Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wormsy
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Tytek
Którą część robaków uważacie za najlepszą? I ogólnie co sądzicie o tej serii
Co sądzicie o Worms World Party?
Paulek L
Moim zdaniem najlepsze są Worms: Armageddon, zaraz potem World Party. A "robale" to multiplayerowy must have, ale singleplayer też daje radę tongue.gif "Ty H***, zaraz ci wsadzę rakietę w odbyt" i takie tam happy.gif
Guma211
Prawda. Ostatnio nabyłem Worms Armageddon z sentymentu. I od czasu do czasu gram z bratem. Jak sobie przypomnę jakie jajca odchodziły przy tej grze, aż micha sama się cieszy wink.gif Pierwsze Wormsy też dają radę. Natomiast co do Word Party to grałem tylko raz czy dwa, przypadkowo, za mało żeby sobie wyrobić zadnie.
Burgund
Armageddon jest niezapomniany...
Co do World Party, to na plus przypadły mi modyfikacje rozgrywki (3 sloty) i kilka nowych filmików z wormsami.
_tifa
Armageddon rządzi hyh.gif
Lukas_AT
Według mnie najlepszy był Worms: Armageddon. Gra miała niesamowity klimat i wciągała na długie godziny zarówno jeżeli chodzi o tryb singleplayer, który oferował wiele trybów itp. jak i multiplayer.
volken
Ogólnie rzecz biorąc, najlepsze były wormsy utrzymane w dwóch wymiarach. Gra straciła wiele uroku przechodząc w 3D. Bardzo mile wspominam Worms World Party- stosunkowo niedawno przechodziłem po kilka razy tryb deathmatch (na PSX-ie), tworząc kilka drużyn. Obecne odsłony tej serii w ogóle mnie nie pociągają...
Rafael_Sorel
Bez konkurencyjny Worms: Armageddon wspaniałe czasy biggrin.gif:D:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.