Jak tam Panowie i Panie wrazenia z demka??
Dla mnie ta gra to totalny przecietniak, ktory smialo by mogl wyjsc na pierwszego X'a.... nic tej gry nie wyroznia. Nawet manipulacje czasem jakos fajnie nie wygladaja. Ehh myslalem ze cos z tego tytulu bedzie, ale jak dla mnie to po demku zanosi sie na tytul zaslugujacy na 5/10...no moze wporywach an 5.5/10
Brolly PL
31 08 2007, 17:14
a mi właśnie sie podoba pomysł na gierke a szczegóolnie bawienie się czasem. ocena tak 8/10. nie bedzie hicio ale napewno nie zasługuje na 5
Właśnie pobieram demko. Jak obczaje demko to wyedytuje posta i dodam swoją opinie... Ale po przejrzeniu dema na PC i filmików to ocena wstępna tak 6 - 6+/10
@EDIT:
Jestem poo graniu w demko. Na moim TV LCD 21 cali gra wygląda na ponad przeciętną. Filmik, wiadomo jak to filmik łądny. Cienie są troszku poszarpane, postacie ładnie wyglądają. padający deszcza troszke nieneaturalnie wygląda. Grafika w zabawach czasem jest ładna... szczególnie cofnięcie czasu, kiedy krople wody leca do góry, albo kiedy zatrzymujemy czas, a krople i wszytsko w powietrzu tak wisi ładnie. Przebiegnijcie sobie jak ciała wybuchu granatu wiszą. Boska sprawa. Mimo, że to wczesne stadium gry spokojnie mogę wstępną ocene zmienić na 7+. Gra wybitna nie będzie, ale na bedzie dynamiczna i ładna. Choć w niektóych momentach przesadzona. Porównując do poprzedniego dema, któe miałem okazje pograć na PC w najwyższych detalach i tych wszystkich bajerach to obecne demo w wersj na X360 niszczy. Będzie to gra którą spokojnie będzie można kupić i się nią cieszyc, bo według mnie daje dużo frajdy
Brolly PL
31 08 2007, 18:47
popatrzcie jeszcze ile te demo zajmuje miejsca. za duzo chyba nie więc co mzoemy sie spodziewac jak zajmuje tyle miejsca. orzeciez nie grafiki na poziomie R6 czy czegoś tam

ocena będzie gdzieś w okolicach 7 albo 8/01
Szabla8
31 08 2007, 20:21
Mi gra się podoba. Jest ponad przeciętną. Zabawa czasami jest dobrze przemyślana. Grafika nie powala ale przeciętna też nie jest. Co do samego gameplayu to też nie wypada wcale najgorzej. Moja ocena 8/10
jesli jest to dosc wczesne stadium to ok bo gra napewno potrzebuje jeszcze szlifu.
Motywy z czasem sa nawet fajnym pomyslem ale nie wiem czy sa one w pelni dobrze zrealizowane.Niezbyt sprawia mi przyjemnosc bawienie sie tym w przeciwienstwie do Fear gdzie bylo samo zwolnienie i sprawialo to duza frajde.
Ogolnie trzeba poczekac na skonczony produkt bo demo osobiscie wydaje mi sie strasznie niedopracowane.
Grafika bardzo sypatyczna(duzo shaderow) acz nie ktore textury prostackie

, sama rozrywka bardzo fajna i daje frajde ale mhm ale jakos czuje pcetowy feeling plynacy z tej gry
Wieslawa
1 09 2007, 11:32
Gra jest wypasiona na maxa. Fakt, że grafika momentami troszkę ma niskiej rozdzielczości, ale może to poprawią, jak narazie to moje oceny dla dema:
Scenografia 10
Grafika 8
Dźwięk 9.5
Gameplay 10
Najwidoczniej gra przypadła mi do gustu bardziej niż innym forumowiczom.
Dla mnie to pierwsze po Blacku FPP, w które pragnę zagrać w pełnej wersji.
Zdecydowanie każdemu polecam zagrać.
Keymaker
1 09 2007, 18:25
Demo na X'a o wiele bardziej mnie zeżarło niż to z PC sprzed kilku miesięcy. I teraz naprawdę urywa odwłok

Nie wiem, czy słusznie, ale wydaje mi się, że twórcy skorzystali tu z silnika F.E.A.R. Bardzo fachowo rozwala się cienkie ścianki, robi dziury w ścianach i rozrywa na kawałki przeciwników. Także dla mnie wizualia to mocne 9. Gra jako całość na razie na 8z ogromnym plusem, ale zobaczymy jeszcze jak się zaprezentuje MP...
Gra grafiką nie zadowala ale opcja z pauzą i przewi8janiem jest świetna ale więcej niż 150zł za nówkę to bym nie dał
Nie no, gierka całkiem sympatyczna, grafika choć czasami miałem wrażenie plastiku, to całkiem miła dla oka. Ładnie została sklecona, nie widać zbytnich uproszczeń - horyzont wyostrza się, co ma naśladować percepcję kolesia. Bawienie się czasem, nie wiem czy po iluś tam levelach się nie znudzi, chyba że dodadzą więcej możliwości - początkowo fajnie wszystko wygląda i wbrew wszystkim opiniom, mamy ładne twarze przeciwników, fajnie też oddane obrażenia - widać je na ciałach i nie ma żadnych skryptów. Kolesie też rzucają hasła "He's got a crossbow!", "Get down!", gadają do swych ludków jak w rzeczywistości. Trochę klimacik wojny jak w Project Snowblind, mam duże skojarzenia z tym. Podobno ma być online, nie wyobrażam sobie gry w multiplayerze z modyfikacjami czasu, to będzie jakiś totalny kosmos

Gra jednak będzie warta kupienia dla fanów FPS-ów.
Kurde. Demko mnie wciągneło co nie miara

Jak cena zejdzie w oklice 130 - 150zł to na pewno kupie.
CYTAT(Orange @ 1 09 2007, 03:17)

jesli jest to dosc wczesne stadium to ok bo gra napewno potrzebuje jeszcze szlifu.
nie wiem na ile wczesne stadium, bo w gre gralem na zeszlorocznych (2006) Games Convention w Lipsku
CYTAT(Keymaker @ 1 09 2007, 19:25)

(...) ale wydaje mi się, że twórcy skorzystali tu z silnika F.E.A.R. (...)
biorac pod uwage, ze obie gry (F.E.A.R. i TS) wydaje ten sam wydawca, to i prawdopodobne, ze na tym samym silniku moga byc.
Demko spoko, ale bez rewelacji. O wiele większe wrażenie robi COD4. O wiele ;]
maciucha
3 09 2007, 17:29
Demo bardzo sredniawe ... Przecietna grafika , przesadzony element z tym czasem ... Założę się , że bedzie łatwy calak
Gierka całkiem, całkiem. Jakimś super hitem to TS nie będzie, ale myślę, że na oceny w okolicach ósemki zasłuży. W sumie każdy element gry stoi na dobrym poziomie, ale nie rewelacyjnym.
McDriv3r
5 09 2007, 13:04
Jak dla mnie w deche.Bardzo mi sie podoba.Taka gra na 8 bedzie.
po mieszanych uczuciach wywołanych filmikami, zostałem cholernie miło zaskoczony.
gra się mega przyjemnie. manipulacja czasem została zrobiona bardzo sympatycznie (już samo Slo-Mo w F.E.A.R. dawało radę, a tu jeszcze więcej opcji

)
jeśli cena spadnie poniżej 150 zeta, kupuje na bank
Do next genów gry zaliczyć nie można. Taki zwykły shooterek. Broni się trochę pomysłem z manipulacją czasem. Tylko czy ten pomysł wystarczy na dobrą sprzedaż? Zobaczymy. Tak jak już ktoś wcześniej napisał, góra, to za grę dałbym 150 zł.
Mastah27
12 09 2007, 11:08
SpideyPL
26 09 2007, 08:34
Jako że dopiero teraz sprawdziłem wersję demonstracyjną to kilka słów. Demko pozytywnie mnie zaskoczyło. Może faktycznie gra nie jest przełomem, ale na pewno nie jest to średniak.
Oczywiście duzy plus za manipulację czasem, wyszło naturalnie i miodnie. Grafika miejscami zawodzi, ale za to destrukcja otoczenia to świetny patent. TS bardziej mi podchodzi niż FEAR. Dla mnie gra po obadaniu dema to około 8+.
Ziomu666
30 09 2007, 09:45
Właśnie zagrałem w demko... I powiem że gra mi sie podoba bardzo. Kiedy to wychodzi?? Ocena dema u mnie to będzie 9/10
Goldi69-PL-
1 10 2007, 08:34
Mi sie demo bardzo spodobalo, pewnie i tak ni elykne ale grierka naprawde elegancka
Temper-Tantrum
2 11 2007, 20:09
Nie jest to wybitna gra , ale jest dobra . Opcja z manipulacja czasem jest fajna . Gram w pelna wersje i warto ja kupic
Salwador
2 11 2007, 20:59
Dziś właśnie zakupiłem ją...I powiem ze...JEST ŚWIETNA!!Patent z czasem jest dobrze rozwiazany...Jak i sama akcja i to co się dzieje w tle..czysta wojna,wielkie mechy..:P..Przyznac bez bicia musze ze gra bardziej mnie wciagla niz sam singiel Halo3..Jedynie na co mogę ponażekac to multi..co jest w sumie jedynie troszke lepsze niz multi w Darknessie...Ale Ogolnie to gierke polecam...
(zatrzymujesz czas bierzesz kolesiowi giwere z rąk i sklejasz mu granat!!fajowy patent:) )...
jak przejdziesz to daj znać ile potrzebowałeś na to czasu, mam nadzieję ze gra nie będzie do przejścia w 6h
Salwacha
3 11 2007, 02:51
Gierka SUPER !!! Naprawde nie spodziewalem sie takiego dobrego kawalka softu ! Kupowac i Grac !!!!!
Wieslawa
23 11 2007, 11:43
Pograłam wczoraj kilka godzin w to nowe demko multiplayerowe i stwierdzić muszę, że ta gra to ścisła czołówka wśród FPP sieciowych.
Dla samej rozgrywki sieciowej warto ją nabyć.
Jak przewałkuję dokładnie GRAW2 to z pewnością wezmę się za TimeShifta.
CYTAT(ArkejD @ 2 11 2007, 22:36)

jak przejdziesz to daj znać ile potrzebowałeś na to czasu, mam nadzieję ze gra nie będzie do przejścia w 6h
i tutaj sie mylisz
LEMON-CHORZOW
27 01 2008, 15:48
czesc , mialem okazje pograc w ta gre ,polowalem na niom 1 miesiac zeby ja wymienic na gieldzie , wreszcie mi sie udalo , a wiec gra na dobre 9/10 , dobra grywalnosc dobra grafika czas gry na elite okolo 14 godzin ,wspaniala zabawa czasem . gram wylacznie w FPSY i ten tytul jest bardzo dobry ,takie tytuly jak clive barkers jericho . sector area 51 ten tytul miazdzy . tom gre umiescilbym w jednym szeregu z halo 3 , call of dyty 4 .polecam czesc
bomberman
29 01 2008, 21:21
ja tez przeszedlem tyga temu i powiem ze kali ocenil ja jak na moj gust slabo.........8+ moim skromnym zdaniem powino byc bo jest pare akcji ktorych sie nie zapomina..no i ta krew i ogolnie czesci korpusow:)
Brolly PL
22 03 2008, 16:17
mam pytanko. zastanawiam sie nad kupnem niemieckiej wersji i wie moze czy mozliwe jest zmiana jezyka? i jeszcze czy niemiecka wersja nie bedzie okrojona wzgledem innych?
Bartezoo
23 03 2008, 11:05
Nie wiem jak jest z językiem ale odradzam bo jest krwawa (i to mocno,walniesz z kuszy wybuchowej to członki lataja na wszystkie strony,krew sika jak z prosiaka)znając rygory niemców to tego nie ma u nich.
CYTAT
mam pytanko. zastanawiam sie nad kupnem niemieckiej wersji i wie moze czy mozliwe jest zmiana jezyka? i jeszcze czy niemiecka wersja nie bedzie okrojona wzgledem innych?
Mam wersję 3xA i języka nie da się zmienić. Raczej będzie okrojona ponieważ są tam sytuacja jak opisał kolega wyżej.
Gierka jest naprawdę fajna i wciągająca + łatwe achiwy....
Zeratul
14 08 2008, 13:25
pogralem chwile w TS'a wczoraj bo uznalem, ze juz za dlugo u mnie w pokoju lezal nieotwarty i pierwsze wrazenia oczywiscie negatywne gdyz dotyczyly archaicznej grafiki. Troche lepiej od Half-Life 2 i tyle... Potem jednak doszly patenty z zabawa czasem i zaczelo sie robic miodnie. Za daleko jednak nigdzie nie zaszedlem, wiec nie moge nic ocenic. Na pewno wkurzaja dlugie loadingi po smierci, bo jednak mimo iz hard nie jest jakis super hard, to o smierc latwo. Dzis moze powalcze dluzej to sie cos wiecej wypowiem.
Matthew90
8 09 2008, 21:32
Gra nie najlepszych lotow ale wciaga.
Jednak nie zasili mojej polki na dlugo, jak tylko przejde to opchne dalej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.