Heh ja tam wspieram przemysł błyszczykowy i jestem za tym, aby tipsiara wygrała (moze i glupia, ale jest tak naiwna i pusta, ze az sympatyczna ) Chociaz Kaska zaraz by wydala wygrana na trawke (przyznala sie swego czasu do regularnego palenia , ale "lipstick jola" tez miala kontakt ze wspomagaczami , bo byla na pigsach podczas tegorocznego sunrise'a )
Dud.ek
17 12 2007, 12:50
No i stało sie - Jola wygrała. Maciek Rock musiał jej przeliczyć wygraną na ilość błyszczyków dopiero wtedy ogarnęła ile to pieniędzy. Ale w finale najbardziej roz.(pipi)ała mnie Asia. Takiego wsiura jeszcze nie widziałem. Najlepsza komedia tego roku dobiegła końca. Ale juz są zapisy na casting do 5 edycji. żal.pl
Mathiu
17 12 2007, 13:41
Brawo Jola :D Czyli jednak ludzie mają w tym kraju poczucie humoru :D
@up - Joanna (wraz z siostrą), to zaje.biste laski (przynajmniej tak mówią ;) ). Nie no... to są w miarę normalne osoby, które tylko na potrzeby programu ubierają się i zachowują jak wieśniary, które dostały swoje 5 minut (czy minet, whatever). Na szczęście naród polski zdołał wykryć tę maskaradę i wybrał, jedyną słuszną i prawdziwą w swojej głupocie i wieśniarstwie, osobę.
Nie wiem... mam wrażenie ulgi, że to już się skończyło.
signap
17 12 2007, 14:02
na jej miejscu bym ta kase zainwestowal w nauke...
Mathiu
17 12 2007, 14:22
CYTAT(signap @ 17 12 2007, 14:02)
na jej miejscu bym ta kase zainwestowal w nauke...
Obawiam się, że może nie starczyć. Ja na jej miejscu wynająłbym płatnego mordercę, co by się nie musiała już więcej męczyć na tym świecie.
ShtaS
17 12 2007, 22:42
teraz tysiące dziewczyn bez planów, inteligencji i ambicji dostały swojego nowego, duchowego przywódcę (przywódczynię?). Skoro Jola odniosła sukces, to czemu nie mogą inne?
Di
17 12 2007, 22:45
Widzę ją już na korytarzach przy Wiejskiej po kolejnych wyborach.
Hm... spodziewałem się, że opowie coś o aktualnej sytuacji politycznej w kraju, albo chociaż o globalnym ociepleniu, a zdecydowała się poruszyć temat solarium, ciekawe...
Tommo
18 12 2007, 15:10
Największym zainteresowaniem cieszył się wśród osób z wykształceniem podstawowym i średnim. xD
Cris
18 12 2007, 15:15
Big Brother Show - Agnieszka Koziołek vs. Kasia Wiśniewska "pod biurko i na kolana ... bjacz"
signap
18 12 2007, 16:23
"Od kilku lat Rutowicz mieszka w Londynie i chce tam wrócić." ostatnio mowila z zostanie
kotlet_schabowy
18 12 2007, 16:58
Szczerze mówiąc, to nie dowierzam, że wygrała Jola. Ba, wogóle nie rozumiem, jakim cudem do finału doszłe te trzy osoby. Program oglądałem może 30 minut tygodniowo, więc dużego rozeznania nie mam, ale pewne rzeczy nawet po tych fragmentach mogłem wywnioskować. Już prędzej zrozumiałbym wygraną Adriana, bo choć jest gamoniowaty (chyba słabo powiedziane), to na pewno nie tak irytujący jak pozostałe uczestniczki, ze zwyciężczynią na czele.
Tokar
23 12 2007, 00:12
Ale Adi miał stosunek niepełny z menszczyznom
Mathiu
4 01 2008, 00:30
"Przeżyj to jeszcze raz" , "zobacz drogę Joli/Adriana do sławy" itd., czyli TV4 puszcza powtórkę całego BB4.1 :D Jeśli ominąłeś jakiś odcinek, to masz okazję nadrobić ;D
a w następnej edycji, ponoć ewa sonet, jej cyce będą pokazywać pewnie po godzinie dwudziestej siódmej
Tokar
5 01 2008, 12:30
CYTAT(Mathiu @ 4 01 2008, 00:30)
"Przeżyj to jeszcze raz" , "zobacz drogę Joli/Adriana do sławy" itd., czyli TV4 puszcza powtórkę całego BB4.1 Jeśli ominąłeś jakiś odcinek, to masz okazję nadrobić ;D
Czekam na limitowaną edycję dvd
Di
3 03 2008, 13:02
Gdyby ktoś nie wiedział, to ruszyła kolejna edycja BB - wraca Jola R., wraca Gulczas, pojawiają się inne mniej lub bardziej znane osoby.
Owned.
signap
3 03 2008, 13:25
Jozin z bazin rowniez tam jest
Dark knight
3 03 2008, 13:44
Powaznie????
znowu na tv4???
dajcie jakiegos linka zebym mogl free online to "dzielo" obczaic.
Soq
3 03 2008, 15:50
Niby edycja z vipami, a jak na razie, to żadnych nie zauważyłem.
Mikes
3 03 2008, 16:37
Ale ja mam nadzieje ze w EXTRA pokaża materiał Sashy pod prysznicem, co? xD
A ogółem to 90% ludzi nie znałem z tyvh "vipów". Ostro.
Tommo
3 03 2008, 16:42
CYTAT(Mikes @ 3 03 2008, 16:37)
Ale ja mam nadzieje ze w EXTRA pokaża materiał Sashy pod prysznicem, co? xD
Hehe sasza fajna suczka, tez mam nadzieje na jakies materialy z pod prysznica ;] <pjona dla wszystkich onanistow> xD
Kmiot
3 03 2008, 17:09
CYTAT
Kolejna edycja programu Big Brother będzie podzielona na dwie części: w pierwszej (nazwanej Big Brother VIP) wystąpią znane gwiazdy showbiznesu, a w drugiej - tej "właściwej" - wystąpią osoby wyłonione poprzez casting.
Big Brother VIP rozpocznie się w najbliższą niedzielę, czyli 2 marca. Wśród uczestników ma się znaleźć m.in. Sasha Strunin (wokalistka zespołu The Jet Set), Jarosław Jakimowicz (aktor ) i Piotr Gulczyński (znany już Wam zapewne z pierwszej edycji BB).
Big Brother VIP ma trwać 5 tygodni (do 6 kwietnia). Wraz z jego zakończeniem i ogłoszeniem wyników do domu Wielkiego Brata wejdą osoby które wygrały casting lub BB Wyścig. Ta część programu będzie mieć swój finał w czerwcu.
CYTAT
W programie Big Brother VIP w roli mieszkańców występują:
* Albert Sosnowski (bokser); * Angela Kolicova (rosyjska aktorka, znana z serialu "Fala zbrodni"); * Jarosław Jakimowicz (aktor); * Jolanta Rutowicz (znana już wam z Big Brother 4.1); * Katarzyna Brodowska (piosenkarka); * Marcin Miller (lider zespołu Boys); * Marcin Najman (bokser); * Piotr Gulczyński (pewnie go też znacie z programów Big Brother 1 i Bar 4: Złoto dla Zuchwałych); * Sasha Strunin (wokalistka The Jet Set).
Wymienione powyżej 9 osób będzie przebywać w Domu Wielkiego Brata przez pięć tygodni, od 2 marca do 6 kwietnia. W ostatnim dniu ich pobytu spośród nich wyłoniony zostanie zwycięzca (lub zwyciężczyni), który(a) otrzyma jako nagrodę ekskluzywne zegarki warte 50 tysięcy złotych. W tym samym dniu do Domu Wielkiego Brata wejdą "normalni" uczestnicy którzy wygrali kasting do programu Big Brother 5 lub BB Wyścig.
Program będą prowadzić Jakub Klawiter i Małgorzata Kosik.
Dud.ek
3 03 2008, 20:40
CYTAT(signap @ 3 03 2008, 13:25)
Jozin z bazin rowniez tam jest
Myślałem, że to taki żart ale po oglądnięciu dzisiejszego odcinka nic mnie już nie zaskoczy
_Globus_
8 04 2008, 18:49
BB to pic na wodę, kumpel wysłał zgłoszenie i żadnegp odzewu. A wygrałby!
Oczywiście, że z premedytacją go tam wpuścili. To nawet ja widziałem od razu, że gość jest rozchwiany i może się okazać, ze z bani szyby będzie rozbijał. Kastingowe psycholożki też pewnie to widzieli.
Lol kur.wa poziom rozmów w tym programie tych ludzi jest doprawdy żenująco niski, co jak co ale w poprzedniej edycji tam tak nie było, jeszcze nigdy nie widzialem takiej bandy kretynów, nie mam pojęcia skąd oni ich biorą.
Kmiot
14 04 2008, 22:48
Z kastingów.
Fan
15 04 2008, 08:56
CYTAT(kopaa @ 14 04 2008, 23:46)
Lol kur.wa poziom rozmów w tym programie tych ludzi jest doprawdy żenująco niski, co jak co ale w poprzedniej edycji tam tak nie było, jeszcze nigdy nie widzialem takiej bandy kretynów, nie mam pojęcia skąd oni ich biorą.
nie gadaj w poprzedniej edycji Gulczas z ruską gadali podobnież o Viscontim i Bunuelu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.