karmaster
27 08 2007, 19:42
CYTAT(Nitro @ 27 08 2007, 20:30)

Nie no Burnout na komórke:D Premiera w październiku.
Nie wiem skąd to info ale recenzja już od 2 tygodni na pocket gamerze:
http://www.pocketgamer.co.uk/r/Mobile/Burn...view.asp?c=3876, a samą grę można znaleźć na różnych forach np. ipmart. Chyba, że chodziło Ci o premierę w Polsce, bo nie wiem czy już była.
lavatekk
27 08 2007, 20:08
bardzo fajna giera, chociaż w sumie krótka, do przejechania jest razem 18evetnów, z czego wszystkie przejdziemy niemal za pierwszym podejściem, za wyjątkiem ostatniego, którego jest stosunkowo trudny - wszystkie polegają na destrukcji przeciwnika lub samochodów ruchu ulicznego, nie ma tutaj typowych wyścigów, o dziwo wersja 2D jest lepsza poprzez ciekawszą animację (wywrotki, zderzenia - czuć moc!) i więcej samej akcji - wybuchów itp. wersja 3D śmiga na pewno na Nokiach s60v3 (240x320) i oprócz grafiki i animacji gameplay jest taki sam
w sumie to jest to niezła gra i można poczuć na komórkach ducha burnouta
raven_raven
27 08 2007, 20:24
Nie, dla mnie to nie to. Przepychamy się z jednym przeciwnikiem, jedyne co fajne to wybuchy są. Pobawić się pobawiłem - 15 minut, gra jest monotonna do bólu i tak naprawdę ducha burnouta da się poczuć(właśnie wybuchy i takedowny), ale mogli by troszkę urozmaicić tę grę.
Na swoim k750i moglem pograc tylko w wersje 2d, bo 3d jest dostepne chyba tylko dla rozdzielczosci 320x240 w gore. Sa fixy, ale z du.py.
Dla mnie gra jest dosc trudna, nie kazdy event dam rade zaliczyc na zloto... Jest dosc monotonnie i krotko, fakt, i w dodatku nie sa to wyscigi, ale cos w rodzaju zlepku minigier-zadan (typu "zrob 10 takedownow", "utrzymaj sie jak najdluzej przy zyciu").
Gra dosc miodna, ale bardzo irytujaca.
Jaką rozdziałkę ma wersja 2D?
Widziałem 128x128, 128x160 i 176x220.
Szeni zarzuc 128x128, plosiem :<
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.