Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: wielki brat 4.1
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy > Seriale
Stron: 1, 2, 3
Tommo
CYTAT(WEZU @ 17 09 2007, 20:38) *
UWAGA ! ZBEREŹNE !

Aleeeee suniaaaaaa cool.gif

o kurvaaa xDD
az od razu reka sama powedrowala w okolice krocza XD
Kalinho
CYTAT(WEZU @ 17 09 2007, 20:38) *
UWAGA ! ZBEREŹNE !

Aleeeee suniaaaaaa cool.gif

jak mogłeś?

i wez tu teraz czlowieku zasnij...
Mathiu
Aktualnie trwa najazd na tego pedała, który zapiera się ze łzami w oczach, że nie jest pedałem XD I w ogóle mu życie niszczą XD
Tokar
Kur/wa, dzisiejszy program przejdzie do klasyki xDDDDD

Domniemany kochanek Adrianka xD
Soq
Kochaś pedzia musi wejść do domu wielkiego brata xD Byłby wtedy ostry bum-fight i schylanie się po mydełko ;d
Dud.ek
Gruuuuby odcinek! niech mi ktoś podeśle na pw co sie wydarzyło bo widziałem od momentu jak pedzio beczał biggrin.gif
Kmiot
CYTAT(Tokar @ 18 09 2007, 20:29) *
Kur/wa, dzisiejszy program przejdzie do klasyki xDDDDD

Domniemany kochanek Adrianka xD

Jego blog.

CYTAT
Zastanawia mnie dlaczego się ukrywasz? Dlaczego walczysz ze swoimi potrzebami, dlaczego na siłę chcesz być taki jak reszta. Czy to strach zmusza Cię do wyzbycia się własnej indywidualności? A jeśli strach, to czego się boisz? Straty pracy, pobicia a może tego, że ktoś będzie na Ciebie dziwnie patrzył, albo Ci ręki nie poda? To wszystko jest nieważne bo jest ktoś kto Cię kocha...

Żal mi, że tchórzostwo jest często większe niż my sami, że najpiękniejsze chwile naszego życia marnujemy na udawanie.

Ja powiedziałem, że jestem gejem! I nie żałuję. Nie muszę niczego przed nikim udawać. Kocham i jestem kochany, choć nie ukrywam, że ból jest niesamowity, gdy najbliższa mi osoba nie umie przyznać się do własnego ja.

Tak, to boli, gdy idąc ulicą strach nie pozwala Ci objąć mnie ramieniem, choć wiem, że mnie kochasz, gdy żegnając się na zaludnionym dworcu musiałem Ci podać tylko dłoń na pożegnanie, choć pragnąłem Cię z całej siły pocałować, przytulić... Nie wiem jak długo Cię nie będzie, ale mam nadzieję, że może to nowe doświadczenie pozwoli Ci wygrać z lękiem... Kocham Cię, choć czuję, że jesteśmy jak para ptaków przywiązanych ze sobą grubym sznurem, które mając skrzydła nie mogą pofrunąć.

xd
Kalinho
omfg!!

zaczyna byc coraz ciekawiej
sir_ryszard
A wiecie co mnie najbardziej rozpyla w tym całym programie? Znają się zaledwie 2-3 tygodnie i gdy przychodzi moment odejścia któregoś ludka, ryczą jak popaprani, ogólna tęsknota i w ogóle mega przyjaźń. Bez jaj, na takie akcje dosłownie zbijam. laugh.gif Jest jeszcze jeden motyw, mianowicie dzisiejszy. Dowiedzieli się o przedwczesnych wyborach, wszyscy całkowicie ciemni ( przypuszczam że wiem trochę więcej niż oni happy.gif ) jeżeli chodzi o politykę, nie wiedzą kompletnie co tam się dzieje ale głosować by chcieli. A najlepszy był Adrian vel "pedollo". Czekajcie, jak on to powiedział? Aha, *coś w ten deseń* rodzice zawsze nie pozostawiali bierni co do wyborów, ja również i jak CO ROKU chciałbym raczej głosować. Ten program, razem z tymi ludźmi jest pojechany na maksa (czytaj tragedia), nie ukrywam, zdarzy mi się oglądnąć ale to już nie to, co na przykład pierwsza edycja z Dzięciołem, Gulczasem, Sewkowiczem, Manuelą czy Karoliną vel. "popapraną, głupią, brzydką laską" <sorry, no bonus. laugh.gif
Mejm
CYTAT(Tokar @ 18 09 2007, 20:29) *

Ten koles byl onegdaj w barze xD

Na tvn24 byla reklama, pstryknalem sobie pilotem i padlo na tv4. Akurat jakas zapowiedz czy cus bb4.1. Koles siedzi w pokoju zwierzen, na ekranie jakies mierniki tetna a wielki zadaje mu pytanie: "czy chcialbys uprawiac sex z ania" xD xD Nosz kur.wa co to za program?! Co to za pytania xD
Fan
Z tego programu mam czasami niezły polew . Jakas kolesiówka zaczepia Tomka a on '' Won Pustaczku'' . icon_t_lol.gif

I jak tu się nie smiać smile.gif
Tommo
szkoda ze Tomka wy(pipi)ali, fajne napinki byly miedzy nim a Jola
Kalinho
co zrobi Jola jezeli wyleci z programu?
pojedzie na Sensation White we Wroclawiu (kocham te wixiare smile.gif )

gdzie wg Joli lezy rownik w Polsce?
w jej polnocnej czesci (Kopernikowi tez kiedys nikt nie wierzył )
Soq
Oglądam właśnie BB Szoł i okazuje się , że tipsiara dżolanta ma najwięcej głosów na nie confused.gif jak odpadnie , to kończę marnować mój cenny czas na oglądanie tej idiotki ;d
Kmiot
CYTAT(Kalinho @ 6 10 2007, 19:36) *
co zrobi Jola jezeli wyleci z programu?
pojedzie na Sensation White we Wroclawiu (kocham te wixiare smile.gif )

Z tym, że Sensejszyn Łajt odbywa się chyba dzisiaj (znaczy w sobotę), więc może nie zdążyć.

Jola za patola nie może tak szybko odpaść.
STRETCH
u mnie to ogladaja wiec i ja obejrzalem kontem oka jeden odcinek.
wlasnie ten z pytaniami. kim jola chciala zostac gdy byla jeszcze malym dzieckiem? kazdym.
no rozje.balo mnie to
WEZU
http://pl.youtube.com/watch?v=c-KMF1EQC2E

kultowa juz seksafera adriana xD

ku*wa xD osmarkalem monitor jak adrian przez lzy wystekal : gdzie są chłopcy biggrin.gif

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaa xD
Mathiu
Adrian miał polucje nocne po snach związanych z Jolą. To jest dopiero kuuuuuuuuurwaaaaaaaaa XDXDXD
Kmiot
Mnie natomiast rozbraja polszczyzna Marco. Aż przyjemnie posłuchać. Z drugiej strony szkoda, że najwięksi rozbójnicy już powychodzili w chaty, bo marzyła mi się akcja w stylu Marco, ale z edycji portugalskiej xD
http://pl.youtube.com/watch?v=WMXIY1uzy3E coooooś pięknegoooooo xD
Soq
CYTAT(Mathiu @ 12 10 2007, 01:08) *
Adrian miał polucje nocne po snach związanych z Jolą. To jest dopiero kuuuuuuuuurwaaaaaaaaa XDXDXD

True, true xD xD Na dodatek przyznał się, że to dopiero jego drugi raz, bo na zewnatrz radzi sobie w inny sposób xD A i tak najlepsze było pytanie tipsiary dżolanty, czy dał prześcieradło do prania, bo jeszcze "na(pipi)iaczka" katierina zajdzie w ciąże jak będzie na nim spać xD JOLANTA NA PREZYDENTA! thumbsup.gif
Mathiu
CYTAT(Soq @ 12 10 2007, 20:30) *
CYTAT(Mathiu @ 12 10 2007, 01:08) *

True, true xD xD Na dodatek przyznał się, że to dopiero jego drugi raz, bo na zewnatrz radzi sobie w inny sposób xD A i tak najlepsze było pytanie tipsiary dżolanty, czy dał prześcieradło do prania, bo jeszcze "na(pipi)iaczka" katierina zajdzie w ciąże jak będzie na nim spać xD JOLANTA NA PREZYDENTA! thumbsup.gif

Racja XD I jej równik, który przebiega przez północną część Polski... W każdym razie, jeśli Jola nie wygra tego programu, to przestanę wierzyć w poczucie humoru Polaków ;)
Soq
Jeżeli uważacie, że Jola jest szczytem debilizmu wśród Polaków popatrzcie na nową uczestniczkę (notabene też Jolę). Połączenie tipsiary z mariolką ze skeczu kabaretu paranienormalnych. Chciałoby się powiedzieć: helloł, ale ocokaman? ;d
Mathiu
CYTAT(Soq @ 14 10 2007, 23:11) *
Jeżeli uważacie, że Jola jest szczytem debilizmu wśród Polaków popatrzcie na nową uczestniczkę (notabene też Jolę). Połączenie tipsiary z mariolką ze skeczu kabaretu paranienormalnych. Chciałoby się powiedzieć: helloł, ale ocokaman? ;d

Taaa XD Słyszałem z jej ust tylko tekst, że przytuliłaby do serduszka tę plazmę (mówiła o telewizorze), ale już widzę duuużą konkurencję dla Jolki-tipisiary :] Zobaczymy co wniesie dredziarz - wydaje się w miarę normalny.

Ale nie powiem... twórcy wiedzą co robią - głupota jest w cenie (popatrzcie na ilość głosów oddanych na Jolkę) i "Mariolka" może zarządzić :D
Kmiot
Ludzie lubią oglądać głupszych od siebie. Tak wiele mogą się z tego nauczyć.
Kmiot
Tempo i natężenie głupoty opadło i wieje nudą. Ratunek widzę w tej nowej idiotce, bo chłopaki wyglądają na w miarę normalnych.
Ale jak ona sie śmieje.
Tragedia.
Jakby ktoś szkłem po tablicy skrobał.
signap
sa moze jakies nude zdjecia Joli?biggrin.gif
jaszczoor
mam nadzieje że nikt nie wpadnie na pomysł żeby takowe wkleić jeśli takie są ;/
Kalinho
ja wrecz przeciwnie
przema
Tego w historii programu Big Brother jeszcze nie było. Uczestnikami najnowszej polskiej edycji programu Big Brother 4.1, emitowanego na antenie telewizyjnej Czwórki, zostaną pani Zofia Petka i pan Marian Szczepaniak.

Zofia i Marian mają w sumie... 150 lat!

Zofia Petka to niezwykle żywiołowa siedemdziesięcioczterolatka. Mieszka w Tczewie, należy do czterech różnych klubów seniora, uwielbia podróże i kapelusze (ma ich w kolekcji aż 56), zdobyła także tytuł Miss Suchego Podkoszulka. czytaj dalej

Obecnie pasją pani Zofii są komputery (uczęszcza na kurs komputerowy) uczy się także robić zdjęcia aparatem cyfrowym. Plany na przyszłość? Marzeniem pani Zofii jest ... skok ze spadochronem w dniu osiemdziesiątych urodzin!

Marian Szczepaniak ma także 74 lata. Pochodzi z podwarszawskiego Milanówka. Jego pasją jest kolekcjonowanie widokówek i staroci. Pan Marian to prawdziwy Gentelman, wysławia się piękną polszczyzną, czym ujmuje nawet kilkadziesiąt lat młodsze damy.

Z jedną z nich (30-latką) był nawet związany uczuciowo. Sam o sobie mówi, że po prostu "kocha życie". Obecnie samotny, ma dwójkę dzieci. ŻRÓDŁO INTERIA.PL

http://film.interia.pl/wiadomosci/telewizj...rothera,1001216

no to będzie jazda biggrin.gif

Soq
O KU/R/WA xD No to się zacznie

Działo się coś ciekawego w tym tygodniu, bo nie miałem dostępu do polskiej TV?
kopaa
Asia poobciagala kolegom z domu a potem sie z nimi przeruchala (serio xd)
Soq
http://bb4.tivi.pl/Portal/UserProfile.aspx?UserId=119123
http://bb4.tivi.pl/Portal/UserProfile.aspx?UserId=119121
(jak wejdą, to pojawią się foty)

Pierwsza piątka 4 edycji BB: Dziadki, Gej, Tipsiara, Joanna vel. Doda

EDIT: Tipsiarę wyrzucili z domu, jednak zamiast do londyńskiego burdelu trafiła do sekretnego pokoju zamienionego w środowisko naturalne naszych polityków tj. chlew
Ficuś
Jola w oborze <lol>

Swoją drogą jeśli dziewczyna ma choćby trochę godności to powinna w podskokach opuścić ten pokój.

Rozumiem-oglądalność i show jest w dzisiejszych czasach najważniejsze w tv ale to już przegięcie i brak szacunku dla człowieka
Kmiot
Niech spokornieje kaflara.
przema
Jolanta, nie wytrzyma tam z tymi świniakami, ewentualnie zrobi któremuś krzywde. Wyjdzie sama z programu i stracimy główną aktorkę tego mizernego show biggrin.gif
kubicz
Tragiczny koniec gwiazdy Big Brothera
Poniewaz jest to "wiadomosc dnia", to jeszcze w fakcie zrobili artykul (i dali zdjecie na pierwsza strone).

wojcieszek
EEej a ma tam ona coś do żarcia?Czy świniaka będzie musiał ubić?Chyba że paszę będzie kurom wpier*alała...A Pani Zofia jest masakratorem"A co ty z tą gołą dupą tak latasz?"
signap
nieogladam tego, jedynie zaciekawil mnie ten tajemniczy pokoj - narobili szumu ale Marko wszystko zepsul confused.gif. Najlepsze to ze wpuscili 2 starsze osoby po 70lat a ta Joanna kokietuje z Marianem XD hmm pewnie ktoregos dnia przespi sie z nim XD
Tokar
Marian to dobry alfons. A dobry alfons dba o swoje dziwki.
Soq
CYTAT(Tokar @ 30 10 2007, 19:37) *
Marian to dobry alfons. A dobry alfons dba o swoje dziwki.

Po tej suczce widać , że sama potrafi zadbać o siebie wink.gif
Tokar
Mariano trochę parkinsona ma ; /
ShtaS
w ogóle, niezły z niego tetryk.
signap
kiedy smieje sie aska powinni dawac mute bo tego sie nie da wytrzymac
Tommo
ale cycki ma nawet fajne cool.gif
ShtaS
za to mordę niefajną.
Kmiot
CYTAT(WEZU @ 11 10 2007, 20:56) *
http://pl.youtube.com/watch?v=c-KMF1EQC2E

kultowa juz seksafera adriana xD

ku*wa xD osmarkalem monitor jak adrian przez lzy wystekal : gdzie są chłopcy biggrin.gif

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaa xD

http://pl.youtube.com/watch?v=msPRKl8NpNI
yhyhyhyh.
signap
jak wyszla Iza to pokazywali jej najlepsze momenty i tam byl jeden bardzo smieszny moment - iza wchodzi, jolka biegnie nastepnie sie posliznela i na plery poleciala XD - ma ktos do tego link?
Mathiu
Przypominam, ze w niedzielę wielki finał tego wspaniałego szoł! :D
Kto wygra - Jolka-pustak, Adrian-gej, czy Kasia-ch,ujwico. Stawiam na Adriana - on najlepiej charakteryzuje aktualne społeczeństwo XD Chociaż Jolka jest bardzo, bardzo blisko - niestety raczej telewidzowie nie dadzą jej tej kasy. A szkoda, chciałbym zobaczyć tipsy za (ile tam jest do wygrania?) 100.000 (?) zł :]
przema
wygra jolka, przynajmniej od początku do końca była taka sama, czyli hmmm pusta biggrin.gif
signap
CYTAT(Mathiu @ 13 12 2007, 15:23) *
Przypominam, ze w niedzielę wielki finał tego wspaniałego szoł! biggrin.gif
Kto wygra - Jolka-pustak, Adrian-gej, czy Kasia-ch,ujwico. Stawiam na Adriana - on najlepiej charakteryzuje aktualne społeczeństwo XD Chociaż Jolka jest bardzo, bardzo blisko - niestety raczej telewidzowie nie dadzą jej tej kasy. A szkoda, chciałbym zobaczyć tipsy za (ile tam jest do wygrania?) 100.000 (?) zł hyh.gif

nie tipsy a blyszczyk biggrin.gif, z tej trojki wolalbym aby wygrala Kaska - jolka nie bo to glupia laska (chyba najglupsza jaka widzialem), adrian to gejowatypedal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.