Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbardziej czasochłonne gry
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Shadow of Nobody
Która gra jest według was najżywotniejsza, do której można wracać w nieskończoność? Obok tytułu podajcie przybliżoną ilość godzin spędzonych przed daną grą.
Coati
REZ - z liczba h bedzie problem bo czesto wieczorami gram w ten tytuł
MGS1 - cala gre przeszedłem okolo 20x do tego dochodzi wymasterowane na 100% virtual missions... bedzie okolo 100h moze

w RPG'i nie gram to sie nie mam czym chwalic smile.gif
Faranell
Oczywiscie RPG'i smile.gif
Chocby taki FFX gdzie na zegarze kilkaset godzin:)
Dla kazdego cos milego,gra moze byc bardzo krotka a mozna w nia grac i grac i masterowac ile sie da vide NGS,narobic tez setki godzin:)
wiki1993
Wg mnie DMC3, gra, w którą można grać bardzo długo bez znużenia smile.gif
Iron
To ja obstaję za Burnoutem i Tekkenem choć w GT4 też można długo gra smile.gif
Yano
haha temat dla mnie xD

powiedzial bym tekken - bo jak sie ma z kim grac mozna spooooooro czasu posiedziec tongue.gif ja nie mialem wiec musze "zagłosowac" na inną gre

ale czasochłonna gra to monster hunter - w jedynke 30 godzin na singlu.. malutko? tak, malutko biggrin.gif i "jedynie" 250 godzin w multi (net) biggrin.gif
monster hunter 2 - po japonsku 150 godzin na singlu xD (nie mam japonskiej konsoli zeby móc grac na japonczyku w necie)

w sumie w monstera (1&2) gralem ponad 400 godzin, to naaaaaaaaaajwiecej ze wszystkich gier na PS2 biggrin.gif

na drugim miejscu jest dragon quest 8 - około 80 godzin tongue.gif

na 3 miejscu i dalej - okolo 20 godizn na rózne gry ;p

teraz nie mam czasu tyle grac na ps2 ;p kiedys na PSX to mialem spore ilosci godizn, po 200h na gre (np tekken3, ff8, SFA3, jojo's) teraz mam mniej czasu wiec te 400 godzin to spory wyczyn xD
raven_raven
Tekken 5
Gran Turismo 4
Pro Evolution Soccer 3/4/5/ ew. 6

Te gry i masz pół roku wycięte z życiorsyu jak się uprzesz.

Czy mi się wydaje czy podobny temat już istnieje?
Shadow of Nobody
CYTAT(raven_raven @ 24 08 2007, 23:02) *

Kij ci to wie, możliwe że coś przeoczyłem.

A co do tematu:
Devil May Cry (jako seria) - około 1000 godzin (coś mi się widzi że na tym się nie skończy)
Gta: Vice City - ok. 300h
Final Fantasy X - ok. 400h
Shadow of Nobody
nonie.gif Cicho, może nikt sie nie skapnie i mi nie zamkną tematu nonie.gif .

Aha, jeszcze Re4 - 150h
Yano
omg 1000 godzn na DMC? chyba macie za duzo czasu? xD po 20 razy kazda czesc przeszliscie? ;p xD

no to tu sie pojawia wyższosc monster huntera bo on wymaga okolo 200 godzin zeby 1 raz przesc go na maxa z pomoca kumpli z netu biggrin.gif (bez pomocy to wole nie zgadywac ile to by trwało)

ale mowie to jako fanboy, jedyny fanboj monster huntera na tym forum tongue.gif kocham ta gre tongue.gif mimo jej wad, mialem ogromna przyjemnosc spedzic z nia kilkaset godzin biggrin.gif
Shadow of Nobody
CYTAT(Yano @ 25 08 2007, 01:04) *
omg 1000 godzn na DMC? chyba macie za duzo czasu? xD po 20 razy kazda czesc przeszliscie? ;p xD

no to tu sie pojawia wyższosc monster huntera bo on wymaga okolo 200 godzin zeby 1 raz przesc go na maxa z pomoca kumpli z netu biggrin.gif (bez pomocy to wole nie zgadywac ile to by trwało)

ale mowie to jako fanboy, jedyny fanboj monster huntera na tym forum tongue.gif kocham ta gre tongue.gif mimo jej wad, mialem ogromna przyjemnosc spedzic z nia kilkaset godzin biggrin.gif

E tam, wyższość niewyższość rolleyes.gif , może i za pierwszym podejściem zajmuje 200h (swoją drogą długa kurva ta gra smile.gif ) ale jednak deemcek pobija Monstera pod względem replay-ability, już nawet nie chodzi mi o całe kończenie gry, ale odpalenie sobie dwóch/trzech leveli i kilkuminutowe szlachtowanie demonów - to sie nigdy nie nudzi. Kurde, a pomyśleć że nie grałem jeszcze w Dmc3:Special Edition wacko.gif . Dobra, spadam grać w Devila wink.gif .
Suavek
CYTAT
to sie nigdy nie nudzi.
Mnie się znudziło po 10min...

Ja nie męczę jednego tytułu tak długo - szkoda mi czasu, wolę na to miejsce spróbować czegoś nowego. Najwięcej zajmowały mi różne RPG, strategie turowe oraz gry towarzyskie (Tekken).
Coati
ah zapomnialem wczesniej dodac... Soul Blade zjadl mi b.duzo godzin z zyciorysu... jedyna bijatyka ktora wymasterowalem na 100% biggrin.gif

co do gier z serii DMC to mnie tez specjalnie nie bawia... pogralem w jedynke odlozylem... pogralem w 3 bo myslalem, ze jak bede grac zgodnie z linia czasu to jakos zalapie klimat... gre tez odlozylem po okolo 2h grania...

[btw. ten temat nadaje sie do hydeparku]
Katana
najlepszym zżeraczem czasu jest próbowanie jak najszybszego ukończenia gry. Jest stronka z filmikami jak najszybszego ukończenia gry, spróbuj sie tam dostać tongue.gif

Co do samych gier, to między innymi DMC3: SE i Final Fantasy smile.gif Najlepiej mieć oryginały. Ma sie mniej gier, dlatego chętniej w nie się gra (dzięki temu nabiłem wieeele godzin w FF X smile.gif )
Figaro
Katana, to każdy wie wink.gif

A u mnie? Na pierwszy miejscu PES 3 gram i gram od trzech lat (prawie).
W KH nabiłem 50 godzin.

Ogólnie najdłużej grałem w grze gdzie nie ma liczniku vide PESY i inne gry "których nie da sie ukonczyc"
Shadow of Nobody
CYTAT(Suavek @ 25 08 2007, 10:59) *
CYTAT
to sie nigdy nie nudzi.

No cóż, są rózne gusta. Niektórym nawet San Andreas nudzi się po 10 min. wacko.gif
Rzemysław
Dużo żywotnych jrpg (suiko 2, 5 itd. FFVII, VP) - tysiące godzin ^^

A poza tymi to MGS 1 - 8 razy i inne mgs'y po kilka.
Residenty...PES'y
A ostatnio uważam, że Black jest taka niezniszczalną gierka, w którą mogę pykac na okrągło. Chyba ze pojawi sie Black 2 i bedzie lepszy, to by było coś ^^
czesio83
najbardziej czasochłonne arcade starwars.gif starwars.gif żeby pobić przegięte wyniki niektórych panów:) icon_cry3.gif
rajnerGT
Cóż mogę powiedzieć. GT4 ofkoz smile.gif Ilość godzin, które można przy nim spędzić=nieskończoność tongue.gif
Ofeck
Masz racje Rajner, GT4 kupilem 10 dni temu i od tamtej pory nie wychodzi z paszczy mojej konsoli a mam dopiero 15%.
Mastachi
Tekken 5- okolo 1000 bedzie
FFX - ponad 100
DQ8 - 110
Figaro
CYTAT(Shadow of Nobody @ 25 08 2007, 20:26) *
CYTAT(Suavek @ 25 08 2007, 10:59) *
CYTAT
to sie nigdy nie nudzi.

No cóż, są rózne gusta. Niektórym nawet San Andreas nudzi się po 10 min. wacko.gif

Mi sie znudziło po godzinie lub dwóch godzinach...
bartex95
CYTAT(Shadow of Nobody @ 25 08 2007, 00:15) *
CYTAT(raven_raven @ 24 08 2007, 23:02) *

Kij ci to wie, możliwe że coś przeoczyłem.

A co do tematu:
Devil May Cry (jako seria) - około 1000 godzin (coś mi się widzi że na tym się nie skończy)
Final Fantasy X - ok. 400h

GTA: Vice City 300h!?
Chyba sie lekko pogrzało. Ja zrobiłem 100% gry w około 100h (oczywiście bez żadnych kodów i mapki paczek miałem tylko swoje radio xD)
Shadow of Nobody
CYTAT(bartex95 @ 3 09 2007, 10:59) *
CYTAT

GTA: Vice City 300h!?
Chyba sie lekko pogrzało. Ja zrobiłem 100% gry w około 100h (oczywiście bez żadnych kodów i mapki paczek miałem tylko swoje radio xD)

Myślisz że te 300 godzin to wynik jednokrotnego ukończenia gry? Chyba cie lekko pogrzało. Do VC wracam co jakiś żeby kolejny raz przejść główną linie fabularną albo po prostu żeby sobie pojeździć bez celu lub porobić roz(pipi)el.
d@nio
hehehe biggrin.gif ja np. gram ciągle w jakieś WRC'ki biggrin.gif 3,4,5 ;p ile przy tym godzin spędziłem to nie wiem.... ;p
Kornolio
Z gier na PC: Baldurs Gate 1 i 2, Fallout, W Call of Duty 2 ponad 900 godzin co zresztą widać w sygnaturze.
Z gier na konsole : Saga FF i inne jRpgi. Tekken ogólnie seria czy soul calibur. A jak sobie sprawdzę w memorce to napiszę ile godzin wink.gif
FLooK
GT2 zdecydowanie najwięcej.
FFT też zawaliście dużo każdy character na 99lvl i wszystkie joby na master. To była giera wub.gif
Killzone ponad 50h
Ofeck
co mozna robic w killzone przez 50 h?
Divine
Na najwyższym stopniu trudności? Przechodząc gre wszystkimi postaciami? Oj, wierz mi że zaliczyć tu 50 godzin to nic trudnego.
Danilo1972
Test Drive Unlimited - grałem cały tydzień i przeszedłem zaledwie 30%.
Mam wersję na PS2, więc nawet nie chce i się myśleć, co byłoby, gdybym grał w pełniejszą wersję na XO wink.gif
Gra zapewnia długie godziny rozrywki.
Arkady
U mnie to będzie:
Final Fantasy X - 324h
Final Fantasy XII - 130h
Dragon Quest VIII - 103h
Okami - 66h
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.