Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ang Wtyczka
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Eltar
Witam mam problem mogę kupić playstation z ang wtyczką do zasilania ale z tego co sie orientuje to play ma zwykły kabel zasilajacy taki jak np do radia, czy jest to prawd jeżei kupie tego playa to będe mógł normalnie podlaczyć taki kabel, 2 sprawa to to że nie jest przerobiony u mnie z lutowaniem to jak u dziecka, kompletnie nic a nie mam nikokgo kto by mi ją przerobił czy isteniej jakies boot cd cos takiego jak do ps2 (swap magic)? Pozdrawiam
baniek
Najzwyklejsza przejściówka na 2 bolce Ci wystarczy. Stosuj znaki interpunkcyjne i nie pisz chaotycznie ...

Co do przeróbki nic nie wiem na ten temat wink.gif
Eltar
CYTAT(baniek @ 2 09 2007, 12:16) *
Najzwyklejsza przejściówka na 2 bolce Ci wystarczy.

Ale po co przejściówkami i płacić pieniądze pytałem sie kogoś kto się zna i wie czy podejdzie taki kabel!
ping
2 zlote to nie majatek wink.gif
jesli chodzi o kabel, tak, pojdzie, dlaczego mialby nie pojsc? W UK jest takie samo napiecie jak u nas w polsce. Wnioskuje ze masz okazje kupic gruba wersje konsoli - nie powinno byc problemu, z PSone sprawa wyglada inaczej bo podpinamy do niej zasilacz zamiast kabla (w tym wypadku lepiej byloby kupic przejsciowke niz szukac odpowiedniego zasilacza)
Istnieje bootcd - psxchange to sie nazywa i obecnie ciezko to dostac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.