Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tasma Glowicy...
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Eltar
Witam mam pytanie posiadam prawie nówkę głowicę z małego playa ps one chciałbym zamatować ja w wersji większej scph-9002 ale co z małego głowica ma bardzo krotka taśmę, czy idzie wymienić sama taśmę jak to sie robi widziałem na allegro taśmy sprzedawane oddzielnie czyli jest chyba taka możliwość proszę o odpowiedz, pozdrawiam
matiz23
CYTAT(Eltar @ 2 09 2007, 20:59) *
Witam mam pytanie posiadam prawie nówkę głowicę z małego playa ps one chciałbym zamatować ja w wersji większej scph-9002 ale co z małego głowica ma bardzo krotka taśmę, czy idzie wymienić sama taśmę jak to sie robi widziałem na allegro taśmy sprzedawane oddzielnie czyli jest chyba taka możliwość proszę o odpowiedz, pozdrawiam

Właśnie musisz tą przedłużkę kupić. Innym sposobem się chyba nie da podłączyć.
Stoki Chan
CYTAT(matiz23 @ 3 09 2007, 12:39) *
CYTAT(Eltar @ 2 09 2007, 20:59) *

Właśnie musisz tą przedłużkę kupić. Innym sposobem się chyba nie da podłączyć.

To jest najprostszy i najtańszy sposób (cena przedłużki to 10 zł).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.