Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Naruto
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Raptor
Wielkie dzieki, dzis sobie przysiade i poczytam smile.gif.
Owiec
Nowy Naruto jest i nie czytajac mangi zgaduje ,ze to chyba jednak nie jest filler, chyba ze sie myle. Chamstwem by bylo, jakby teraz odwalili cos innego w trakcie treningu...
RoL
W nastepnym odcinku pojawia sie postacie niewystepujace w mandze (czyt. zaczynaja sie fillery).
Dawid-kun
Trening Naruto czas zacząć, ciekawe co z tego wyjdzie?wink.gif

PS. Odcinek jakoś szybko mi zleciał tongue.gif
Dworek
To będzie tak ktoś zaatakuje,trening Naruto przerwą i będziemy oglądac jakieś bzdety.Wszyscy kochamy filery laugh.gif .
ion
Manga naruto robi sie naprawde nie smaczna ;/

i teraz juz nic nie wiadomo tongue.gif doszedl koljeny watek z itachim , nie wiadomo czy mandara klamie itp i do tego czemu nie jest wogule spomniane o tej super clasie oczu ( rin rengan ) ktora ma pain ! no i wlasnie kiedy fabula wroci do smierci jirayi!
RoL
mnie zaciekawil artwork poczatkowy - kyubi z sharinganem. ciekawe, o co chodzi
Owiec
Twoje ostatnie zdanie jest dla mnie takim kure.skim spoilerem ,ze glowa mala...
McDrive
CYTAT(RoL @ 26 04 2008, 09:12) *
mnie zaciekawil artwork poczatkowy - kyubi z sharinganem. ciekawe, o co chodzi

Zapewne chodzi o panowanie nad lisem przez Madare. Sharingan'a miał też Manda kiedy to Sasuke przywołał go po to by schronić się przez samobójczą śmiercią Deidary.
Heviro (Fanboy BDG)
Chapterek naprawdę udany Madara snuje swoją historie. Szkoda ,że z itacha robią obrońce narodowego a z Ucicha męczenników . Ciekawie jak się rozwinie wątek i jaki użytek zrobi z tymi informacjami Sasuke .Wydaje mi się ,że znowu nasz młody gniewny będzie wykorzystany
ion
Moja teoria jest taka ze czesciowo Madara klamie jak h. i chce przeciagnac saske na swoja strone czyli przeciwko Leaf village, wiec kolejne starcie naruto/saske bedzie gwarantowane tongue.gif tylko martwi mnie fakt ze naruto nie ma zadnych szasns ze swoim camehameha tongue.gif najbardziej mnie ciekawi motyw Pain'a i jaka role odegra w mandze.
Ewcikson
CYTAT(ion @ 27 04 2008, 18:08) *
Moja teoria jest taka ze czesciowo Madara klamie jak h. i chce przeciagnac saske na swoja strone czyli przeciwko Leaf village, wiec kolejne starcie naruto/saske bedzie gwarantowane tongue.gif tylko martwi mnie fakt ze naruto nie ma zadnych szasns ze swoim camehameha tongue.gif najbardziej mnie ciekawi motyw Pain'a i jaka role odegra w mandze.

jej mlody gniewny Emo juz mi sie podoba fakt, ze suske od samego poczatku postac sztampowa nagle straci powody do buntu ;no no robi sie coraz ciekawiej.. tylko zeby sie nam mlodzieniaszek nie zabil.. z tego zalu po bracie...
Dr.Czekolada
A wiecie że DB już ,,wydało" Naruto Shippuuden movie ? ;p. Po jego obejrzeniu stwierdzam, że w żandej innej części (co tam, nawet anime - mandze) Naruto nie robił z siebie takiego cymbała jak w Shippuuden Movie...... to (nie) TRZEBA zobaczyć !.
Heviro (Fanboy BDG)
i miło się ogląda tą kinówkę bo chodź pierwsze kadry zapowiadały rewolucje w fabułach kinówek to i tak wkrada się sztampa i wszystko robi się jednowymiarowe. Mało walk , Stary Naruto a robi z siebie mega idiotę , Tatuś pewnie musi być z lekka zawiedziony tongue.gif , a co do Tatusia Naruciaka to jest moment w kinówce gdy wychodzi z wody bez ochraniacza (opaski), Można było zobaczyć tam charakterystyczne dla czwartego włosy ( mówiłem sobie wtedy - odwróć łeb cymbale odwróć . Nie zakładaj tego ochraniacza jeszcze nie!i już po rybach:(. ) . Ogólnie ciekawe się oglądało ale bardziej racyje mnie kolejna kinówka Sasuke i Naruto w jednym filmie ? Ciekawe zapowiada..
Zarathustra
CYTAT(Heviro (Fanboy BDG) @ 7 05 2008, 07:22) *
Ogólnie ciekawe się oglądało ale bardziej racyje mnie kolejna kinówka Sasuke i Naruto w jednym filmie ? Ciekawe zapowiada..

Ja rozumiem, że te kinówki nie mają odniesienia w fabule (zwykłe fillery), obecnie sam je oglądam (narazie jestem w połowie filmu 3, musiałem przerwać w połowie seansu bo myślałem, że kropnę). Oby ten Shippuuden the Movie był lepszy, dwójka ma być niby o napaści czegoś/kogoś na Konohę i tym jak "Narut" oraz "Sasuk" łączą siły by walczyć ramię w ramię, no to już w ogóle nie ma sensu jak dla mnie, znając fabułę z anime i mangi. Chyba, że cały cały film i to jak razem walczą, okaże się pod koniec filmu tylko (mokrym xD) snem Naruciaka wink.gif
ion
File: Naruto_400_Binktopia_.zip
http://rapidshare.com/files/115269944/Naru..._Binktopia_.zip

nie no naruto powoli staje sie zenujace .. przes ile chapterow mozna nawijac o tym samym?

McDrive
CYTAT(ion @ 16 05 2008, 10:50) *
File: Naruto_400_Binktopia_.zip
http://rapidshare.com/files/115269944/Naru..._Binktopia_.zip

nie no naruto powoli staje sie zenujace .. przes ile chapterow mozna nawijac o tym samym?

Jak widać duuuużoooo...
Zarathustra
Mnie tam to nie boli, niech się "Tobidara" nagada, coś tam na końcu pisało, że następnym razem jakaś walka będzie, chociaż osobiście liczę na beczącego Sasuke wink.gif
McDrive
Z najnowszego chaptera:
Sasuke otrzymał kolejnego power up'a w postaci "flower MS", a Madara nakierował swojego ulubieńca na drogę ku zniszczeniu Konohy. Emo miSZCZ zmienił też nazwę swej grupy z "Hebi" na "Hawk". A tak ogólnie rzecz biorąc chapter nuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddddnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jak flaki z olejem, bo to jedna wielka retrospekcja z życia Sasuke. Odnosze wrażenie, że powoli Kishimoto zmienia nazwę mangi z "Naruto" na "Sasuke".
greah
Aż mnie dziwi, że ludzie ciągle to czytają i oglądają. Cały tom potrafi być retrospekcją a walki (jak ta z tym gościem od gliny) są wyjątkowo żałosne. A atakuje B, B obrywa, A strzela monolog o śmierci, A "zabija" B ale B okazuje się, że użył jakiejś nowej mocy i żyje. Teraz B atakuje A, A obrywa i postanawia użyć kolejnej nowej mocy <po 10 rozdziałach> B obrywa od A, który zaśmiewa się do rozpuku, że już wygrał; nagle B przypomina sobie, że może użyć jakiejś kolejnej techniki i bum A nie żyje. Toż to jest bardziej żenujące niż wszyscy zamieniający się w kawałki drewna. Tutaj po śmierci postaci człowiek nie zastanawia się co dalej tylko na jaki głupi pomysł wpadnie autor aby postać "ożywić"
Hela
CYTAT(greah @ 31 05 2008, 14:26) *
Aż mnie dziwi, że ludzie ciągle to czytają i oglądają. Cały tom potrafi być retrospekcją a walki (jak ta z tym gościem od gliny) są wyjątkowo żałosne. A atakuje B, B obrywa, A strzela monolog o śmierci, A "zabija" B ale B okazuje się, że użył jakiejś nowej mocy i żyje. Teraz B atakuje A, A obrywa i postanawia użyć kolejnej nowej mocy <po 10 rozdziałach> B obrywa od A, który zaśmiewa się do rozpuku, że już wygrał; nagle B przypomina sobie, że może użyć jakiejś kolejnej techniki i bum A nie żyje. Toż to jest bardziej żenujące niż wszyscy zamieniający się w kawałki drewna. Tutaj po śmierci postaci człowiek nie zastanawia się co dalej tylko na jaki głupi pomysł wpadnie autor aby postać "ożywić"

Właśnie opisałeś wszystkie tasiemce. DB, Naruto, OP, Keach i wiele innych idą właśnie taką sprawdzoną formułą. Spróbuj sam coś interesującego, trzymając w napięciu przez 9 (czy więcej) co tydzień wymyślać nie stosując tego schematu.
greah
W DB też były schematy ale nie tak ordynarne jak tutaj.

- wiedziałem, że użyjesz tej techniki dlatego użyłem xxx
- wiedziałem, że wiedziałeś, że użyję tej techniki dlatego użyję techniki xy
- wiedziałem, że wiedziałeś, że wiedziałem że użyjesz tej techniki i zmienisz ją na xy dlatego od początku planowałem pułapkę
- <(pipi)ut wielki wybuch na pół lasu>
- <widać dwa trupy i nagle puff jeden zamienia się w glinę a drugi w klocek drewna a postaci stają naprzeciw siebie i zaczynają dialog od nowa>

wtf.gif
ion
ahahahahhaahaaah nowe chapter nauruto to sie takie mega dragon boll robie transerowanie mocy itp

co za lol
Dr.Czekolada
Każdy mangista musi mieć swój zły dzień tongue.gif.
mario87
czy misiąc(e)
Dr.Czekolada
A wierz mi, to się zdarza. Ja tak mam np (mojego ,,POA" już z 2 miechy nie tykam.... bo nie mam ochoty i siły tongue.gif, i tak za jego rysowanie nikt mi nie płaci).
McDrive
Z nowego chapa 404:
Naruto wreszcie dowiaduje się o śmierci Jiraiyi, Taka(dawniej Hebi) przyłącza się do Akatsuki i razem z Emo princem(Sas) będą polować na potworka o ośmiu ogonach(Pein na 9), Madara okazuje się Mizukage
barragan
rotfl, zalozmy ze ktos, kto jest teraz na biezaco z anime, wejdzie w ostatnia strone tego topicu o_O
MakaPL
McDrive oznaczaj tak bezczelne spojlery confused.gif
ion
Z naruto robi sie brazyliska telenowala biggrin.gif jak do 5 chapterow nauroto nie bedzie juz mega hiper uber fajne "D
Hela
CYTAT(ion @ 15 06 2008, 02:29) *
Z naruto robi sie brazyliska telenowala biggrin.gif jak do 5 chapterow nauroto nie bedzie juz mega hiper uber fajne "D

To pewnie się zawiedziesz, bo coś mi się wydaje, że Naruto pójdzie teraz na trening do żab, więc za szybko się to nie rozkręci, ale wszystko jest na dobrej drodze, zaczyna się robić ciekawie, chociaż rzeczywiście ostatnie kilka chapterów wiało nudą.
bajej
Stare Anime naruto sie oglada do którego odcinka? 150? biggrin.gif i poźniej shippuden?
RoL
Chyba gdzies tak do 135, bo pozniej zaczynaja sie fillery.
Hela
Kolejny nudny chapter w tym tygodniu, ile można to ciągnąć bez akcji żadnej...
McDrive
CYTAT(Hela @ 20 06 2008, 10:50) *
Kolejny nudny chapter w tym tygodniu, ile można to ciągnąć bez akcji żadnej...

Wolę to niż emo princa bez przerwy. Zresztą nie da się narazie pociągnąć żadnej akcji. Dopiero teraz może się naprawdę zacząć coś dziać.
Dworek
Kto by pomyślał że Asuma tak skończy mellow.gif .
ion
hehe biggrin.gif teraz w mandze robi sie naprawde goraca biggrin.gif ja stawiem ze pare osob zgnie biggrin.gif macie jakies swoje typy ?
Mr. Blue
Stawiam na Hidana
Ader
Mówimy o mandze Mr.Blue, a w mandze Hidan już dawno nie żyje
Mr. Blue
Ja tylko ironicznie chciałem nawiązać do obecnych wydarzeń z z Anime. Ale owszem słyszałem (niestety), że Hidan nie żyję.

McDrive
Ja tam stawiam, że Tsunade padnie.
Mr. Blue
Może już było...

Skąd ściągacie Mangę po Polsku?
Dworek
Manga PL
Owiec
Musze powiedziec ,ze 82ep jest zaje.isty. Wyglada jakby rysowal go zupelnie kto inny, wywalili wszystkie cudownie swiecace kolorki, zastapili je ciemniejszymi. Jest tez powazniej, ogolnie na mysl mi przychodzi Samurai Champloo. Tylko szkoda, ze taki odcinek jest teraz ,a wszystkie normalne zapewne wroca do normy, kolorowej bajeczki dla dzieci, ale coz.
Mr. Blue
Dzięki serdeczne Dworek, przepraszam, że długo się nie odzywałem...

Jednak po obczajeniu beznadziejnej jakości większości chapterów ("wsie" rządzą.), możecie polecić najlepszą stronę z mangą ENG?
MichAelis
czemu kakashi walczy z naruto? ;[

ostatnio naruto ogladalem z 2 lata temu, po czasiejak pojawily sie pierwsze filery nie wytrwalem.
Hela
CYTAT(MichAelis @ 1 11 2008, 11:32) *
czemu kakashi walczy z naruto? ;[

ostatnio naruto ogladalem z 2 lata temu, po czasiejak pojawily sie pierwsze filery nie wytrwalem.

Gdzie z nim walczy?
MichAelis
http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/naruto,423,8.html
tak mi sie rzucilo w oczy

jeszcze jakby mi ktos napisal co sie dzieje z saske, to bedzie fajnie wink.gif
Hela
CYTAT(MichAelis @ 1 11 2008, 12:15) *

Gdzie na tej stronie widzisz Naruto?

CYTAT(MichAelis @ 1 11 2008, 12:15) *
jeszcze jakby mi ktos napisal co sie dzieje z saske, to bedzie fajnie wink.gif
Walczy z 8 tailsem.
MichAelis
a to nie łon?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.