Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Info
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk > Tekken > Postacie w Tekkenie 6
Gemi
Pewnie zastanawiacie sie po co to sub forum skoro jeszcze nie ma gry. No to juz wyjasniam chytry_.gif Po pierwsze to dzialamy z wyprzedzeniem by pozniej sobie czasu zaoszczedzic, a po drugie Wy macie miejsce w ktorym bdziecie mogli swobodnie porozmawiac o zmianach u starych postaci o raz o nowych fighterach.

W skrocie:

1) Mozna zakladac tematy, ale z rozsadkiem i tylko jesli bedziecie mieli jakies istotne informacje o danej postaci.
2) Starajcie sie nie zakladac tematow w stylu - "Czy Leo jest kobieta?", skupiajcie sie na systemie, ciosach, ew na fabule.
3) Wszystkie tematy po premierze beda zwyczajnie wywalone smile.gif Czyli nie przywiazujcie sie do tych i postow w nich zawartych smile.gif
Di
Sądzę, że przed premierą arcade (tak jak pisałem Ci na GG) wszystkie informacje będą się pojawiały w topicu o T6, więc nie będzie potrzeby zakładania oddzielnych tematów tutaj.
Wersja automatowa ma wyjść jeszcze w tym roku, więc do czasu wydania wersji konsolowej (prawie rok odstępu) dyskusje będą dotyczyły tego co można oglądać na filmikach i przeczytać na zagranicznych forach. W takim wypadku - moim zdaniem - nie będzie sensu kasowania owych tematów, gdyż będą one zawierały już informacje o postaciach w T6 a nie tylko przypuszczeniach.
Bażant
CYTAT
Nina Williams

* SS+2, d/f+3,2, SSL+1~b~u/f+4, 1, f,f, 1+4, B!, f,f, d+4,1, f,f+1+2 is possible.

WTF ? Bans jest przeje'bany . . .
Krakers
Ale przynajmniej teraz Lee z każdego miejsca każdej areny dojdzie do ściany ^^
T0MEK
no nie wiem czy z tym lee to takie fajne bedzie tongue.gif ... mnie raczej bardziej jara rage mode, ciekawe to bedzie... biggrin.gif hehe
PS: jak tam ogladam filmiki to ten gróóóóóbas bob zapowiada sie na fajna postaci ;p
Masorz
^ bez obrazy ale czy wiesz do czego sluzy ten temat????
T0MEK
do jego uzywania? i tak jak wyjdzie tekken 6 bedzie zmodernizowane, wiec co..
uwazasz ze tamto co napisalem nie jest tematem w T6? panie "oficerze" ^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.