Salwador
6 09 2007, 14:59
http://www.gametrailers.com/player/24497.html <--part 1
http://www.gametrailers.com/player/24501.html <--part 2
Jak na razie gra przypomina mi fabularnie film FINAL FANTASY SPIRITES WITHIN i to na maxa..ale pożyjemy zobaczymy..
Lecz patent na rozbudowanie swojej broni czyli super tuning itd..wydaje mi się być dobrym pomysłem..
Co ciekawe ten powyższy gameply jest pokazany tylko z 4ch miesięcy produkcji...
tunning fajny fajny, ale pewnie wyjdzie tak, że będzie można zrobić broń na wszytsko i już będzie klops

Oglądałem te filmii z gameplayu... Grafika wydaje mi się troszeczke plastikowa. Ale reszta to ładne ładne. Bardzo ładne. Jeżeli niczego niezchrzanią, będzie to gra warta uwagi. Zupełnie jak TimeShift, który z kupy zamienił się w coś bardzo porządnego.
Warto chyba dorzucić, że to kolejna polska gra - developer to Metropolis Software.
Chłopaki od Gorky Zero i Gorky 02 i oni chyba mają na swoim koncie Infernala czyż nie?
Tak to ci sami kolesie, infernal imho maila super grafike

No w Infernal się zagrywałem jak głupi

I nawet nie skojarzyłem firmy

Dopiero teraz skojarzyłem

Ale jestem ciemny. Infernal im wyszedł to i They wyjdzie. Więc wniosek taki, że trzymamy kciuki i oczekujemy pierwszego grywalnego dema =]
Salwador
8 09 2007, 12:28
no nawet nie skumałem za bardzo ich..ale..Gorky Zero było markową grą mam na myśli dobrą..więc jest szansa iż to również pokaże klase:)
No i w skrócie mówiąc...polak też potrafi!!:)
Nom

Przecież People Can Fly, Metropolis, Techland i CDP RED, to firmy które godnie reprezentują Polaków na gierkowej scenie.
Kroolik
22 04 2008, 10:37
"Developer Metropolis works on a mysterious first-person shooter called They for the PC, Playstation 3 and Xbox 360 platforms. Personally, I can't wait for other minimalist videogame names. I'm eagerly awaiting the likes of "I", "You", "He", you know the drill. Back on this title, it seems to have a good story according to the team. Plus, it will be possible to pimp your weapons or, if you prefer, tune them up. Hit the jump for some glorious 1080p stills."
Screeny ->
http://www.gamersyde.com/news_6353_en.htmlCałkiem przyjemnie. Mrocznie i krwisto czyli to co misie lubią najbardziej
Szczerze mówiąc to trochę BioShockiem w wersji Shit mi śmierdzi. Może chcą pojechać na pomyśle, podbijając sobie w ten sposób ilość sprzedanych kopii ?
ja to sie troche boje, bo jak sie nasi zabieraja za produkcje to od razu chca byc rewolucyjni i najlepsi, i och, ach, a okazuje sie ostatecznie jest ewentualnie tylko dobze.
ja wiem ze niby Wiedzmin jest extra i Call of Juarez niczego sobie. ale jakos tak mam malo wiary (niewierny!)
jesli chodzi o Metropolis to znam tylko jedna ich produkcje - Gorky 17.
ale tak naprawde gralem w nia tylko dlatego, ze prezentowala gatunek ktory lubie - strategia turowa, a nie bylo w tym tamacie zbyt wielu dobrych pozycji. oczywiscie zycze im zeby They zrylo nam (szczegolnie mnie, za te slowa) beret tak zebym nigdy wiecej nie psioczyl. pozyjemy zobaczymy.
tak sie sklada, ze bylem na spotkaniu na ktorym po raz pierwszy zaprezentowane te gre (wydawca jest CDProjekt).
gra ma posiadac rewolucyjny (sic!) system tworzenia nowych broni i opowiadac historie, ktora stanie na takim poziomie by konkurowac z Halo (chodzi o story, nie o rozgrywke i gameplay).
Gorky był za(pipi)isty

Tak tak, wiadomo, aspiracje niezłe, a pewnie wyjdzie kupa. Grafika taka se, motyw z kosmitami czy tam robotami ograny... Obstawiam na zwykłego średniaka.
maciek88
22 04 2008, 19:14
CYTAT(jiloo @ 22 04 2008, 18:50)

gra ma posiadac rewolucyjny (sic!) system tworzenia nowych broni i opowiadac historie, ktora stanie na takim poziomie by konkurowac z Halo (chodzi o story, nie o rozgrywke i gameplay).
jak sie nie ma czegos szczegolnego do zaoferowania to sie szczeka przywolujac znane marki. rewolucyjny system tworzenia nowych broni? czy to ten rewolucyjny "upgrades found 1/9" widoczny na screenie? z góry skreslam, palcem nie tkne.
CHINDOOS
22 04 2008, 19:20
Ostatnia gra Metropolisu to Infernal (tylko na PC niestety), do którego robiłem cutsceny

IMO była niezła tylko monotonna... A wracając do tematu to w They będzie możliwość robienia własnych broni od podstaw. Chcesz mieć miotacz ognia z granatnikiem albo shotguna z działkiem plazmowym i rakietnicą? Proszę bardzo

Będzie można też pomalować broń według uznania. Pomysł wydaje się być dobry zobaczymy jak będzie z wykonaniem...
massmedia
22 04 2008, 19:34
Jakoś tak nie wiem co o tym myśleć. Prędzej to pod preya mi podchodzi niż podróbe bioshocka.
FILM
Cr3aTiVe
23 04 2008, 08:51
Jak zobaczyłem ten trailer jakoś ta gra nie przemawia do mnie. Chyba nic ciekawego z tego nie bedzie... A co do Gorky17 prawda gra kozak pełen chyba zaraz sobie zainstaluje i zaczne łupać xD
Metropolis? no taaaaak, to ja na starcie dziękuję bardzo
chamskie podejście ale sory, na podstawie skrinów to w tych czasach nie można powiedzieć nic sensownego
niech dadzę gameplay, pokazówki tych customów broni to wtedy możemy zacząć gadać
MESHtro
23 04 2008, 14:58
O ile dobrze pamiętam to był kiedyś gameplay pokazany...to było przy okazji jakiś targów bodajże. Wtedy chyba też było pokazane to "pimp my weapon" jak to nazwał jeden z gości prezentujących grę...
O tu:
http://www.gametrailers.com/player/24501.html
zabójczy akcent

w ruchu wygląda to dosyć ciekawie, modowanie klamki też zacne
aby tylko framerate i rozpierducha były na poziomie
No, akcent przech.uj - łamany angielski połączony ze słowiańską wymową brzmi pięknie

Zmieniłem zdanie o grze - może być świetna.
pierwsze 3 minuty to wyłem ze śmiechu jak ten koleś gadał
zauważona bzdura: po strzale z granatnika w okno rozwala się szyba a framuga zostaje
a design przeciwników to mi UFO: Enemy Unknown przypomina
massmedia
24 04 2008, 15:28
Za(pipi)iaszcze komenty hamburgerów nie ma co
Trochę chęci, kasy i będzie hicior. Wie ktoś kto jest "wydafcą"?
MESHtro
24 04 2008, 19:37
Wydawcą jest InteractiveMediaConsulting
Żeby nie być gołosłownym:
http://en.wikipedia.org/wiki/THEY_(game)http://www.they-thegame.com/Nie mam zielonego pojęcia co to za firma i czy kiedyś wydawała jakieś gry.
A akcent kolesia w filmiku i komentarze hamburgerów - rozbrajające xD
CYTAT(massmedia @ 24 04 2008, 16:28)

Wie ktoś kto jest "wydafcą"?
w Polsce chyba CDProjekt - ostatnio wchloneli Metropolis.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.