CYTAT(Dr.Czekolada @ 4 04 2008, 17:55)

manga jest jedną z najlepiej (o ile nie najlepszych, ale ja tam nie wiem co u skośnookich na topie co tydzień jest

) sprzedających się w kraju kwitnącej wiśni !.
A gó.wno prawda, bo wszystkie najważniejsze/największe mangi (Bleach, Naruto, D.gray-man, One Piece, Gintama - kolejność przypadkowa) wychodzą w jednej i tej samej gazecie, więc co tydzień sprzedają się tak samo.
@Heviro - jeśli chodzi o nieudolność Pierrot, to możesz co najwyżej pośmiać się z jakości animacji, bo fillery same w sobie nie są ich pomysłem, narzucone są odgórnie żeby anime nie zbliżyło się do akcji mangi. Dlatego też kazano im tak przeciągać odcinki Shippudena, przecież sami z siebie tego nie robią...; nie zawsze napisane są tylko przez kogoś z ich studia, a sam Kishimoto, tudzież jego pomocnicy, niby cały czas czuwa nad całością, ale nie nikt nie przywiązuje do fillerów jakiejś wielkiej uwagi. Ludzie i tak będą oglądać, czy to z przyzwyczajenia, czy to z nieznajomości org. (chociaż taki, to nie za dużo jest).
Nie bronie tu broń boże tych beznadziejnych, nic nie wnoszących do fabuły odcinków, ale wiem czemu muszą być, oglądam i tak tylko dla zabicia czasu w momentach skrajnej nudy, bo manga jest znacznie ciekawsza, lepiej zrobiona.