Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Conflict: Denied Ops
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Mastah27
Pamięta ktoś tytuł Crossfire? Jeśli tak, to może o nim zapomnieć. Gra bowiem wyląduje w sklepach jako Conflict: Denied Ops. Jej developerem jest Pivotal Games, czyli zespół, który popełnił cztery części serii Conflict, premiera gdzieś w 2008 roku, a tytuł trafi do tacek i otworów X360/PS3.

http://www.gamersyde.com/news_4832_en.html

CYTAT
Previously announced under the working title of CROSSFIRE, CONFLICT: DENIED OPS is an innovative new two player co-op FPS from award-winning developers, Pivotal Games, and is the fifth game in the best selling Conflict series.

CONFLICT: DENIED OPS is set in today’s volatile political climate, focusing on two covert field operatives, experts in weapons and military tactics. The game allows players to switch seamlessly, at any point, between these two operatives to lay down covering fire, explore diverging paths through the levels, create distractions and pin the enemy under fire.

Making full use of Pivotal’s new Puncture Technology™, the game features a highly destructible environment, allowing players to shoot through walls to create sniping holes or blast through walls to take the enemy by surprise. Taking place in politically sensitive areas across South America, Africa and Russia, CONFLICT: DENIED OPS features an intuitive command system, non-stop action and Hollywood-esque explosive moments throughout.

“This is our first chance to develop a Conflict game for next-gen platforms,” said Alex McLean, Technical Director at Pivotal. “Working on the 360 and PS3 we’ve been able to take the series to new heights, with true next-gen lighting, advanced enemy AI, an explosive environment and unique tactical co-op gameplay. CONFLICT: DENIED OPS marks a new era for the Conflict series.”

When the US government needs intelligence but wants no association with an operation, deniable operatives are dispatched. Responsible for covert paramilitary actions, the Special Activities Division is a division of the Central Intelligence Agency, now the National Clandestine Service. Members of the unit must bear no identity; no objects, papers or clothing that could associate them in any way with their employees. CONFLICT: DENIED OPS draws its inspiration from this group of highly skilled individuals.

Czy tylko mi wygląda to na kalkę pewnej gry, której nazwa rozpoczyna się na literę A rolleyes.gif?
FobiAone
chodzi tu o kknd crossfire??
żadnen z linków do obrazków mi niedziała ;/
Mastah27
CYTAT(FobiAone @ 26 08 2007, 17:25) *
chodzi tu o kknd crossfire??
żadnen z linków do obrazków mi niedziała ;/

Nie, Eidos na E3 06 zapowiedział ten tytuł, ale teraz doszło do zmiany nazwy.

Screeny są pod linkiem na górze, bezpośrednie już nie działają, więc je wywaliłem.
Emet
Heh.. tak sie składa, że te linki działały (niedawno je sprawdzałem, już po tym FobiAone napisał, ze nie działają).
To one:
http://images.gamersyde.com/gallery/public...1/1152_0001.jpg
http://images.gamersyde.com/gallery/public...1/1152_0002.jpg
http://images.gamersyde.com/gallery/public...1/1152_0003.jpg
tongue.gif
atom3k
klikniesz nie bangla
ale odświeżysz i jest ok

FobiAone
łeeee myślałęm , ze to RTS z szaraczkatzn. jego nowsza odsłona.
grzes_l
Onet pokazal cos takiego:

mms://stream.onet.pl/media.wsx?/film/200801/c149310aac.wmv

(obawiam sie ze trzeba skopiowac link i wkleic w przegladarke - bo forum nie wspiera tego protokolu)

calkiem niezle to wyglada jako zabawa dla dwoch - tyle ze nic nowego.
Ural
Cóż, miałem okazję grać... nie powiem, grało się przyjemnie wink.gif.
Arkady
Kolejna gra, która zapewne dostanie 8 w PE, całkowicie niezasłużenie, bo Conflict: Denied Ops zasługuje góra na 6. Grafika jest beznadziejna, grywalności nie stwierdziłem, klimatu podobnie, wykonanie ogólne to dno, MGS4 z trailerów wygląda przy tym na tytuł aż za bardzo dopieszczony w szczegóły. Typowa gra dla niedzielnego gracza, aby tylko w coś zagrać, nie ważne jak to wygląda, aby tylko popykać. Demo wyleciało moment, ja już o tym zapomniałem, jaki Conflict?
jungli
@Arkady
Swiete slowa prawicie kamrade:) sledze wszelkie szczelanki choc jakims tam wielkim fanem nie jestem, od nadejscia COD4 niestety wszystko co wychodzi to jakies po(pipi)ki... nastepna dobra byc moze lepsza pozycja bedzie Battlefield BC2 na ktorego czekam, polaczenie GRAW2 z COD4 zapowiada sie przepysznie:)

btw... mysle ze 'extrimowcy' nie dadza ciala i rzetelnie dadza gooora 6 bo tytul kompletnie nic nie wnosi i niczym sie nie wyroznia to juz ciekawszy jest Area 51 choc tez zionie nuda...

ok tyle moje 3 slowa wracam naparzac/ginac w COD4:)
signap
crap - wg mnie gorszy niz SOF3 - na plus mozna zaliczyc COOP (nawet na PC bo to zadkosc) i chyba tylko tyle bo kolesie nie moga podnosic broni nadodatek maja infite ammo confused.gif wtf?
da$io
Seria Conflict nigdy nie słynęła z super grafy i w Conflict to widać! Jakby obniżyć jakość tekstur to domniemam ze na PS2 mogło by to wszystko hulać! Sorry ale po COD4 ciężko byle czym zaimponować!
Emet
CYTAT(signap @ 9 02 2008, 19:48) *
crap - wg mnie gorszy niz SOF3 - na plus mozna zaliczyc COOP (nawet na PC bo to zadkosc) i chyba tylko tyle bo kolesie nie moga podnosic broni nadodatek maja infite ammo confused.gif wtf?

Poważnie?? Jeśli tak to naprawdę żenada confused.gif Kiedyś z kumplem razem przechodziliśmy C:Desert Storm 2 w coop, Vietnam był już niezbyt dobry, a to jesli jest takie jak mówicie (po trailerach sam moge stwierdzić, ze grafika to poziom PS2 z wyższą rozdziałką i lepszymi teksturami) to niezła lipa confused.gif
Jakim
Przesadzacie trochę z tą grafiką. Wg mniej na 7 zasługuje.

A samo demko to całkiem inna bajka niz poprzednie Conflicty. Taktyki zero, animacja postaci żenująca jedynie cieszy niezła rozwałka terenu. Szkoda bo myślałem że lepiej nad tym popracują.
aureliusz
Czyli gra do dupy mowicie? A jest coop po sieci? Zastanawiamy sie z kolega,bo chcielibysmy na PS3 kupic cos w co mozna dobrze pograc po sieci w coopa(czyli scenariusz we dwoch). Jesli to taka lipa to jaka gre mozna nabyc w ktorej jest tryb coop po sieci? Resistance niestety ma coopa tylko na split screenie,w COD 4 chyba nie ma takiej mozliwosci...
Janish
@aureliusz - Army of Two.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.