi helu sporo anime widziałem i Naruto jak najbardzej mi sie podobało.. do 150 odcinka. Teraz wogóle przestałem oglądac bo anime zeszło na psy.

Tak, lubie tasiemce .. wielkim fanem DB byłem, więc jakies naleciałości z tamtego anime pozostały.

A że wiele lepszych anime jest i z pewnościa powstanie... ot chocby niedawno obejrzane przezemnie Hellsign, czy Gungrave, który klimatem mocno mnie powalił; to oczywiste. Tylko że do Naruto jakis tam sentyment poczułem i skzoda że lecą te (pipi)e fillery już chyba z 30 tygodni (!!!)
Hela
Hela po twojej wypowiedzi pokemonem zajechalo xD

Bo naruto to DB polaczony z Pokemone + ninje ;p (tak w skrocie telegraficznym oczywiscie). Przygotuj sie na jeszcze duuuuuuzo epow, jesli japonczyka sie nie znudzi naruto, to spokojnie dobije do 500epow ;p

Eeee... Jakim fillery sa od epa 136 a teraz jest 187 wiec troche wiecej niz 30tygodni, juz dwa pelne sezony i teraz trzeci ;p
Jakim
niee pamiętam odcinek 153 jak Naruto walczył z Sasuke i obaj używali swoich maksymalnych zdolności. Na bank był to 153 bo animacja w tamtym odcinku była mega wypaśna
Hela
Az sam sprawdzilem i koniec walki Naruto z Sasuke (animacja nad wodospadem - rasengan i chidori...) jest w epie 134...
Jakim
Kurde dałbym se jajca uciąćbiggrin.gif ale skoro sprawdziłes sorry my bład:/

W takim wypadku jest jeszcze gorzej. prawie rok!! fillerów!! tragedia poprostu chyba sobie odpusze i zaczekam kolejny rok. Wtedy nadrobie zaległosci:/
Hela
prawie rok!! fillerów!!

Nie boj nic, jeszcze 3 tygodnie i bedzie ponad rok ;p

ragedia poprostu chyba sobie odpusze

No ja sobie fillery odpuscilem jakies 30epow temu i nie zamierzam ich nigdy ogladac. Swoja abtynencje od anime nadrabiam manga i jestem z tego zadowolony, bo mam normalna fabule, bez jakis gownianych watkow pobocznych...
Wroce do anime jak sie fillery skoncza.
Jakim
Oby to było za te 3 tydnie. I oby warto było czekać ten rok na ciąg dalszy głównego wątku. Nie czytałem mengi, więc nie mam zielonego pojęcia:D

No nic... ide oblkukac Bleach 82. Piiiisssss
Hela
Oby to było za te 3 tydnie.

E... Chodzilo mi to, ze za 3 tyg bedzie juz rok fillerow, a nie ze sie skoncza.

I oby warto było czekać ten rok na ciąg dalszy głównego wątku

Warto, zdecydowanie warto.

ide oblkukac Bleach 82

... Ja juz ta katorge mam za soba.
Dante
A wie już może ktoś kiedy się te fillery skończą, bo nie wiem czy nie wyjdzie tak że sobie to anime na zawsze odpuszcze i pozostanie tylko manga.
Hela
Najprawdopodobniej z koncem tego sezonu, co teraz jest.
Guados lord
czyli jeszcze dobre 20 epow....
Hela
Z 16, bo sie sezon zaczal w epie 179, a teraz mamy 188.
Guados lord
Czyli jak dobrze pojdzie, od grudnia bedzie mozna wrocic do ogladania...
Guts
Czy szykuje nam sie jedno z najdluzszych anime na swiecie ? Z tego co slyszalem nie wiadomo ile tomow mangi powstanie (mowi sie o 50, a nawet 90 wink.gif). Co do anime to obejrzalem jakies 30 epizodow i odpuscilem, ale znam hardcorowcow, ktorzy na kazdy nowy odcinek czekaja z wywieszonym jezorem.
Hela
Czy szykuje nam sie jedno z najdluzszych anime na swiecie ? Z tego co slyszalem nie wiadomo ile tomow mangi powstanie (mowi sie o 50, a nawet 90 wink.gif). Co do anime to obejrzalem jakies 30 epizodow i odpuscilem, ale znam hardcorowcow, ktorzy na kazdy nowy odcinek czekaja z wywieszonym jezorem.
Tylko 50 tomow? Mysle, ze bedzie ich zdecydowanie wiecej, bo teraz jest ich z 33, a manga bedzie jeszcze pewnie trwala bardzo dlugo. Ja tam na anime teraz nie czekam w ogole, bo fillery sa strasznie nudne, ale poluje w kazdym tygodniu na nowy chapter. Nie jestem jakims wielki fanem i ogolnie to zdecydowanie wole ambitniejsze mangi (honey&clover, Chrono Crusade, Hellsing, FMA), ale po ponad 300chapterach ciezko jest nie byc ciekawym co sie wydarzy tym razem.
mario87
Hajime no Ippo jak narazie ma 74 tomy, Detective Conan ma 50, One Piece ma 42 tomy, są pewne też inne tasiemce które są dłuższe od naruto
Hela
Wlasnie w sieci pojawil sie raw oznaczony:
Naruto Jump Festa 2006 - Kakashi Gaiden

Moze to byc pierwszy godny uwagi ep anime od roku, o ile czegos nie spiepszyli, bo w mandze Kakashi Gaiden bylo bardzo fajne.
Dante
Dzięki za info poszukam tego i zbadam czy warte.
Jakuza
QUOTE(Hela @ 28 07 2006, 20:18) *

Wlasnie w sieci pojawil sie raw oznaczony:
Naruto Jump Festa 2006 - Kakashi Gaiden

Moze to byc pierwszy godny uwagi ep anime od roku, o ile czegos nie spiepszyli, bo w mandze Kakashi Gaiden bylo bardzo fajne.

A czy już ktoś to zsubował? Dattebayo? czy narazie same RAW-ki?
Hela
Nie ma jeszcze suba, ale moze jutro, albo pojutrze sie pojawi.
red2000
a moze ktos by to sprawdzil ? bo sciagnelem to i okazalo sie ze byl to 195 odcinek z francuskimi subami...
Hela
Czyli moze to byl jakis kretynski zart - fake, bo watpie, ze do tej pory taki rarytas nie zostalby przetlumaczony przez DB.
Dante
Pm od JJJ

nie mam tam mozliwosci pisania wiec wrzuc info ze filery w Naruto skoncza sie wczesna wiosna 2007 (najprawdopodobniej polowa lutego) Naturo zmienia tytul na Naruto: Shippuu-den , info pobrane ze strony http://www.naruto_fan.glt.pl/

Hela
Ogolnie zrumiala nazwa to cos ala:
NARUTO Hurricane Chronicles, czy NARUTO Typhoon Chronicles.

Oficjalna strona - http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/naruto/sippuuden/
Zawiera spoilery.
Jakim
mam pytanie bo przestałem oglądac Naruto wraz z początkiem Lipca. Czy wogóle cos ruszyło?

I mam pytanie a raczej prośbe ma ktoś nagrane odcinki od lipca do teraz? To samo w związku z Bleach:D

Zapłace za dvd taką zawartościąbiggrin.gif
Hela
Czy wogóle cos ruszyło?
Nie. Az do zmiany nazwy/drugiej serii, czy jak to zwal, nie bedzie nic naprawde nowego wnoszacego cokolwiek do fabuly, ot chu.jowe fillery...
Jakim
To kapa:/
Na stronce którą dałeś widac że bohaterowie są trochę starsi. Dziwne jest to że nie ma tam Sasuke. Z tego wynika że zniknie na pare lat:/
mario87
nie zniknie, pojawi się tylko trochę później, no chyba że zapomnaiałeś o tym że akcja skoczy o 3 lata do przodu wink.gif wtedy wszyscy znikają na pare lat smile.gif

MichAelis
QUOTE(Hela @ 16 12 2006, 19:18) *

Zawiera spoilery.

Jakie spoilery, ja tam nic kliknac nie moge tongue.gif
Hela
QUOTE(MichAelis @ 17 12 2006, 12:17) *

QUOTE(Hela @ 16 12 2006, 19:18) *

Zawiera spoilery.

Jakie spoilery, ja tam nic kliknac nie moge tongue.gif
IMO spoilerem jest to jak wyglada naruto co wynika z tego co tez zaspilerowal mario.

QUOTE(mario87 @ 17 12 2006, 00:50) *

nie zniknie, pojawi się tylko trochę później, no chyba że zapomnaiałeś o tym że akcja skoczy o 3 lata do przodu wink.gif wtedy wszyscy znikają na pare lat smile.gif
Jak zapomnial? Jak nie czytal mangi, to nie wie i wlasnie zniszczyles mu element zaskoczenia ;p

A co do zmiany tytulu, to IMO wynika on z najwieszej lipy naruto od czasu fillerow... Jak ktos czyta mange co tydzien, to moze ma jakies przemyslanie nt. tego, ze (radze nie czytac, chyba, ze ktos chce sobie zepsuc zabawe) najpierw przez 100odcinkow kazda walkne naruto wygal kage bunshinem, pozniej nastepne 100 + przynajmniej 2 filmy wygral Rasenganem, a teraz caly czas probuje zrobic wietrznego rasengana, zeby znowu nastepne 100epow go uzywac... Autor w ogole nie ma pomyslow na cos nowego..
Jakim
kij po oglądnięcui obrazka domyśliłem się przeskoku o te kilka lat. Mam tylko pytanie. Czy postacie w anime sa już starsze czy ten przeskok dopiero nastąpi?
Hela
Czy postacie w anime sa już starsze czy ten przeskok dopiero nastąpi?
Nastapi jak sie zacznie ta nowa seria.
Jakim
No to luz. Powiedz mi tylko. Czyj jeżeli nie ogladałem Naruto od wakacji, to czy wiele straciłem? Działo się coś wogóle godnego uwagi? Czy moge zacząć oglądać to znowu bez żadnego problemu?
Hela
Czyj jeżeli nie ogladałem Naruto od wakacji, to czy wiele straciłem?
Nie.
Działo się coś wogóle godnego uwagi?
Nie.
Czy moge zacząć oglądać to znowu bez żadnego problemu?
Tak.
Jakuza
http://www.jetix.pl/whatson/index.php?9907...5b5d65dc6410001

Naruto w Polskiej telewizji - dokładnie na Jetix

O_o
mario87
właśnie latałem po programach i zaóważyłem znaną postać, po chwili: "ooo Naruto?" i właśnie w tej sprawie tutaj przychodzę, ale widze że Jakuza mnie uprzedził tongue.gif

Oczywiście jest z dubingie i jak narazie głosy są strasznie (pipi)owe, szczególnie Naruto, zupełnie nie pasuje do tego bohatera, reszta odgłósów i dzwięków IMO jest trochę za cicha, ale to chyba przez zbyt głóśny dubing w porównaniu do odgłosów wink.gif
Jakuza
Pozatym strasznie pocięty jest odcinek ( czyli full cenzura, zero grama krwi ) - dubing żenada confused.gif no i nazwy technik ( transformacja jutsu czy cienisty klon jutsu O_o ) i teksty Naruto typu Kumalski... -___-

W tym momencie wolałbym lektora z PB mimo wszystko...tongue.gif

Pozatym ciekawi mnie jak będzie nazywał się Sharinghan? xD - z kumplem doszliśmy do wniosku, że pewnie wytrzeszcz xD
Jakim
huh ciekawi mnie jak oni to będa puszczać. Przeciez stacja ta nadaje wszystkie seriale nie po kolei (tak było chyba z pokemonem) poprostu leci i kij, potem jakas powtórka ze 3 razy nowy odcinek i tak dalej. Po miesiącu w któryś dzień zapewne dalej będzie można pierwszy odcinek o którejśc godzinie zobaczyćconfused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.