Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SSX on tour soundtrack
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
_Raven_
Witam! co sądzicie o soundtracku z SSX On Tour najlepszy OST to chyba Billy Talent - Red Flag (jak macie linka do download mozecie podac) Wyrażajcie tu swoje opinie na temat OST oraz waszą najlepszą nute + link ( z chcecia sciagne caly album) biggrin.gif
Dante
Straszny krok wstecz względem SSx3.Tutaj było dużo tracków których miałem szybko dość tamtego mogłem słuchac non stop bez przerzucania tracków. Nie pamiętam już co tam dokładnie było więc pierwsze co mi przychodzi na myśl Paul Wall -Sittin sidewayz
Dabman
http://microchip.net.pl/~xequo/dabman/10 - Billy Talent - Red Flag.m4a
Hrubaz
Dla mnie OST z SSX On Tour to jeden z najlepszych ever. Kawałki idealnie pasują do karkołomnej jazdy na desce. Pod warunkiem, że wczesniej wyłączy się parę mniej udanych kompozycji.
Stachu
IMO ost z 3 był lepszy i bardziej pasował do tych karkołomnych zjazdow niż metalowe kawałki. ale nie powiem, intro wymiatało:]
Dr.Czekolada
A dla mnie SSX On Tour OST jest the best ! smile.gif. Uwielbiam słuchać tych lite-owych Hip-Hopowych i innych kawałków (jak np - Bonobo - Flutter, czy Block Party- Banquet, raczej nie słucham mocniejszych, bo one imo oldsqlowe - ranią mi uszy:p).
A SSX 3 jest okropny, co za palant wpadł na pomysł ,,wykupywania" kawałków w grze confused.gif ?.
Bartmik
Gdy odpaliłem nowego ssx i usłyszałem Billego Talenta byłem wniebowzięty. Od kilku lat jestem fanem tej kanadyjskiej kapeli. Mimo to czegoś mi brakuje w tym soundtracku, trzecia część serii była chyba jednak lepsza.
"The kids of tomorrow don't need today" biggrin.gif

A ten pomysł w 3 z wykupywaniem kawałków był nawet fajny. Zmuszało to gracza do przesłuchania całej listy wink.gif
ShoGun1337
Mam cały ost SSX On Tour na hdd, polecam.
Figlarz
mógłbyś go gdzieś wrzucić? nie mogę go znaleźć nigdzie. ew. napisz PW wink.gif
wendiego
Gdyby, to nie stanowiło problemu również chciałbym poprosić o linka.
Dr.Czekolada
Niestety, nie ma ,,całego OST" (szukał kawałków z listy z programu Bearshare - wy też spróbujcie), może na forum Galdabii Hotelu jest (tam to człowiek nigdy nie połapie się co jest confused.gif).
ShoGun1337
Lista songów:
------------------------------

Avenged Sevenfold - Bat Country
Billy Talent - Red Flag
Blackalicious - Rhythm Sticks
Bloc Party - Banquet
Bonobo - Pick up
Bonobo - Flutter
Chali2Na - International feat. Beenie Man
C-Rayz Walz - Street Reppin
Death From Above 1979 - Romantic Rights
Def Leppard - Let It Go
Dio - Stand Up And Shout
Diplo - Big Lost
Diplo - Indian Thick Jawns feat. P.E.A.C.E.
Diva International - Nothing to Do
DJ Spooky And Dave Lombardo - B-Side Wins Again feat. Chuck D
Fu Manchu - I Can't Hear You
Goldfinger - My Everything
Hot Hot Heat - Pickin' It Up
Iron Maiden - Run To The Hills
Jurassic 5 - Red Hot
LCD Soundsystem - Daft Punk Is Playing At My House
Louis XIV - God Killed The Queen
Maximo Park - Apply Some Pressure
Morningwood - Nu Rock
Motorhead - Overkill
Nine Black Alps - Shot Down
OK Go - Here It Goes Again
Paul Wall feat. Big Pokey of the S.U.C. - Sittin' Sidewayz
Pennywise - Competition Song
Queens Of The Stone Age - Medication
Rock 'N' Roll Soldiers - Flag Song
Scorpions - Dynamite
Sweatshop Union - Come Back
The Faint - I Disappear
The Herbaliser - Lord, Lord feat. Roots Manuva
The Herbaliser - Gadget Funk
The Hives - No Pun Intended
The Perceptionists - People 4 Prez
Vatican DC - Antisocial
We Are Scientists - Lousy Reputation
Z-Trip - All About The Music featuring Whipper Whip
----------------------------------------------------------
Znudziło mi sie szukanie 70 utworów, skoro 50% nie ma na bearshare... starwars.gif
MoniqaPS2PSP
"Billy Talent - Red Flag" to zdecydowanie mój ulubiony utworek z SSX On tour. Dawał mi niezłego kopa podczas czesania tricków smile.gif Występował jeszcze w burnout legends na psp jak sie nie mylę.
Bartezoo
Prosze o upload soundtracków SSX 3 i SSX On Tour.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.