Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TV do XBoxa
Forum PSX Extreme > Inne > HD
2razyjot
*** Do modow - prosze o niezamykanie tego topicu, wiem, ze to forum o HD ale w dziale o XB360 nikt nie jest w stanie udzielic mi fachowej odpowiedzi ***

Witam,

puki co nie mam u siebie LCD (przesiadka z obecnego tv dopiero z poczatkiem nowego roku). I tutaj zaczynaja sie schody. sad.gif Za dni kilka nabede xb360, posiadany przeze mnie tv to:

KOD
    * Telewizor z płaskim ekranem "Pure Flat"
    * Przekątna ekranu 21"
    * Format 4:3
    * Technologia 50 Hz
    * Format wyświetlania Normal / Zoom / Wide / Panorama
    * Kontrola ostrości
    * Redukcja zakłóceń
    * Stereo
    * Menu na ekranie (OSD)
    * Pamięć 100 programów
    * Telegazeta
    * Plug & Play

Podobno gry wymagajace 60 hz (vide forza 2) w ogole nie uruchomia sie na tym sprzecie. No ale tutaj pojawia sie niuans w postaci chociazby wypowiedzi usera mcdriv3r:

CYTAT
Ja nie mam TV pal 60 a takie np Forza 2 wymaga tylko Pal60.Przestawilem w konsli z Pal50 na Pal60.Kazda gra mi teraz dziala.Kupuj i nie boj sie

Moj znajomy z archaicznym Grundigiem tez nowmalnie smiga w gierki w PAL60.

Wiec czy mam sie obawiac ze moj tv (1,5 roczny) nie pociagnie tych gierek wymagajacych pal60? Nie chce tutaj rozwodzic sie nad wyzszoscia LCD nad kineskopowcami bo wiem, ze z tym sprzetem nie docenie powera oprawy video nextgenow ale nie o tym ma byc ten temat.

Czy ktos ma w domu podobne combo i wszystko mu pieknie hula? Prosze o rzetelne odpowiedzi.

*** Do modow - prosze o niezamykanie tego topicu, wiem, ze to forum o HD ale w dziale o XB360 nikt nie jest w stanie udzielic mi fachowej odpowiedzi ***
k0ntra
Wszystko bedzie OK o nic sie nie martw na 100% beda ci lazić gry pal60. Mam podobny TV ze specyfikacja 50Hz a pal60 przyjmuje bez problemu.
Pozdro
2razyjot
Slicznie dziekuje za odpowiedz i prosze zamkniecie topicu! smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.